Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bende ilk yaptığımdan 2,8 gitti bu kez de 1,5.. 75 benim takılma kilomda o zaman yaptım. İyi de oldu ama sonra da 70 e kadar çok kolay gitti. Diyetisyen de etkisi bir hafta sürüyor demişti. Metabolizma hızlandırıcı olarak vermişti zaten :)

Ben her 5 kiloda bir takıldığım için tam bir takılma kilom yok galiba ama 80'in altına çok zor inmiştim. Bakalım bu sefer 75'i görebilecek miyim şekerim?

Memnun oldum efenim, Hilalcim, bende ferah. :KK25: Sıkı bir haftaya başlıyoruz, çok heyecanlandım :KK76:

Ben de memnun oldum Ferahcım. :KK60::KK60:
Aynen, iyi heyecan yaptım ben de bu hafta.
Şöyle güzel güzel gitsin kilolar.
Ocak hedefine ne kaldı ki şurada.

1 sise sodaya kac kasik yogurt koymaliyim?

3 kaşık koyuyorum ben ama tepeleme değil.

Detoks grubu ( fancynancy fancynancy nilsub nilsub @wendigo 0zlem 0zlem hedef38beden hedef38beden ) salı günü başlıyoruz o güne kadar menülere dikkat, spora devam ve susuz kalmak yok. Dikkat etmemiz gereken şeyler;

-Pazartesi alış verişimizi yapalım,
- öğün atlamadan ya da yer değiştirmeden listeyi bire bir uygulayalım
- 45 dakika yürüyüş diyor her gün, o kadar fazla derseniz diyetin en az iki gün sporumuzu yapalım.
- tuzdan uzak duruyoruz, baharatlar ile yediklerimizi tatlandıralım bence
- listede yazmıyor ama ben Yeşilçay, hibiskus şekersiz kahve de tükettim. Eğer kahveyi sütlü içiyorsak üç gün kahve içmeyelim.

Bu arada bir not, ben tuzu çok severdim, ama enteresan bir şekilde bu detoksu yaptıktan sonra tuzu neredeyse hiç kullanmaz oldum. Evdeki zeytin bile çok tuzlu gelmeye başladı

Şimdilik bu kadar aklıma gelenler :)

Bir not daha ben geçen hafta yaptığım için bu hafta detoks yapmak istemiyorum fakat etkisi sürecek ve güzel kilo vereceğimi düşünüyorum. Yine de tartıya yardımcı olsun diye, 2 akşam yoğurt nektar şeftali yiyeceğim, 1 akşam çorba salata yapabilirim duruma göre, perşembe sabahı da kesinlikle detoksun 3. Günündeki kahvaltıyı kullanacağım. Umarım sizler de beğenirsiniz. Kahvaltı için güzel bir seçenek.

Detoks grubu ( fancynancy fancynancy nilsub nilsub @wendigo 0zlem 0zlem hedef38beden hedef38beden ) salı günü başlıyoruz o güne kadar menülere dikkat, spora devam ve susuz kalmak yok. Dikkat etmemiz gereken şeyler;

- 45 dakika yürüyüş diyor her gün, o kadar fazla derseniz diyetin en az iki gün sporumuzu yapalım.
- listede yazmıyor ama ben Yeşilçay, hibiskus şekersiz kahve de tükettim. Eğer kahveyi sütlü içiyorsak üç gün kahve içmeyelim.

Bu arada bir not, ben tuzu çok severdim, ama enteresan bir şekilde bu detoksu yaptıktan sonra tuzu neredeyse hiç kullanmaz oldum. Evdeki zeytin bile çok tuzlu gelmeye başladı

Bir not daha ben geçen hafta yaptığım için bu hafta detoks yapmak istemiyorum fakat etkisi sürecek ve güzel kilo vereceğimi düşünüyorum. Yine de tartıya yardımcı olsun diye, 2 akşam yoğurt nektar şeftali yiyeceğim, 1 akşam çorba salata yapabilirim duruma göre, perşembe sabahı da kesinlikle detoksun 3. Günündeki kahvaltıyı kullanacağım. Umarım sizler de beğenirsiniz. Kahvaltı için güzel bir seçenek.

Yürüyüş yerine eliptik olur mu ki Denizcim?

Yürüyüş yerine eliptik olur mu ki Denizcim?
Bence olur canım. Biliyorsun en kolay yapılan spor diye yürüyüş yazılır hep listelere.45 dakika 3 gün olabilir. En az iki gün yapalım. Ben spor yapınca ertesi gün bir miktar + çıkıyorum çoğu zaman. o nedenle perşembe spor yapmayacağım bu hafta. Hiç riske atmayayım, rakip çok dişli :)

Tamam canım aynen uyacağım ;)

moni moni servey servey Dirilisci hatun Dirilisci hatun kaanin annesi kaanin annesi morordek morordek sizlerden hiç ses soluk yok. Sanıyorum size bu hafta piyangodan yatış çıktı. Nasıl olsa detokscular bizi yenecek diyerek sermeye mi karar verdiniz? :sinirli:
Aklınızı başınıza alın ve harekete geçin. Yalnız bizim takımda bir ben bir moni moni var kilosu fazla olan. Azdan az ve zor gider ama gider. Gerçi siz her hafta iyi kilo veriyorsunuz. Bunu benim kendime söylemem lazım ama :KK34:
3 pogcaci lütfen bu hafta kh ları sağlıklı olanlarından seçelim. T turkcedersidefterimcom seni unuttum sanma:anneadayı: ilk aylarda 500gr yeterli hatta almasan da olur. Ama diyet falan yapayım diye düşünme. Bebeğin için sağlıklı olan herşeyi ye :KK39:
Başkan moni moni gözüm üzerinde. Istersen saat başı taciz edebilirim :KK45:
Artık kılıçlar kuşanıldı. :sopa::sopa::sopa:
Bu oklavalı ama olsun idare edelim :KK48::KK48:

önemli olan kimin ne performans göstereceği canım benim. Detoks grubunda olan birisi o gün bir çiklat gömerse ne fayda görecek ki :)
Yok yahu 3 güncük detoksta tutarlar ağızlarını artık, tutsunlar bi zahmet :)
Seninleyimmmm :eğlence: dünürüm :KK76:
Ooo bu dünür işine iyice alıştınız siz :KK48:
moni moni servey servey Dirilisci hatun Dirilisci hatun kaanin annesi kaanin annesi morordek morordek sizlerden hiç ses soluk yok. Sanıyorum size bu hafta piyangodan yatış çıktı. Nasıl olsa detokscular bizi yenecek diyerek sermeye mi karar verdiniz? :sinirli:
Aklınızı başınıza alın ve harekete geçin. Yalnız bizim takımda bir ben bir moni moni var kilosu fazla olan. Azdan az ve zor gider ama gider. Gerçi siz her hafta iyi kilo veriyorsunuz. Bunu benim kendime söylemem lazım ama :KK34:
3 pogcaci lütfen bu hafta kh ları sağlıklı olanlarından seçelim. T turkcedersidefterimcom seni unuttum sanma:anneadayı: ilk aylarda 500gr yeterli hatta almasan da olur. Ama diyet falan yapayım diye düşünme. Bebeğin için sağlıklı olan herşeyi ye :KK39:
Yok yahu salar mıyım hiç, diyorum ya gaza geldim diye. Amac motive olmak zaten. Dilerim gruptaki herkes de motive olmuştur. Bu hafta Umut'u bol bol emzirmeyi düşünüyorum :D

Yok yahu salar mıyım hiç, diyorum ya gaza geldim diye. Amac motive olmak zaten. Dilerim gruptaki herkes de motive olmuştur. Bu hafta Umut'u bol bol emzirmeyi düşünüyorum :KK70:
fancynancy fancynancy yok Mert’i memeden kesmek. Bu hafta kendisinden ricamız eliptik görevi görmesi. Karşı takımda bildiğim iki bebe emiyor,bizde bir bebe..madem biz detoksçuyuz, bu da size bonusumuz olsun :)

Bana beyzbol sopası gibi geldi Ayşe cim. Fena halde caydırıcı.. Bu sopa takımı bir silkeler bence.

Yok yahu salar mıyım hiç, diyorum ya gaza geldim diye. Amac motive olmak zaten. Dilerim gruptaki herkes de motive olmuştur. Bu hafta Umut'u bol bol emzirmeyi düşünüyorum :KK70:
Desene en az 1kilo :p

Kızlar acaba bu hafta listeye donebilirmiyim:110:
Altı üstü 2.3 verilebilir hedefimi değiştirmeyeceğim ama sanıyorum hedef 82.2:KK16:
Bence dönebilirsin canım. Biliyorsun diyetisyene giden ilk hafta çok iyi ödem atar ve kilo kaybeder. Sende de ödem çok olduğu için göreceğim eksi de fazla olacak diye düşünüyorum. Ben ilk hafta 2,9 vermiştim.

Ne bebek emince bir kilo mu gidiyor ? E neden bunlar Doğum kiloları eskiden çok zayıftım diyor yurdum insanları ? Ay ben şok :)
morordek morordek geçen hafta kaç kilo verdin? 700 gr mıydı? Sadece emzirerek. 300 gr da bizim için verecek. Imkansiz mı?:63:

Back
X