- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #253.441
Spor aletinden içmediğin için ben senin üşengeç birisi olduğunu düşünmüyorum :)aman deniz ben eliptik yapmaktan çok ondan önce spor ayakkabı giymeye üşenen biriyim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Spor aletinden içmediğin için ben senin üşengeç birisi olduğunu düşünmüyorum :)aman deniz ben eliptik yapmaktan çok ondan önce spor ayakkabı giymeye üşenen biriyim![]()
öyle bir izlenim bıraktıysam ne büyük bir başarı bu kadar üşengeç olup belli etmemekSpor aletinden içmediğin için ben senin üşengeç birisi olduğunu düşünmüyorum :)
Nane ve maydanoz ile yapabilirsin bence. Her ikisi de çok iyi ödem attırıyorvicdan çorbasımı yapsam akşamaama dere otum yok
Bende Zeynep için İnci düşünmüştüm. Herkes aman ne o öyle inci boncuk diye dalga geçecekler dediler. Bende siz bulun o zaman dedim. Babası Azra dedi. Çocuk doğdu ama kimse Azra diyemedi. Babası Zeynep olsun mu dedi. Bende olsun dedim öyle oldu. Bu arada kızda Ceren erkekte Eren illallah dedirtir derler. @nilsub Benim oğlan Eren Baha yani yok öyle değil diyemeyeceğim. Büyüdükçe çok asi oldu. Okuldan sonra cozuttumeto şaşırtması olur, ye bence :)
atıyorum şimdi, boyut ayarlaması malum. kızlar kendi kendinize gönderin whatsapptan boyut küçülüyo :)
oğlunun adı isa'ydı sanırım dimi, kızını ilk kez duydum, mutlu yıllar ceren'e, çok güzel adı da. benim kızımın tam adı İnci Tanem aslında, inci kv'min adı, bi taşla 2 kuş yaptık![]()
Bende Zeynep için İnci düşünmüştüm. Herkes aman ne o öyle inci boncuk diye dalga geçecekler dediler. Bende siz bulun o zaman dedim. Babası Azra dedi. Çocuk doğdu ama kimse Azra diyemedi. Babası Zeynep olsun mu dedi. Bende olsun dedim öyle oldu. Bu arada kızda Ceren erkekte Eren illallah dedirtir derler. @nilsub Benim oğlan Eren Baha yani yok öyle değil diyemeyeceğim. Büyüdükçe çok asi oldu. Okuldan sonra cozuttumeto şaşırtması olur, ye bence :)
atıyorum şimdi, boyut ayarlaması malum. kızlar kendi kendinize gönderin whatsapptan boyut küçülüyo :)
oğlunun adı isa'ydı sanırım dimi, kızını ilk kez duydum, mutlu yıllar ceren'e, çok güzel adı da. benim kızımın tam adı İnci Tanem aslında, inci kv'min adı, bi taşla 2 kuş yaptık![]()
Bu arada eşim Zeynep ismini çok sever. Kızımız olursa Zeynep koymak istiyor adını. Bence de güzel isim aslında ama lisede hiç sevmediğim bir kızın ismiydi Zeynep, bana onu anımsatıyor, kendi kızım olursa koymayı o yüzden istemiyorumBende Zeynep için İnci düşünmüştüm. Herkes aman ne o öyle inci boncuk diye dalga geçecekler dediler. Bende siz bulun o zaman dedim. Babası Azra dedi. Çocuk doğdu ama kimse Azra diyemedi. Babası Zeynep olsun mu dedi. Bende olsun dedim öyle oldu. Bu arada kızda Ceren erkekte Eren illallah dedirtir derler. @nilsub Benim oğlan Eren Baha yani yok öyle değil diyemeyeceğim. Büyüdükçe çok asi oldu. Okuldan sonra cozuttu![]()
Bu arada eşim Zeynep ismini çok sever. Kızımız olursa Zeynep koymak istiyor adını. Bence de güzel isim aslında ama lisede hiç sevmediğim bir kızın ismiydi Zeynep, bana onu anımsatıyor, kendi kızım olursa koymayı o yüzden istemiyorum![]()
şakamı kız kızım emine ceren oğlum isa erenBende Zeynep için İnci düşünmüştüm. Herkes aman ne o öyle inci boncuk diye dalga geçecekler dediler. Bende siz bulun o zaman dedim. Babası Azra dedi. Çocuk doğdu ama kimse Azra diyemedi. Babası Zeynep olsun mu dedi. Bende olsun dedim öyle oldu. Bu arada kızda Ceren erkekte Eren illallah dedirtir derler. @nilsub Benim oğlan Eren Baha yani yok öyle değil diyemeyeceğim. Büyüdükçe çok asi oldu. Okuldan sonra cozuttu![]()
üşendim yarına yaparım artıkNane ve maydanoz ile yapabilirsin bence. Her ikisi de çok iyi ödem attırıyor
şakamı kız kızım emine ceren oğlum isa eren![]()
3.Ye beren, 4.ye Deren 5.Ye Sezen 6.ya Zeren isimlerini uygun buldum :)
3.Ye beren, 4.ye Deren 5.Ye Sezen 6.ya Zeren isimlerini uygun buldum :)
Çikilatacım çok ama çok güzel olmuşsun. Allah bir yastıkta kocatsın canım benim. MaşallahYoldayiz cnm ben paylaştım foto birkaç tane :)
kızlar kendime hobi arıyodum buldum antika işini duydunuz mu ben anadolu kız meslek tasarım mezunuyum antika işni rahatlıkla yapabilirim elde dikiş becerim var![]()
wendy kız maşşallah ne güzel göz var ikinizde de maşallah maşallah
Ben babaya benzettım bu arada piremsesı gozlerı sen aynı ama![]()
Yok ya el işi ama güzel evde sıkılıyorum malum singerin full otomatik dijital dikiş makinemde var aldım duruyor hemde 5-6sene önce dünya parayaAntika diyince aklıma eski eşyalar geldi ne alaka dedim ya :)
Teşekkürler canım, aynen aynı babası, gözler renkli ama babasının ki Ela.