- 15 Temmuz 2017
- 971
- 3.148
- 113
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #260.201
Aaa, hayırlı olsun Egelicim.
Allah anneli babalı büyütsün inşallah.
Teşekkür ederim canim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaa, hayırlı olsun Egelicim.
Allah anneli babalı büyütsün inşallah.
Hanımlar takımı 3 gruba ayırdım. Herkesin bir lideri var, takip asıl o kişide olacak ama herkes kendi grubundan sorumlu. Cuma günü duruma bakacağız hangi grup ne kadar başarılı olmuş :)
dennisgo önderliğinde detoksçular:
fancynancy @wendigo
0zlem
moni önderliğinde:
lydznp
nilsub
hedef38beden
morordek önderliğinde:
servey
kaanin annesi
Dirilisci hatun (tatildeydi sanırım bu hafta katılım gösteremeyebilir) T turkcedersidefterimcom (tabi ki senden kg vermeni istemiyoruz ama minimum seviyede kg alabilirsin ya da hedef koydugun kiloyu gecmemeye calısabilirsin ilk haftalar oldugu icin
)
toplight kaptanım zaten genel olarak hepimizi uyarıyor, yoğun olduğu için bi gruba koymadım ama isterse katılabilir tabi ki :)
inatettimolacak aynı şekilde yoğun olduğundan seni de eklemedim ama sen de keyfine göre bi gruba yanaşırsın vaktin olursa :)
Ben aslında pek iyi bi örnek değilim canım 18-19 kg aldım maalesefCanim eline sağlıkInsallah çok kilo almam. Canim sen kaç kilo aldin hamileyken? Diğer arkadaşların da hamileyken kaç kilo aldığını merak ediyorum
![]()
Hedefçim sen de yapacak mısın bu detoksu bak listeyi ekliyorum bir incele
Baş ağrın nasıl oldu peki ?
Hanımlar takımı 3 gruba ayırdım. Herkesin bir lideri var, takip asıl o kişide olacak ama herkes kendi grubundan sorumlu. Cuma günü duruma bakacağız hangi grup ne kadar başarılı olmuş :)
fancynancy @wendigo
0zlem
moni önderliğinde:
lydznp
nilsub
hedef38beden
morordek önderliğinde:
servey
kaanin annesi
Dirilisci hatun (tatildeydi sanırım bu hafta katılım gösteremeyebilir) T turkcedersidefterimcom (tabi ki senden kg vermeni istemiyoruz ama minimum seviyede kg alabilirsin ya da hedef koydugun kiloyu gecmemeye calısabilirsin ilk haftalar oldugu icin
)
toplight kaptanım zaten genel olarak hepimizi uyarıyor, yoğun olduğu için bi gruba koymadım ama isterse katılabilir tabi ki :)
inatettimolacak aynı şekilde yoğun olduğundan seni de eklemedim ama sen de keyfine göre bi gruba yanaşırsın vaktin olursa :)
Aaa tamam hedefcim ben o kısmı kaçırdım herhalde.Ördekcim, ben de bu hafta detokscuyum. O nedenle ilk gruba at istersen beni.
Ördeğim bende salı günü denizin detoksuna başlayacağım ona göre listele canımHanımlar takımı 3 gruba ayırdım. Herkesin bir lideri var, takip asıl o kişide olacak ama herkes kendi grubundan sorumlu. Cuma günü duruma bakacağız hangi grup ne kadar başarılı olmuş :)
fancynancy @wendigo
0zlem
moni önderliğinde:
lydznp
nilsub
hedef38beden
morordek önderliğinde:
servey
kaanin annesi
)
Sopanın korkusuna p.tesi diyetisyene gidiyorum. Aslında cuma gidecektim ama kongreye gidiyorum dedi. Şimdi benim o güne kadar toparlanmam lazım. Herkes diyetisyene gideceğim bu son diye gömer herşeyi ben diyete dikkat ediyorumSana verilen ceza, zero sopa Ayşe cim :)))
Monican nice güzel yaşların olsun. Sevdiklerin hep yanında olsun. Benden sana müsaade senede 1 gün doğum günün koca bir dilim pasta ye.günaydın kelebeklerim
ben bugün yalova yolcusuyum eşimin ailesinde nişan var oraya gidiyoruz öğlenden sonra çıkıp yarın akşama doğru döneriz sanırımdüzenimi bozmak istemiyordum ama mecburen ucundan da olsa aksayacak,yarın da doğum günüm
idare edicez artık şu iki günü
çok geçmiş olsun canım
harika bir haber tebrik ederim,rabbim sağlıcakla kucağına almanı nasip etsin inşallah
çok teşekkür ederim canımcım
Afiyetle yiyin kaptanım şifa olsun
yine harikasın denizim![]()
Eee bütün takımı Deniz'in grubuna alalım o haldeÖrdeğim bende salı günü denizin detoksuna başlayacağım ona göre listele canım
Eee bütün takımı Deniz'in grubuna alalım o halde![]()
Ölçü bakanımız vardı bir zamanlardennisgo denize ek olarak : BAKANLIK'larımızı tazeliyelim derim kaptanım
spor bakanı :fancynancy
liste bakanı:moni
su bakanı: ??
menü bakanı : ??
ceza bakanı: ??
?? bakanı:?? diye aklınıza geleni önerin
ve kaptanım 1 tane daha resmi yardımcın olabilir
Hedefçim sen de yapacak mısın bu detoksu bak listeyi ekliyorum bir incele
Baş ağrın nasıl oldu peki ?
fancynancy @wendigo
0zlem
moni önderliğinde:
lydznp
nilsub
hedef38beden
morordek önderliğinde:
servey
kaanin annesi
)
Sanki sana yakışır bu işMonicim su bakanı ödem atıcılar, çaylar için de yetkili olsun değil mi ?
Bu da yakışır :)Saçma gelebilir belki ama aklıma ilk gelenler;
-motivasyon bakanlığı
-Tatile çıkanların kopmaması için, tatilde kilo kontrol bakanlığı
Aaa tamam hedefcim ben o kısmı kaçırdım herhalde.
İyi de canım vesile ile ben başlayacaktık zaten sonradan çıkmadım yaniEee bütün takımı Deniz'in grubuna alalım o halde![]()