- 25 Ocak 2017
- 7.175
- 22.507
- 348
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #253.641
Bak kaçırdık ne güzel pasta keser kutlardıkE bugün bizim günümüzmüş ya hiç haberimiz yok
https://onedio.com/haber/gobegimle-...nu-nu-mizahlariyla-senlendiren-21-kisi-778899

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bak kaçırdık ne güzel pasta keser kutlardıkE bugün bizim günümüzmüş ya hiç haberimiz yok
https://onedio.com/haber/gobegimle-...nu-nu-mizahlariyla-senlendiren-21-kisi-778899
Gece gece cici bebeDünkü menümü yazmamışım
Kahvaltı
Yağsız beyaz peynirli tost
Çay
Ara
1 kupa koyu çay
Öğle
1 muz
Ara
2 etimek
Bir parça yağsız beyaz peynir
Akşam
Yoğurt 3 yk
2 salatalık
Gece
8-9 tane cicibebe
Su: 2,5 lt garanti
Spor: 35 dk eliptik, 45 dk yürüyüş
Cici bebe zararlı. Eve alma çocuklara da verme. Bizim dr. hipp in bebe biskuvisini vermişti. Cici bebede kimyasal şeker var dedi. Doğal değil. Hipp in biskuvisi şekersiz. Sende yiyebilirsin besleyici organikBugünün menüsü
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
Beyaz peynir biraz
Eski kaşar biraz
5 zeytin
4-5 çeri domates
2 etimek
Çay şekersiz
Ara
Maden suyu
Öğle
Menemen
1 dilim ekmek
Ara
Çay şekersiz, 5 tane cicibebe
Şekersiz Türk kahvesi ve yarım avuç Antep fıstığı
Akşam
Yarım lahmacun
Semizotu salatası büyük
3 yk humus
Su: 3 lt bitti
Spor: 10 dk yüzme (çocuklardan bu kadar oldu)
50 dk yürüyüş
12 dk bacak egzersiz
15 dk kol egzersiz
200 zıplama
Aslında aldığından fazla kaloriyi yakmışsın ama. O cicibebeler iç bacakları da ve görüşünde oturuyor
Bence olmaz. Yağ yok şeker yokTam buğday unuyla çok kalorili olur mu acaba krep akşam oğluma yaptım sabahtan kendime yapayım diyorum
Ne alemsin Ferah. Nutella yada Cici bebe Ferah olsun senin adınBence yağını da az koyarsan çok kalorili olmaz diye düşünüyorum. İçine ne koyacağın da önemli tabii benim aklıma ilk Nutella geliyorrrr maalesefama tabi beyaz peynirle daha güzel olur di mi di mi
![]()
Evet çok benzettim bende.
Aa aklımda olsun benim de. Ay cici bebeyi de cok severdim, neyse artık :)Cici bebe zararlı. Eve alma çocuklara da verme. Bizim dr. hipp in bebe biskuvisini vermişti. Cici bebede kimyasal şeker var dedi. Doğal değil. Hipp in biskuvisi şekersiz. Sende yiyebilirsin besleyici organik![]()
GünaydınBence yağını da az koyarsan çok kalorili olmaz diye düşünüyorum. İçine ne koyacağın da önemli tabii benim aklıma ilk Nutella geliyorrrr maalesefama tabi beyaz peynirle daha güzel olur di mi di mi
![]()
Altınbaşak yerine yumurtalı peynirli domates salatalık li güzel bı kahvaltı etsen çok açikmazsin aslindaGünaydınlar
Dünkü menum
Sabah : 2 dilim Altınbaşak
7-8 çeri domates
Bitki çayı
Ara: 7-8 çeri domates
1 dilim Altınbaşak
Bitki çayı
Öğle: dolu dolu bir kase cacık
Bol salata
Akşam: 1 kase erişteli yeşil mercimek çorbası
Salata
Akşamdan sonra birkaç bardak siyah çay
Yine 30 dk yürüyüş ve toplamda 1-1,5 litre su
Açım![]()
Göbeği tek başına eriten bişey yok spor ve diyet bı arada olmalı bende bı ara ayran soda kuru yaptım onu deneyebilirsin bildiğim içinde yoğurt olan tarifler göbek erimesine yardımcı oluyor bolbol ev yoğurdu yeGöbek eritmek için pulbiberli yoğurt karışımından bahsediliyor deneyen var mı aramızda? Beni en çok rahatsız eden göbek ama spor yapacak zamanım yok
Bi de yandan çıkan yağlar var tabi![]()
Bak kaçırdık ne güzel pasta keser kutlardık![]()
Senide cici bebe kilolarından kurtardım demekGünaydın herkese :)
Aa aklımda olsun benim de. Ay cici bebeyi de cok severdim, neyse artık :)
Ne alemsin Ferah. Nutella yada Cici bebe Ferah olsun senin adın![]()
Birşey yememişsin ki. Çok dengesiz beslenmişsinGünaydınlar
Dünkü menum
Sabah : 2 dilim Altınbaşak
7-8 çeri domates
Bitki çayı
Ara: 7-8 çeri domates
1 dilim Altınbaşak
Bitki çayı
Öğle: dolu dolu bir kase cacık
Bol salata
Akşam: 1 kase erişteli yeşil mercimek çorbası
Salata