Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sen bugün ödem atıcıyı devam et bence yarın güzel olacak..içtiğin suya nane salatalık ve zencefil ekle evde varsa. Kilo vermemen için hiçbir neden yok.kaçırmadın bir de spor yaptın. Yarın güzel olacak, o hedef ayağımıza gelecek :)
yok ya benden bir cacık olmaz:KK34:vuducum bile isyanda ne yapcan bu yaştan sonra 2 çocuk doğurmuşsun 35 yaşına gelmişsin otur örgü ör ne uğraştırıyon beni moduna girmiş:confused:

Haberim yoktu canım çok geçmiş olsun.umarım Ağustos ayı bizim için mucizelerle dolu bir ay olur :)
Bizim ilk çocuğumuz olacak. Eşimle neredeyse 6 sene olacak birlikte olduğumuz.. Zorlu süreçlerimiz oldu büyük savaşlar verdik beraberce sonuç olarak Eylül 2015 te ancak evlendik ve Kasım 2016 da ancak yanyana gelebildik. O tarihten beri de istiyoruz ama henüz olmadı.

hemen evlenince kavuşamadınız yani :olamaz: olsun sonuçta şimdi berabersiniz, inşallah sağlıklı bebişlerle taçlansın evliliğiniz.

Umut paşayı çalıştır azcık aaa :)

ben de 68,3 e geri döndüm.... çok özlemiş beni....
Yeterince çalışıyor o dursun azcık :D
Sen devam et, bu hafta beni yendin kabul ediyorum :KK31:
Yolun da etkisi olabilir canım. Tatil yolculuk genelde ödem kilo ile bitiyor dönüyoruz biraz dikkat edince toparlıyoruz ya şu an onu yaşıyorsun bence.
Haklısın canım onu düşünemedim hic, odem de olabilir

yok ya benden bir cacık olmaz:KK34:vuducum bile isyanda ne yapcan bu yaştan sonra 2 çocuk doğurmuşsun 35 yaşına gelmişsin otur örgü ör ne uğraştırıyon beni moduna girmiş:confused:
Ben de 35 yaşındayım,çoluk çocuk da yok. Senden cacık olmuyorsa bu hesaba göre benden cacığın içindeki çekirdek bile olmaz :)
Ayrıca çok güzel bir haftaya başladık bu güne kadar sen güzel bir cacıktın :)

78,8 çıktım yine neden oluyor anlamadım kaçamakta yapmadım:işsiz:
Biliyorsun diyetisyene gittim Türkiye de bir sabah kalktım bildiğin şişim.. Gittim anlattım hiç kaçamak yapmadım spor yaptım ama bence bu sabah şişim diye. 1,3 kilo vermişim görünüyor ama 2,7 kilo yağ yakmışım aradaki fark ödem ve diyetisyen diyor en iyi haftan en çok yağı bu hafta yaktın :) bana bir ödem atıcı çay verdi yolladı ve bir kaç gün içinde o fazla kilo gibi görünen şey de geçti gitti

Biliyorsun diyetisyene gittim Türkiye de bir sabah kalktım bildiğin şişim.. Gittim anlattım hiç kaçamak yapmadım spor yaptım ama bence bu sabah şişim diye. 1,3 kilo vermişim görünüyor ama 2,7 kilo yağ yakmışım aradaki fark ödem ve diyetisyen diyor en iyi haftan en çok yağı bu hafta yaktın :) bana bir ödem atıcı çay verdi yolladı ve bir kaç gün içinde o fazla kilo gibi görünen şey de geçti gitti
Hımmm çok uyuyorum bu ara ondandır belki 11de uyandım bugun:(

bende mi öyleyim acaba? dün 9 bin küsürde paylaşmıştım adımı, eve gitmeye 12.000 oldu fazla fazla yürüdüm, inşallah senin gibiyimdir :KK73:

doğum gününe nolur 64 olayım noolur......

Back
X