Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın şekerler:KK54:

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    40,5 KB · Görüntüleme: 32
Altınbaşak yerine yumurtalı peynirli domates salatalık li güzel bı kahvaltı etsen çok açikmazsin aslinda
İşe sabah 7 de başlıyorum sabah evde kahvaltı yapamıyorum. Normalde poğaça simit falan yiyordum şimdi onları çıkarınca besin kaynağım çok bişey kalmadı :KK43:

dünkü menüm

sabah 1 yumurtadan tam buğday ekmekli yumurtalı ekmek
1 dlm peynir
1 domates

ara 1 avuç nesfit

öğlen
tavuk ciğer
2 salatalık

ara 1 avuç nesfit

akşam 1 parça çeçil peyniri
1 salatalık

su 2 lt
spor yok

kilo akşam 70 ti ve malum günler çook gecikmeli olarak başladı... umarım ondandır yoksa nefes alsam yarıyo dicem....

Birşey yememişsin ki. Çok dengesiz beslenmişsin :KK43:
Kendimce dengelemeye çalıştım ama bu kadar oldu. Öğlen yemeğinde iş yerinin verdiği yemeğe mecburum çoğu zaman da kızartmalı ve etli şeyler çıkıyor. Salata çorba yoğurt(ya da cacık) fix.

Kırmızı et yemiyorum bu arada ben. Sadece lahmacun ve iskender de yiyorum yemeklerde falan asla yiyemiyorum :63:

İşe sabah 7 de başlıyorum sabah evde kahvaltı yapamıyorum. Normalde poğaça simit falan yiyordum şimdi onları çıkarınca besin kaynağım çok bişey kalmadı :KK43:
Ben bu sabah kendime lorlu tb ekmekli tost yaptım. yanıma aldım. Kaç gündür ortim nilsub nilsub yapıyor canım çekti. Birde ben yapayım dedim. Yada sabah kalkar kalmaz 2 yumurta atıyorum ocağa ben hazırlanana kadar o haşlanıyor. 1ini evde diğerini işte yiyorum. Ev ve iş arası 1,5 saat olduğu için... İsteyince oluyor yani ;)

Kendimce dengelemeye çalıştım ama bu kadar oldu. Öğlen yemeğinde iş yerinin verdiği yemeğe mecburum çoğu zaman da kızartmalı ve etli şeyler çıkıyor. Salata çorba yoğurt(ya da cacık) fix.

Kırmızı et yemiyorum bu arada ben. Sadece lahmacun ve iskender de yiyorum yemeklerde falan asla yiyemiyorum :63:
Bende bu durumlar için dolabımda ton balığı bulunduruyorum :)

Ben bu sabah kendime lorlu tb ekmekli tost yaptım. yanıma aldım. Kaç gündür ortim nilsub nilsub yapıyor canım çekti. Birde ben yapayım dedim. Yada sabah kalkar kalmaz 2 yumurta atıyorum ocağa ben hazırlanana kadar o haşlanıyor. 1ini evde diğerini işte yiyorum. Ev ve iş arası 1,5 saat olduğu için... İsteyince oluyor yani :KK66:
Süpersin ya:KK76: Yarın sabah deniycem inşallah. Aslında sabah canım da istemiyor ama saat 9 olunca gözümün önünden yiyecekler geçmeye başlıyor :KK48:

Ben bu sabah kendime lorlu tb ekmekli tost yaptım. yanıma aldım. Kaç gündür ortim nilsub nilsub yapıyor canım çekti. Birde ben yapayım dedim. Yada sabah kalkar kalmaz 2 yumurta atıyorum ocağa ben hazırlanana kadar o haşlanıyor. 1ini evde diğerini işte yiyorum. Ev ve iş arası 1,5 saat olduğu için... İsteyince oluyor yani ;)
Lor peyniri diğer peynirlere göre daha az yağlı ve protein oranı daha yüksek o yüzden seviyorum ben;)

Göbek eritmek için pulbiberli yoğurt karışımından bahsediliyor deneyen var mı aramızda? Beni en çok rahatsız eden göbek ama spor yapacak zamanım yok
Bi de yandan çıkan yağlar var tabio_O
Spor olmadan göbek eritmek hayal :)
Senide cici bebe kilolarından kurtardım demek :KK70::KK70::KK70:
Evet sağolasın :D
Hem de cok zararlıymıș baksana, gerci markette satılıyorsa faydalı olmasını pek bekleyemiyorum :)
günaydın kızçeler

spor salonuna yazıldım bu gün... akşama başlıyoreee :)) zalım yağların gözüne gözüne vurcem....
Amaaan gümbür gümbür geliyor hatun :) hayırlı olsun bakalım :)

Sağolun kızlar ya ben ve midem size teşekkür ediyoruz önerileriniz için :KK19:@lydznp nilsub nilsub medusa38 medusa38
Tam buğday yada çavdar ekmeği alıp giyinene kadar Tostta yapabilirsin düşün daha ne alternatifler çıkar hazır gıdaya pek gitme bir buzdolabı poşeti ne bir domates salatalık koy birde 2 dilim ekmek al sana kahvaltı kendi masan varsa piknik tabakları catallarindn al kullanirsin

Back
X