Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ay bugun çok yoruldum kızlar. Sanıyorum sabahtan beridir de 700 yada 800ml su içtim. Yoğunluktan su içmeyi unuttum. En kısa su takviyesi yapmalıyım. Icim kurumuş:KK43:
Kaptanım toplight toplight babanızın durumu nedir? Yazdıysan da farketmedim sanırım. Yoğunluktan bugün göz ucuyla baktım sadece
Canım dr daha iyi olabilirdi dedi tedavi yı değiştirdi 1 ay sonra kontrol dedi tekrar eğer iyi hissetmezse geçen olan operasyon yeniden yapılabilir dedi ama sıcaklar hiç iyi gelmiyor sıcağa çıkmamaya çalış dedi bu havada nasıl olacaksa
ALLAH en kısa zaanda şifa versin inşALLAH. Yalnız artık daha dikkat etmeniz gerekiyor. Tekrarlamaması için. InşALLAH tekrarı olmaz.
Evet tatlım ınş becerebilirim
Kaptan'ım gecmis olsun. Sen dusunme buraları ve operasyondan sonra yorma kendini dinlenmeye calis..
sağol özlemcim ınş dinlenebilirim

Olabilir tabi bu gidisle :)

Ben sadece kestirdim ya öyle radikal bi degisiklik yok aslında :) kaşlarımı aldırdım bi de, asıl o önemli bence :KK70:
Kendin mi boyuyorsun saçını? Olsun zaten açılmıyor mu yıkadıkca :)
Kuaförümün yaptığını beğenmeyince ehe ben daha iyi yaparım ki diyerekten giriştim boyaya ama işte, pekte beceremedim. :işsiz: İnşallah akar biraz dediğin gibi yıkandıkça.

Kızlar yarın sabah operasyon olacak sağ elim olunca cepten yazabilirmiyim bilmiyorum ancak pc 'den yazarım herhalde 3-4gun hiç kullanamayacaksin demişti dr bakalım nasıl olacak yazamasam da aramızda olacağım
Ordegim memlekette cuma gün listeyi halledersiniz dimi kizlar
Çooookkk geçmiş olsun, biran önce iyileşirsin inşallah canım.

Bak buna itirazım var. Kadınlar oldukça güçlü yaratılmıştır. iradeye gelince hele bir iste. Bir kadın isterse azmederse yapamayacağı şey yoktur ALLAH'IN izniyle. Ayrıca hicbir yol virajsız dümdüz değildir. Biraz çakıllı bozuk bir yola girdik rahatımız bozuldu diye hedefe yaklaşmışken geri döneceğiz @servey cvp ver şekerim:KK66:
Bugün bu saatte tam da duymak istediğim şey :super: Yorucu geçen bir gündü. Hevesim kaçmaya başlamıştı

Kızlar yarın sabah operasyon olacak sağ elim olunca cepten yazabilirmiyim bilmiyorum ancak pc 'den yazarım herhalde 3-4gun hiç kullanamayacaksin demişti dr bakalım nasıl olacak yazamasam da aramızda olacağım
tekrar babana ve sana geçmiş olsun kaptanım listeyi merak etme buralardayız biz:KK60:

Geçmiş olsun canım çabuk iyileşirsin inşallah

Geçmiş olsun ve acil şifalar..

Kizlar benim bugun pek iyi degildi.
Menüm:
Sabah: 2 simit
Öglen: 2 simit
Akşam 1 simit
1 litre su
30dk. yuruyuş

Kilo almazsam iyi :)))
Canım sadece simit yemek dışında bu menüde miktar olarak da bir sorun var belki de. Benim için bir ana öğünde bir simit bir ayran verilirdi.. öğlen akşam 2 porsiyon olmuş sanki. Öte yandan simit ekmek değişimi için veriliyor 1/4 simit 1 dilim ekmek gibi hesaplanıyor.

Canım sadece simit yemek dışında bu menüde miktar olarak da bir sorun var belki de. Benim için bir ana öğünde bir simit bir ayran verilirdi.. öğlen akşam 2 porsiyon olmuş sanki. Öte yandan simit ekmek değişimi için veriliyor 1/4 simit 1 dilim ekmek gibi hesaplanıyor.

Evet çok yedim. Beni durdursun biri. :))) Yarindan itibaren guzel olacak her sey :))

Back
X