Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

aslında bugün ama hafta içi sıkıntı olmasın diye dün kutladık, resim atarım birazdan :)
At at merak ederim ben :)
kızımında doğum günü bugun iyiki doğdunuz o zaman:KK73::KK73::KK73::KK73:
sanada ailenede hayırlı sağlıklı mutlu huzurlu yıllar olsun canım:KK200:

aaaa benim kızımda babası pasta almaya gitti akşam yemek yemicem pasta yerim artık:KK48:
iyiki doğmuş kızlarımız ömrümüze ömür olmuşlar mutlu yıllar :KK73::KK73::KK73:
Yaa herkesciklerin de dogum günüymüş
Hepinizin dogum gunu kutlu olsuuuun :KK200:

Buradan bir dahaaaa

@servey canım kızınla birlikte nice nice mutlu senelereeeeee :KK200::KK200::KK200:

wendy wendy canın tanemin Doğum günü de kutlu olsunnn :KK200:
:KK200::KK200:

nilsub nilsub nilgüşüm nice nice mutlu senelereeeeee organik çıtırımızzz :KK200:
:KK200::KK200:
Ay benim kızımında ismi ceren bu arada soylemedim galiba hiç;)

Tartim yok tartilamiyorum ama eger kilo almadiysam ayni kilodayiz Kaptan'im.
Canım benim garip olan gece hiç mi kg kaybı olmadığı normalde 1 kg ya yakın inerdi akşamdan sabaha
Kafayi yemek uzereyim..:olamaz:

A-) Kızlar bize yakin bir özel hastanede diyetisyen var 90 TL ayni zamanda hastanede disinda bir guzellik merkezindede calisyor orada 50 tl. Maksimum 15 gunde 1 yada haftada 1 kontrole cagriyor. Gitsem mi kararsiz kaldim.
---
B-) Belediyeye ait bir yerde daha once gittigim ucretsiz bir diyetisyen vardi o ayrilmisti yerine baskasi gelcekti. Geldiyse ona mi gitsem?
--
C-) Ramazandan once 1 defa gittigim 2. gidisimde bosuna gittigim randevu iptalini bana haber vermeyen yere mi gitsem? Buda ozel hst. 60 TL..
--
D-) Yoksa hicbirine mi gitmesem?
Canım bu diyetisyenlerin hepsini bi arastir memnun olanların çoğunluğuna göre karar ver hastane veya güzellik merkezi farketmez eğer ışini iyi yapıyorsa sen extra satacaklarini almazsin
toplight toplight kaptanim losyonun adi momecon %0.1 lik losyon.. kasintiyi kesiyo al bi dene.. recetesiz satiliyo mu bilmiyorum ama alirsin buyuk ihtimal.
Bi de biz alerjik oldugumuz icin rupafin kullanıyoruz. Antihistaminik almam gerekigo bazen beni de sinek isirinca cok kotu oluyorum.
Losyon tek basina kesmezse ilacla takviye yapabilirsin. Gecer hemen umarim gecmis olsun..
Pansuman nasil gecti bu arada,iyi mi elin?
Canım losyonu deneyeceğim dış macunu biraz rahatlattı
dr 3 hafta kullanma dedi dikkat et dedi 10 gün sonra dikisler alınacak
Bugun benım doğum günüm
:KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:
Mutlu yıllar seker
toplight toplight kaptanım ben alerjim için kullanıyordum ama kaşıntıyı müthiş sakinleştiriyor. Minik minik kabarıyordum iki sene önceye kadar şükür daha az oluyor artık. Merhemin adı Elecon. İstersen bunu da bir sor tatlım.
bi de ona bakayım kasinti fena hiç gece uyumadim

bence C yi ele canım ona güvenmekte sıkıntı yaşayabilirsin. A şıkkı düzenli geliyor muymuş ne zamandır çalışıyormuş o önemli. Bi de belediye mi A şıkkı mı diye ikisiyle de konuş kime için ısınır güven duyarsan o olsun bence
Sen daha ne kadar sıkılaşacaksın özlemcim, taş gibisin zaten maşallah :-) senin biraz kısa dönüşmeyen yağları haklamak lazım sanırım. Diyetisyen konusuna gelince bilemedim ki valla. Avuçla para sayarsın işe yaramaz, bir kuruş para vermezsin memnun kalırsın. Hiç belli olmuyor bu işler. Sen doktorların isimlerini bir araştır internetten ona göre karar ver istersen canım.
Canim belediyeye ait bir yer saglik bakanliginin uygulayamaya gecirdigi birsey sanirim obeziteyle savas icin. Once kan tahlili yapilyor sonra tanita da tartiyor. Cok onceden bir bayan vardi abartisiz 30 dakika benimle sohbet etmisti. Cok ilgiliyli.Ama evlenince baska sehire gitti.
Haklisin fancycim 10 numaraydi o bayan.
Simdi kim var kim yok bilmiyorum.

kahve yaptım misss:kahve: eşimde armut toplamış ağaçtan küçük küçük olur ya hani miss gibi kokar fulll organik köy armutu nasıl tatlı yanınada ondan yedim:kk77: bir leğen gerimiş yerede dökülmüş var bu kadar daha diyo
kızarsınız siz şimdi yine:KK70::KK70::KK70::KK70:
Suyunu cikar kisin bebelere icirirsin

evet kızlar bu akşam yemek yemeyip bir dilim pasta yicem mecbur yemek ile yerini değiştireyim eliptikte yapayım ki çok etkilemesin beni:işsiz:

meto şaşırtması olur, ye bence :)

At at merak ederim ben :)

atıyorum şimdi, boyut ayarlaması malum. kızlar kendi kendinize gönderin whatsapptan boyut küçülüyo :)

Ay benim kızımında ismi ceren bu arada soylemedim galiba hiç:KK66:

oğlunun adı isa'ydı sanırım dimi, kızını ilk kez duydum, mutlu yıllar ceren'e, çok güzel adı da. benim kızımın tam adı İnci Tanem aslında, inci kv'min adı, bi taşla 2 kuş yaptık :KK48:

meto şaşırtması olur, ye bence :)

atıyorum şimdi, boyut ayarlaması malum. kızlar kendi kendinize gönderin whatsapptan boyut küçülüyo :)

oğlunun adı isa'ydı sanırım dimi, kızını ilk kez duydum, mutlu yıllar ceren'e, çok güzel adı da. benim kızımın tam adı İnci Tanem aslında, inci kv'min adı, bi taşla 2 kuş yaptık :KK48:
uyanıklar:KK48: incide çok güzel inci tanem de ne güzel uymuş:KK36: kendi gibi ismide inci gibi:KK200::KK200::KK200:

wendy wendy ve nilsub nilsub kizlarinizin doğum günü kutlu mutlu olsun

teşekkürler kaptanım :)

Canim belediyeye ait bir yer saglik bakanliginin uygulayamaya gecirdigi birsey sanirim obeziteyle savas icin. Once kan tahlili yapilyor sonra tanita da tartiyor. Cok onceden bir bayan vardi abartisiz 30 dakika benimle sohbet etmisti. Cok ilgiliyli.Ama evlenince baska sehire gitti.
Simdi biri geldiyse o nasildir bilmiyorum.

git görüş hepsiyle, görüşmeye de para alıyolar mı? bana kilo verdirin alacağınızın 2 katını vericem de, tehdit et sen :KK48:

29 TEMMUZ HAFTALIK HEDEF LİSTESİEn Büyük TÜRKİYE

toplight toplight >> 72,9 >>70,3

@servey >> 69,8 >>69,5

@0zlem >> muaf >> 71,5

@inatettimolacak >> 60,7 >> 59,5 bi görelim artik 5leri de :KK66:

@moni >> 87,5 >> 86,5

fancynancy fancynancy >> 73,5>> 72,5

@Cikilatacanavari >> 76,4>> ??

@lydznp >> 82,5 >> ??

nilsub nilsub >> 77,5 >> 75,5

wendy wendy >> 65,9 >> 65,0

morordek morordek >> 68,5 >> ??

@dennisgo >> 76,4 >> 74,9

@btlbetul >> ?? >> ??

@Egeliegeli >> 67,7 >> 65,7

KIZLAR HAFTALIK HEDEFLERİNİZİ EKLEYİN:KK56:
LİSTEYE YAZMAYI UNUTTUĞUM VARSA KENDİNİ EKLESİN

Benide ekler misiniz:KK54: kilo suan 71.0 cuma hedefi 70.0 insallah.

Bugun benım doğum günüm
:KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:
Mutlu yıllar :KK68:

Back
X