Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

:KK48::KK48::KK48:

Zaten garibim yeterince çalışıyor maşallah o konuda. Anasında iş yoktu onun :-):-) Aralık’tan önce kesmicem zaten memeden, aralığa kadar verdiğim kar valla
Elinizdeki spor aletine sahip çıkın ben o kadar olduğunu bilmiyordum. Hamile kalmak ve kilo almak dert değilmiş gibi gelmeye başladı an itibariyle :))

Elinizdeki spor aletine sahip çıkın ben o kadar olduğunu bilmiyordum. Hamile kalmak ve kilo almak dert değilmiş gibi gelmeye başladı an itibariyle :))
Eğer dikkat edersen hatta abartmana Nike gerek yok o dikkati gerçekten değil canım. :KK15: Dediğin gibi vücut gerekeni yapıyor. Ben aşırı yükleme yaptım galibaaaa :eek:

Bu konuşmalar bi

böyle konuşup kendinin ve takımının modunu düşürme bence. Sonuçta kilo azsa daha az vererek iyi bir yüzde yakalıyorsun.. olacak olacak sen daya sırtını umut Paşa’ya bak keyfine :))
Evet o da dogru, az kiloda az fark olsa bile yüzde iyi oluyor :)
Meselaaa beeennn. Hamileliklerimde 9-10 kg aldım emzirirken aldıklarımı da verdim ama ondan sonra son Doğum kiloma doğru koşuyordum ki ayıldım :olamaz: maalesef yiyeceklere dikkat etmeyince alıyorsun.
İradeye hakim olmak da çok zor maalesef. Neyse bi yerde insan kendine geliyor :)
Hamilelikte alınan kilolar emzirme döneminde dikkat edersen kesinlikle dert degil :) Hamilelikte 19 kiloya yakın aldım örnegin, 78'i gördüm sonra tartılmayı bıraktım :) Maksimum 15 kilo alın falan derler. Şimdi ise işte 5-6 kilom kaldı, buraya kadar indiysem onlar da gider elbet gözüyle bakıyorum artık :)

Ben yemek hazırlamaya gidiyorum ev ahalisinee. Çocuklara balık makarna kocişe et makarna baban ise et ve salata. Hatta eti çok az yiycem.
Afiyet olsun
Etten zarar gelmez ye gitsin :) (karşı takıma lobi yapayım bari, kimi kandırsam kardır :p )

Suyunu ihmal etmemen çok güzel. Spor da gayet iyi..menü nasıldı bugün?

Klasik kahvaltı:KK39:Peynir yumurta küçük dilim börek
Öğlen yoğurt salata
Akşam balık
Aralarda bol bol meyve:KK39:
Aklıma gelenler bunlar

Çay yeşil çay kahve icmiyorum

Son düzenleme:
Öğlen yoğurt salata
Akşam balık

Öğlen az geldi bana canım.. Ve meyvelerin yanına süt ayran fındık fıstık da mı eklesen. akşam balık yanına da salata olabilir..

Öğlen az geldi bana canım.. Ve meyvelerin yanına süt ayran fındık fıstık da mı eklesen. akşam balık yanına da salata olabilir..

Kuruyemiş biraz önce aldık. Yarından itibaren artik.
Canim unutmuşum: Sabah 3bardak ayran :KK39: Dikkat ediyorum bayağı. Acıktıkça elma alıyorum elime:KK48:

evet aylar sonra ilk menüm:halay:
başkanım dennisgo dennisgo ve diğer detoksçu arkadaşlarım:KK15:

kahvaltı 4-5 çatal patates omlet bir kaç dilim domates salatalık 4-5 zeytin 1 kk peynir 3 parmak kadar köy ekmeği

ara sade türk kahvesi

öğlen 1 kepçe yoğurt 1 nektari 5 çiğ badem

ara yarım salatalık 2 ceviz 2 kupa yeşil çay

akşam çok az yağlı balık bol salata 4-5 kaşık tarhana çorbası 4 parmak kadar köy ekmeği

su 3 lt
2 büyük kupa yeşil çay
şimdide hibüsküs çayı demledim

spor birazdan dizi izlerken eliptik yapacağım 60 dk kadar yapınca yazarım tam olarak

kahvaltı 4-5 çatal patates omlet bir kaç dilim domates salatalık 4-5 zeytin 1 kk peynir 3 parmak kadar köy ekmeği

ara sade türk kahvesi

akşam çok az yağlı balık bol salata 4-5 kaşık tarhana çorbası 4 parmak kadar köy ekmeği

su 3 lt
2 büyük kupa yeşil çay

spor birazdan dizi izlerken eliptik yapacağım 60 dk kadar yapınca yazarım tam olarak
Süpersin daha detoksa başlamadan güzel bir sonuç alacaksın bence. Üstüne de detoks.. rakiplerimiz korksun bence, Nilgün geri döndü :)

Süpersin daha detoksa başlamadan güzel bir sonuç alacaksın bence. Üstüne de detoks.. rakiplerimiz korksun bence, Nilgün geri döndü :)
ay akşam ekmek yemeyecektim ama arada kaçtı olsun mahmut bekler :spor:
ay sorma artık çeki düzen verme vakti bütün takımın toplanması lazım acil:duduk:

Beni çıldırtıyor bazen o düzeltmeler. Kocam mesaj atmış, ben de yaptım istediğini,acelem vardı, tamam aşkım yazdım tamam abim diye çevirmiş. O günden beri naber abim diye sataşıyor bana ya :)
Haha o da süpermiş :)
Öğlen yoğurt salata
Akşam balık
Aklıma gelenler bunlar

Çayı seviyorsan çok açık içebilirsin :) türk kahvesini de günde 1 fincan içebilirsin demişti bana doktorum. Günlük kafein miktarının 200 mg'dan az olması gerekiyor Hoppa
@wendigo morordek morordek canlarım doktora sordum. Sıkıntı olmaz dedi. Özellikle bir saat bisiklet zararlı olur mu, dedim. Çok yorma, ağırlık kaldırma falan dedi. Yavaş yavaş sürdüm bisikleti.
Sürmesem mi acaba?
Yavaş surduysen muhtemelen sıkıntı olmaz. Dediğim gibi önemli olan kendini yormaman :KK39:

ara sade türk kahvesi

su 3 lt
2 büyük kupa yeşil çay

Vaaayyyy Nilgüş harikasın :nazar::nazar:

Back
X