Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

fancynancy fancynancy yok Mert’i memeden kesmek. Bu hafta kendisinden ricamız eliptik görevi görmesi. Karşı takımda bildiğim iki bebe emiyor,bizde bir bebe..madem biz detoksçuyuz, bu da size bonusumuz olsun :)
Ela ve Mert normal yemek yiyen bebeler, Umut henüz sadece emiyor :) onlar birbirlerini nötrlüyor sanırım ben de anca sizin detoksunuza yetişirim belki de yetişemem :)
Desene en az 1kilo :p
Ayy keşke ama cok riskli kilolardayım artık
morordek morordek geçen hafta kaç kilo verdin? 700 gr mıydı? Sadece emzirerek. 30p gr da bizim için verecek. Imkansiz mı?:63:
Geçen hafta 1.1 kg verdim ama hiç beklemiyordum. Normalde 500-700 gr falan gidiyordu

annelik süper bir şey zaten biliyordum ama vücudun kendi iyileştirme,ideal kiloya götürme isteğine baksana.. hayran kaldım.
Vücut aslında dönmek istiyor ama ben şunu gördüm ki emzirme döneminde hamilelige göre iştah daha bir açılıyor. Emzirmek 2 saat spor yapmak gibi derler. Habire acıkıyorum o yüzden. Eger saçma şeyler yemezsem güzel kg gidiyor. Irade meselesi yani yine. Bu iştah yüzünden emzirme döneminde kilo alanlar var örneğin

Ela ve Mert normal yemek yiyen bebeler, Umut henüz sadece emiyor :) onlar birbirlerini nötrlüyor sanırım ben de anca sizin detoksunuza yetişirim belki de yetişemem :)

Geçen hafta 1.1 kg verdim ama hiç beklemiyordum. Normalde 500-700 gr falan gidiyordu
Riskli kilo falan yok, sen annesin artık herşey farklı.. bu hafta da iyi vereceksin bence. Az dikkat biraz yürüyüş sana yetecektir. Ama istersen çiklat falan ye yani. Sonuçta güzel şeyler bunlar :)))

Neyse artık bakacağız sonuca :KK19:

morordek morordek gün aşırı Umut'u parkta 30dk gezdirebilirsin. Hava nasıl Ankara'da. Soğuksa çok dolaştırma çocuğu. Ama az az balkona çıkar soğuğa alışsın.
Çıkarmaya çalışıyorum canım hem bana da yürüyüş oluyor. Dün çıkardık ama bugün saçma bi hava var, benim de miskinligim üzerimde. Balkonla yetindik :)

Vücut aslında dönmek istiyor ama ben şunu gördüm ki emzirme döneminde hamilelige göre iştah daha bir açılıyor. Emzirmek 2 saat spor yapmak gibi derler. Habire acıkıyorum o yüzden. Eger saçma şeyler yemezsem güzel kg gidiyor. Irade meselesi yani yine. Bu iştah yüzünden emzirme döneminde kilo alanlar var örneğin
Ama çok acıkıyorsan ne yapabilirsin ki? Sağlıklı yesen ama miktar fazla olsa o zaman da veriyorsan süper. Ama miktar diyetteki kadar olacaksa ona dayanmak zor olabilir..

Riskli kilo falan yok, sen annesin artık herşey farklı.. bu hafta da iyi vereceksin bence. Az dikkat biraz yürüyüş sana yetecektir. Ama istersen çiklat falan ye yani. Sonuçta güzel şeyler bunlar :)))
Artık versem bile verme hızım düşebilir diye riskli dedim, tam da yarış haftası maalesef. Tabi ki elimden geleni yapacağım :KK19:

fancynancy fancynancy 1saat bisiklet, 30dk yürüyüş :KK39:

Su 3litre olacak inşallah :KK39: wendy wendy
dennisgo dennisgo

Harikasın canım, ama bisiklet sıkıntı olmasın ya? İlk 3 ay dikkat derler, sende sadece yürüyüş mü yapsan? Bi de bulantı işi var zaten, beslenebildiğin kadar sağlıklı beslen bu ara, sonrası inşallah bulantın olmaz.

Ama çok acıkıyorsan ne yapabilirsin ki? Sağlıklı yesen ama miktar fazla olsa o zaman da veriyorsan süper. Ama miktar diyetteki kadar olacaksa ona dayanmak zor olabilir..
Açıkçası bazen öyle gözüm dönüyor ki çok saçma bir şey yemiyorsam miktara takılmıyorum. Vücut yakıyor gerçekten.
Cocuk doktorumuz bana ilk 6 ay diyet kesinlikle yapmayacaksın demişti. Diyet yaptığım da söylenemez zaten yediklerimi duysanız beni yardımcılıktan atarsınız :) sacma seylerin miktarını azaltmaya çalışıyorum sadece nefsimi koreltmek adına yiyorum :)

Ooo bu dünür işine iyice alıştınız siz :KK48:
:KK48::KK48::KK48:

fancynancy fancynancy yok Mert’i memeden kesmek. Bu hafta kendisinden ricamız eliptik görevi görmesi. Karşı takımda bildiğim iki bebe emiyor,bizde bir bebe..madem biz detoksçuyuz, bu da size bonusumuz olsun :)
Zaten garibim yeterince çalışıyor maşallah o konuda. Anasında iş yoktu onun :-):-) Aralık’tan önce kesmicem zaten memeden, aralığa kadar verdiğim kar valla

dennisgo dennisgo o çiklatçı ben miyim :110:
Sen sabah çiklata doğru aktın, bu haftalık vedalaş kendisi ile canım. İki gün dukan, 3 gün detoks. Cuma sonucuna göre 2 kareye daha göz kırpabilirsin belki. çalışanın elması kızarırmış.çalış kap 2 kare çikilatı :)

Harikasın canım, ama bisiklet sıkıntı olmasın ya? İlk 3 ay dikkat derler, sende sadece yürüyüş mü yapsan? Bi de bulantı işi var zaten, beslenebildiğin kadar sağlıklı beslen bu ara, sonrası inşallah bulantın olmaz.
Sana katılıyorum wendicim. Bisiklet sanırım sıkıntı olmuyor ama 1 saat cok yorucu olabilir. Önemli olan kendini yormaman T turkcedersidefterimcom :)

Artık versem bile verme hızım düşebilir diye riskli dedim, tam da yarış haftası maalesef. Tabi ki elimden geleni yapacağım :KK19:
böyle konuşup kendinin ve takımının modunu düşürme bence. Sonuçta kilo azsa daha az vererek iyi bir yüzde yakalıyorsun.. olacak olacak sen daya sırtını umut Paşa’ya bak keyfine :))

Meselaaa beeennn. Hamileliklerimde 9-10 kg aldım emzirirken aldıklarımı da verdim ama ondan sonra son Doğum kiloma doğru koşuyordum ki ayıldım :olamaz: maalesef yiyeceklere dikkat etmeyince alıyorsun.

Back
X