Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

IMG_0174.webp
IMG_0175.webp

Sonunda bitti. Ne çenesi düşük olduk biz. Yarın sabah bekliyorum canım. Bakalım bakalım sonuçlar ne olacak. Bu sefer kendimi riske atmayacağım ve baskülümü yanıma alacağım. Geçen haftaki gibi olmasın;)

Sen kas yapıyor olabilir misin özlem? Bana hiç mantıklı gelmiyor.Spor salonuna gidiyor musun orada diyetisyenlerdeki gibi yağ kas ödem ölçen tartılar oluyor ya ondan sordum.
Bu ay sonuç almazsan seni bir endokrin doktorunun kapısına atalım bence biz :)
Canim Kas yapmak kolay degilki erkekler onlarla kilo agirlik kullaniyor bunun icin.
1 cm'de olsa incelmem gerekirdi.butun oculerim ayni..Gobisimdeki yaglarda ayni sekilde.
Bize yakin endokrin malesef yok baska ilcede var oda uzak. Dahileyeye gittim glifor kullanyorum suan.
Ozele gittmistim bir kac ay once diyet listesini birebir uyguladim tekrar kontrole gittigim gun randevulari iptal etmis ve bana haber gelmedi bosu bosuna gittim dogal olarak tekrar gidesim gelmedi. Evdeki tarti sonucum ayniydi ama degisiklik yoktu.
Bilmiyorum artik!! Bugun bir arkadas senin yaptigini ben yapsam erir giderdim diyor.

Canim Kas yapmak kolay degilki erkekler onlarla kilo agirlik kullaniyor bunun icin.
1 cm'de olsa incelmem gerekirdi.butun oculerim ayni..Gobisimdeki yaglarda ayni sekilde.
Bize yakin endokrin malesef yok baska ilcede var oda uzak. Dahileyeye gittim glifor kullanyorum suan.
Ozele gittmistim bir kac ay once diyet listesini birebir uyguladim tekrar kontrole gittigim gun randevulari iptal etmis ve bana haber gelmedi bosu bosuna gittim dogal olarak tekrar gidesim gelmedi. Evdeki tarti sonucum ayniydi ama degisiklik yoktu.
Bilmiyorum artik!! Bugun bir arkadas senin yaptigini ben yapsam erir giderdim diyor.
Arkadaşın haklı Özlemcim, yani bir yerde bir sorun var. Onu bulsan bari bir an önce. Uzakta olsa gitsen mi endokrine acaba?

Back
X