Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Öğlen yemeğimi yedim, bugünkü menümü paylaşayım

Sabah ; 2 peksimet,az yağlı beyaz peynir,5 zeytin,domates salatalık biber

Ara; filitre kahve sütsüz şekersiz

Öğlen ; 2 adet derisiz haşlama baget,2 dilim tam tahıllı ekmek, maydanoz ve nane

Ara; 1 porsiyon tarçınlı ananas, 2 ceviz içi

Akşam ; 2 kase kabak çorbası,2 wasa,4kaşık yoğurt

Ara; portakallı Yeşilçay

-3 litre su (1 litresi ananas tarçın zencefil ile ve yarım litresi maydanoz limonlu)
-Spor yok

Öğlen yemeğimi yedim, bugünkü menümü paylaşayım

Sabah ; 2 peksimet,az yağlı beyaz peynir,5 zeytin,domates salatalık biber

Ara; filitre kahve sütsüz şekersiz

Öğlen ; 2 adet derisiz haşlama baget,2 dilim tam tahıllı ekmek, maydanoz ve nane

Ara; 1 porsiyon tarçınlı ananas, 2 ceviz içi

Akşam ; 2 kase kabak çorbası,2 wasa,4kaşık yoğurt

Ara; portakallı Yeşilçay

-3 litre su (1 litresi ananas tarçın zencefil ile ve yarım litresi maydanoz limonlu)
-Spor yok
Her zaman ki gibi on numara sana yetişmek için çoookkk dikkat etmem lazım;)

Kan grubum A+..
Sabahlari 1 d tb ekmegi (bazen yemiyorum.ekmek) yumurta,domates,salatalik,biber bazen yulaf+sut

Erken kahvalti ettiysem oglen ne varsa 5-6 yk sebze ymegi yada tavuk et falan 5-6 yk yogurt

Aksamda bu sekilde..

5'ten sonra bisey yemedigim zamanlarda oldu. Surekli farkli seyler denemeye calisyorum.
Canım 3 gün bu dediğimi dene
Sabahları domatesi çıkar salatalık biber yeşillik arada peynir ve yumurta yersin
Sebze ağırlıklı menüler yap et turu yeme
Yiyeceksin tavuk ve hindi eti balık olabilir
Menülerinde birkaç gün yoğurt ve süt ürünlerini çıkar
Meyve olaraktan erik vişne gibi meyveleri tercih et bakalım sonuç ne olacak tartin yok sanırım nasıl anlayacaksın farki

Neler koydun vicdan çorbasına dilara koçağın tarifi ile aynımı yarın sabah erkenden bende yapayım bu akşam ki pastadan sonra yarına anca vicdan çorbası paklar beni :KK70::KK70::KK70: dennisgo dennisgo
Bulgur hariç diğer şeyleri koydum. Bulgur yerine ekmek yerim dedim.. dün peksimet koydum ama hemen eridi sevmedim. wasa daha sert bugün onu koyacağım.
Sadece bir dilim pasta. Tamam olmasa iyi ama böyle günlerde olması şart. Kaçta kutlayacaksınız bilmiyorum ama üstüne spor yapma fırsatın olursa süper olur. En kötü yarın spor yapabilirsen dert etmene gerek yok. Vicdan çorbası yine iç istiyorsan, ama vicdanın rahat rahat iç :)

Canım 3 gün bu dediğimi dene
Sabahları domatesi çıkar salatalık biber yeşillik arada peynir ve yumurta yersin
Sebze ağırlıklı menüler yap et turu yeme
Yiyeceksin tavuk ve hindi eti balık olabilir
Menülerinde birkaç gün yoğurt ve süt ürünlerini çıkar
Meyve olaraktan erik vişne gibi meyveleri tercih et bakalım sonuç ne olacak tartin yok sanırım nasıl anlayacaksın farki
Bir sure almayim diyordum ama boyle anlamiyorum hic bisey.Birkac gune alirim insallah.

Sisirmese iyi o vicdanlı çorba yi bende yapmıştım blenderda çekince beğenmedim bı dahakine sulu yemeği gibi yaptim
Ben çorbasını özellikle soğuk içmeyi seviyorum. Bana çok ferah geliyor. Normalde de kırk yıl çorba içmesem aklıma gelmez o kadar hayatımda yok çorba :)

Back
X