Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızımında doğum günü bugun iyiki doğdunuz o zaman:KK73::KK73::KK73::KK73:
sanada ailenede hayırlı sağlıklı mutlu huzurlu yıllar olsun canım:KK200:

aaaa benim kızımda babası pasta almaya gitti akşam yemek yemicem pasta yerim artık:KK48:
iyiki doğmuş kızlarımız ömrümüze ömür olmuşlar mutlu yıllar :KK73::KK73::KK73:
Amamnın herkes bugün doğmuş. Senin kızın da iyi ki doğmuş. Ona da mutlu yaşlar olsun :)

Günaydın kızlar.
Ağrılar içersindeyim. Dersinki; sanki 2 saat ağırlıkta kol çalışmış. nilsub nilsub ortim organik gezinen tavuk yumurta derken inek süt yoğurt peynir. Şimdi de dere balık diyorsun olacak şeymi şimdi? Biz bunları artık resimlerde bile yan yana çizemiyoruz :KK43: bak şimdi aklıma trt çocukta niloya var. Zeynep bayılıyor. Kız o sen olmayasın köyde yaşıyor çok tatlış bir kız. :KK70::KK70::KK70: fancynancy fancynancy Sen nasılsın bugün? Düzeltimi miden ve bağırsakların? @morordek ve servey servey kronikler zaten. ALLAH size yardımcı olsun kızlar:KK66: sizede aklıma gelmişken yazayım. Bizim Zeynep'te biraz fazla sıcak olsun uyuyamıyor. Bende birkaç gecedir düzgün uyuyamiyorum. Sanırım ağrılarım ondan. :)
Sana da geçmiş olsun kuzucum yaaa. Valla bugün biraz daha iyiyim galiba. WC ye koşturmadığıma göre ilerleme var sanki :KK48: sende vitamin al istersen ayşecim. Ben arada redoxon kullanıyorum çok bitkin hissedince iyi geliyor. :KK15:

NMG2DDzGrvsSnRfMm.gif

KARPUZ GÖRÜNCE BENNNN:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Sporla sıkılasamayan bir tek benmiyim?:KK12:
Sen daha ne kadar sıkılaşacaksın özlemcim, taş gibisin zaten maşallah :-) senin biraz kısa dönüşmeyen yağları haklamak lazım sanırım. Diyetisyen konusuna gelince bilemedim ki valla. Avuçla para sayarsın işe yaramaz, bir kuruş para vermezsin memnun kalırsın. Hiç belli olmuyor bu işler. Sen doktorların isimlerini bir araştır internetten ona göre karar ver istersen canım.

kızlar bişey sorcam ben sosyal ortamlarda hiç engel olamıyorum kendime. bi de mesela akşama kadar dayanıyorum akşam eşim geç geliyor yemeği 8 den sonra falan yiyoruz sonra da Allah ne verdiyse:KK23: eşimle bişeyler yeyip içmeyi çok seviyorum kendimi tutamıyorum. kendime hakim olabilmek için önereceğiniz bişey var mı?
Canım benim eşimde aynı seninki gibi 8den sonra geliyor ve maşallah iyi yiyorduk. İş maalesef sana kalıyor. Bugüne kadar yediklerime sayayım diyip nefsini eğitmelisin canım. Elinden önce yemek istemiyorsan kendine kocaman bir salata hazırla, hafif şeyler yemeye çalış ona eşlik ederken. Nasılsa yine yiyebilirim diye düşün, önce beyni ikna etmek gerekiyor. Arada cozutsamda çok şükür eskisi gibi yemiyorum ben artık.

Back
X