Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kaynamamış mıyım araya :olamaz:
Kaynamamışsın. Ben yüzüne vurmak istemedim ama bak T turkcedersidefterimcom vurdu yüzüne yüzüne :KK48::KK48::KK48:
çok geçmiş olsun.... haber falan izlemedim hiç dün... sabah biraz gördüm tv de.... fena Allah ın hikmeti ya işte ne kadar da aciziz aslında....
Geçmiş olsun en azından size bir şey olmamış ..

Öyleyiz tabiki. Yapabileceğimiz hiçbirşey yok. Yalnız balkonda çamaşırlar vardı hiçbirşey olmamış ve kurumuşlar. :KK45:
lydznp lydznp kendi eviniz miydi ne olacak şimdi kiraya mı çıkacaksınız....
Yok kız biz bakicidan dolayı taşınacaktık ya... şantiye hazır savaş yeri gibiyken kaçar ev bakarım diye düşündüm ama koca şantiyede taş üstünde taş kalmamış bizim ofis binası taş gibin duruyooo :KK64:
Geçmiş olsun en azından size bir şey olmamış ..
Sağol canım. Çok şükür mesai bitimine denk geldi.
Kozlar bende 76.1 çıktım yine goremesim 75i biri benide ekler mi
Ama ne güzel vermişsin işte az kaldı. 200gr sonra gelsin 75ler :KK66:
Kesinlikle :)) Cok guzel fikir. Cuma günü bakalim hangimiz birinciyiz. Ücumuz de 65ten aşagisini goruruz insallah :)) Gaza geldim. Ödül ne ? :))))))) @wendigo @lalemisal
1kg baklava :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
lydznp lydznp Sizin evin mi catisi ucmus. Orasini anlamamisim.Tekrardan gecmis olsun. Siz iyisiniz degil mi?
Bizim ev sağlam çok şükür. ALLAH korusun. :dua:
Kızlar 5 gün oldu wc sorunum var hemen çözüm olacak bir şey var mı :KK43:
Müshil :KK70::KK70::KK70:

Kaynamamışsın. Ben yüzüne vurmak istemedim ama bak T turkcedersidefterimcom vurdu yüzüne yüzüne :KK48::KK48::KK48:

Öyleyiz tabiki. Yapabileceğimiz hiçbirşey yok. Yalnız balkonda çamaşırlar vardı hiçbirşey olmamış ve kurumuşlar. :KK45:

Yok kız biz bakicidan dolayı taşınacaktık ya... şantiye hazır savaş yeri gibiyken kaçar ev bakarım diye düşündüm ama koca şantiyede taş üstünde taş kalmamış bizim ofis binası taş gibin duruyooo :KK64:

Sağol canım. Çok şükür mesai bitimine denk geldi.

Ama ne güzel vermişsin işte az kaldı. 200gr sonra gelsin 75ler :KK66:

1kg baklava :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Bizim ev sağlam çok şükür. ALLAH korusun. :dua:

Müshil :KK70::KK70::KK70:
ay gülme karnım davul gibi:olamaz:

istanbul dün gerçekten doğal afet yaşadı ya geçmiş olsun etkilenen herkese lydznp lydznp
teşekkür ederim canım:KK66:
ay gülme karnım davul gibi:olamaz:
Sorma kız benimde öyle. Dün akşam biraz gerildim. Sabah minibusten indigim yerde börekçi vardı. Oradan yağlı yağlı börek yiyerek intihar etmek istedim. Ama neyse yağsız bir tost ile kurtardım durumu. Ama karnım şişti. Tost şişkinlik yaptı sanıyorum :110:

teşekkür ederim canım:KK66:

Sorma kız benimde öyle. Dün akşam biraz gerildim. Sabah minibusten indigim yerde börekçi vardı. Oradan yağlı yağlı börek yiyerek intihar etmek istedim. Ama neyse yağsız bir tost ile kurtardım durumu. Ama karnım şişti. Tost şişkinlik yaptı sanıyorum :110:
iyi hadi börek daha fena vicdan azabı yapardı

bugün menüm aşağıdaki gibi kızlar. Dondurmamı yedim afiyet olsun bana. Bu kaçamak için 75 i bekliyordum 75,8 de bir yerde 75 demek bence

Sabah
1 dilim çavdar ekmeği,2 yumurta, 7 zeytin, maydanoz nane

Ara; iki top çikolatalı dondurma

Öğlen ; 2 dilim ekmek, tuzsuz yağsız limonlu salata, 3 köfte ızgara kırmızı et

Ara ; 1 bardak kefir 2 ceviz

Akşam ; 4 kaşık yoğurt, 2 kaşık çiya, şeftali ( evde sebze kalmadı mecburiyetten yapacağım )

Ara : yeşilçay

-3 litre su ( bu hafta sadece su içmeyi düşünüyorum)

-Yarım saat kol sırt çalışma ( 15 dakika dün yapmıştım aslında)

-tar-tıl-mak- yok .!

Back
X