Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

3 gündür soruyorsun 3gundır cevap veriyorum ölçülerim aynı diye:KK70:
Kız nısanda olcu vermıssın mayısta sordum yıne aynı demıssın.. temmuzdayız.. 3aydır hıc mı degısıklık yok.. napıyon mahmuta sarılıp yatıyon mu :63: :D :D
Sen al yaz bakım bı daha??

Kız nısanda olcu vermıssın mayısta sordum yıne aynı demıssın.. temmuzdayız.. 3aydır hıc mı degısıklık yok.. napıyon mahmuta sarılıp yatıyon mu :63: :D :D
Ben eşyaları kullanım amacı dışında kullanmayı seviyorum :D:D:D tamam şimdi çıkıyorum gelince alırım canım yazarım ;)

Kız nısanda olcu vermıssın mayısta sordum yıne aynı demıssın.. temmuzdayız.. 3aydır hıc mı degısıklık yok.. napıyon mahmuta sarılıp yatıyon mu :63: :KK70::KK70:
Adam da soruyor ne oldu niye gülüyorsun diye kahkaha attım kız
:KK70::KK70::KK70:

Eliptik yapıyorum o sayılmaz mı :)
Şimdi aklıma geldi bizim takımdan toz pembe de zayıftı ama basenlerden şikayet ediyordu dukanin 2/0 formülünü önermiştim bayağı bir süre yapti ona iyi gelmişti haftada pazartesi perşembe günleri protein günü yapıp bı saat yürüyorsun diğer günler kendi diyetine devam

Menüm:
Sabah 2 yumurta 4y.k. yogurt
Ara Yesil cay 1 salatalik
Öglen 4y.k. yogurt 2 salatalik
Ara Yesil cay
Aksam 4y.k. yogurt 1 elma
Ara 1 elma
Su: 1.5 litre
Spor 30dk. yüruyuş
Yaz günü 1.5 litre su ile yaşamak büyük başarı sporda eklemissin suyunda artırsın ins cumaya iyi bı sonuç bekliyorum senden

Hava güzel yürüyüş parkindayim şimdiye kadar 18 000 adım 13 km olmuş eve gitmeye temiz 20.000 adım bugünkü kotami tamamlamış oluyorum
Yarınki hedefim 22.000 adım olsun yarın birde iş görüşmem var bakalım hayirlisi
İş görüşmende başarılar canım, öğretmenlik için mi başvurdun?

Back
X