Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

29 TEMMUZ HAFTALIK HEDEF LİSTESİEn Büyük TÜRKİYE

toplight toplight >> 72,9 >>70,3

servey servey >> 69,8 >>69,5

@0zlem >> muaf >> 71,5

inatettimolacak inatettimolacak >> 60,7 >> 59,5 bi görelim artik 5leri de :KK66:

moni moni >> 87,5 >> 86,5

fancynancy fancynancy >> 73,5>> 72,5

Cikilatacanavari Cikilatacanavari >> 76,4>> ??

lydznp lydznp >> 82,5 >> ??

nilsub nilsub >> 77,5 >> 75,5

wendy wendy >> 65,9 >> 65,0

morordek morordek >> 68,5 >> ??

dennisgo dennisgo >> 76,4 >> 74,9

btlbetul btlbetul >> ?? >> ??

T turkcedersidefterimcom >> 67,7 >> 65,7

KIZLAR HAFTALIK HEDEFLERİNİZİ EKLEYİN:KK56:
LİSTEYE YAZMAYI UNUTTUĞUM VARSA KENDİNİ EKLESİN

Kafayi yemek uzereyim..:olamaz:

A-) Kızlar bize yakin bir özel hastanede diyetisyen var 90 TL ayni zamanda hastanede disinda bir guzellik merkezindede calisyor orada 50 tl. Maksimum 15 gunde 1 yada haftada 1 kontrole cagriyor. Gitsem mi kararsiz kaldim.
---
B-) Belediyeye ait bir yerde daha once gittigim ucretsiz bir diyetisyen vardi o ayrilmisti yerine baskasi gelcekti. Geldiyse ona mi gitsem?
--
C-) Ramazandan once 1 defa gittigim 2. gidisimde bosuna gittigim randevu iptalini bana haber vermeyen yere mi gitsem? Buda ozel hst. 60 TL..
--
D-) Yoksa hicbirine mi gitmesem?
Canım ben senin yerinde olsam mutlaka giderim. 4 sene beslenme ve diyet okuyor bu insanlar .. bir yerde senin durumunu açıklayan birşey vardır sanırım. Bunu da onlar söylesin diye düşünüyorum.

A-) Kızlar bize yakin bir özel hastanede diyetisyen var 90 TL ayni zamanda hastanede disinda bir guzellik merkezindede calisyor orada 50 tl. Maksimum 15 gunde 1 yada haftada 1 kontrole cagriyor. Gitsem mi kararsiz kaldim.
---
B-) Belediyeye ait bir yerde daha once gittigim ucretsiz bir diyetisyen vardi o ayrilmisti yerine baskasi gelcekti. Geldiyse ona mi gitsem?
--
C-) Ramazandan once 1 defa gittigim 2. gidisimde bosuna gittigim randevu iptalini bana haber vermeyen yere mi gitsem? Buda ozel hst. 60 TL..
--

B:))

---
--
--
İçlerinden birini seç. Beld. nin ki ücretsiz olduğu için gelip gelmemesi değişiyorsa boşver onu. Güzellik merkezine gidersen oradan sana birşeyler kakalamak içinde uğraşabilirler ki bence safsata onların yaptığı. Yok lifting yok yağ kırma vs hiç gerek yok. C şıkkına gelince diyetisyen değiştiyse git. Aynı duyarsız diyetisyense ona da gitme. Geriye A'nın hastane tarafı ve D kalıyor canım. Belediyeye gidip bir sor bakalım. Yoksa hastaneye 90tl :(

kızlar bişey sorcam ben sosyal ortamlarda hiç engel olamıyorum kendime. bi de mesela akşama kadar dayanıyorum akşam eşim geç geliyor yemeği 8 den sonra falan yiyoruz sonra da Allah ne verdiyse:KK23: eşimle bişeyler yeyip içmeyi çok seviyorum kendimi tutamıyorum. kendime hakim olabilmek için önereceğiniz bişey var mı?
Eşine yemek verme yada o da diyet yapsın :KK70::KK70::KK70:

kuzum belki de tartılmamak iyi gelir, boşver. sen kendince aklına geldikçe dikkat et bakalım, belki eve 65 gidersin :)
Keske yaa ne güzel olur :)
Hafta sonu nasıl geçti? Dün müydü doğum günü? Hatırlayamadım tam :)

---
--
--
Bence A
Senin uzman birine düzenli gitmen şart canım. Tıp literatürüne geçmek üzeresin. Hatta ben oraya yeni bir secenek daha ekleyeyim: endokrin uzmanına muayene olmak
Bugun benım doğum günüm
:KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:
Canımmm dogum gunun kutlu olsun :KK68:

29 TEMMUZ HAFTALIK HEDEF LİSTESİEn Büyük TÜRKİYE

toplight toplight >> 72,9 >>70,3

servey servey >> 69,8 >>69,5

@0zlem >> muaf >> 71,5

inatettimolacak inatettimolacak >> 60,7 >> 59,5 bi görelim artik 5leri de :KK66:

moni moni >> 87,5 >> 86,5

fancynancy fancynancy >> 73,5>> 72,5

Cikilatacanavari Cikilatacanavari >> 76,4>> ??

lydznp lydznp >> 82,5 >> ??

nilsub nilsub >> 77,5 >> 75,5

wendy wendy >> 65,9 >> 65,0

morordek morordek >> 68,5 >> ??

dennisgo dennisgo >> 76,4 >> 74,9

btlbetul btlbetul >> ?? >> ??

T turkcedersidefterimcom >> 67,7 >> 65,7

KIZLAR HAFTALIK HEDEFLERİNİZİ EKLEYİN:KK56:
LİSTEYE YAZMAYI UNUTTUĞUM VARSA KENDİNİ EKLESİN
Bu listeyi nereden buldun canım? Benim hedefim yok :( hedefsizim ben :( Hedef beni gelip bulsun :KK70::KK70::KK70:

Bir şık daha ekleyim
E-) Psikiyatri

Tartida gram oynamasa bile sporla sıkılasma olmasi gerekmez mi ?
Valla saskinliklardayim ben de canim. Şöyle olabilir en mantikli aciklama,oldugun kilo icin en sıkı halindesin su anda,kilo azalamayinca sıkılasma da bi yere kadsr oluyodur.
Ben de zaman zaman duraksadim ama seninki kadar uzun surmemisti

Mutlu yıllar Servey :KK60:

Mutlu yıllar Ela :emir_bebek:

Mutlu Yıllar Tanem :emir_bebek: kızımın da doğum günü bugün, saat 3'te doğuracağım :anne:
Ayyy.... kuzucuğa da mutlu yıllar. Hep güzel yaşları olsun. ALLAH tüm evlatlarımızın bahtını güzel yapsın. KArşılarına güzel iyi insanlar çıkarsın inşALLAH :KK68::KK15:

Günaydın kızlar.
Ağrılar içersindeyim. Dersinki; sanki 2 saat ağırlıkta kol çalışmış. nilsub nilsub ortim organik gezinen tavuk yumurta derken inek süt yoğurt peynir. Şimdi de dere balık diyorsun olacak şeymi şimdi? Biz bunları artık resimlerde bile yan yana çizemiyoruz :KK43: bak şimdi aklıma trt çocukta niloya var. Zeynep bayılıyor. Kız o sen olmayasın köyde yaşıyor çok tatlış bir kız. :KK70::KK70::KK70: fancynancy fancynancy Sen nasılsın bugün? Düzeltimi miden ve bağırsakların? morordek morordek ve servey servey kronikler zaten. ALLAH size yardımcı olsun kızlar:KK66: sizede aklıma gelmişken yazayım. Bizim Zeynep'te biraz fazla sıcak olsun uyuyamıyor. Bende birkaç gecedir düzgün uyuyamiyorum. Sanırım ağrılarım ondan. :)
aman bende bıktım tamam güzelde burdada herşeyi hemen bulamıyorsun işte:işsiz: bazen sıkıcı olabiliyor
Günaydınn kızlarr..:KK3:
--
inatettimolacak inatettimolacak Canim benim olculer aynı!!:KK12:
Eksigi yok fazlası var!! :KK12:
çok mantıksız ya ben senden bişey anlamıyorum :işsiz:benimde aynııı inatettimolacak inatettimolacak

kızlar bişey sorcam ben sosyal ortamlarda hiç engel olamıyorum kendime. bi de mesela akşama kadar dayanıyorum akşam eşim geç geliyor yemeği 8 den sonra falan yiyoruz sonra da Allah ne verdiyse:KK23: eşimle bişeyler yeyip içmeyi çok seviyorum kendimi tutamıyorum. kendime hakim olabilmek için önereceğiniz bişey var mı?
Valla çözüm kolay aslinda yemicenn sekerim.. sen bi kere evdeysen yani calismiyosan erkenden bitiricen aksam yemegi isini.. esinle de masaya oturunca cay kahve icerek ona eslik edebilirsin. Kendini kontrol etmeyi ogrenmen lazim. Aksam otutken yemek isini birak bi kere
Bugun benım doğum günüm
:KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:

Mutlu yıllar Servey :KK60:

Mutlu yıllar Ela :emir_bebek:

Mutlu Yıllar Tanem :emir_bebek: kızımın da doğum günü bugün, saat 3'te doğuracağım :anne:
Yaaaa heryerler börtday görll dolmussss....
Mutlu yillar veysisimm servey servey
wendy wendy kuzucuga hayirli yaslar olsunnn

Ayyy.... kuzucuğa da mutlu yıllar. Hep güzel yaşları olsun. ALLAH tüm evlatlarımızın bahtını güzel yapsın. KArşılarına güzel iyi insanlar çıkarsın inşALLAH :KK68::KK15:
Belli bir anne duasi oldugu..
Amin amin amin canim yuregine saglik sabah sabah anne sefkati aldimm :)

Back
X