Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Evet okudum şimdi bundan sonra seni öyle mi çağırsak biz de bagetli Deniz diye :KK48:

Selam Banucum, ipleri ele almamızın vakti geldi de geçiyordu bile :)
Umarım çok daha küçük bedenleri de görürsün canım :)

:KK48::KK48:
Ahaha olur mu olur :KK48:

Diyet için değil hedefcim hamileyken günlük alınması gereken miktar :) bebek fazlasını tolere edemiyormuș.
Bazen içimden ne geçiyor biliyor musun? Listedeki tüm ekmeklerimi öğlene toplayıp şöyle yarım bagete sandviç yapmak :) baget çok seviyorum nedense.

WP_20170930_006.webp

Yazın kızlar 50 dk eliptik:)

Eklentiler

• WP_20170930_006.webp
    WP_20170930_006.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 25
Menümü yazayım

Sabah:
2 dilim kepekli ekmek
1 dilim beyaz peynir
4-5 tane top peynir
6 tane zeytin
1 kuru kayısı
Yarım domates

Ara:
En minnak grissinilerden 6 tane. Toplamı şu büyük olanlardan 1 taneye gelmez.

Öğle:
Armutlu, beyaz çaylı, yulaflı smothie (Bu arada ben mix go olayına çok sardım. Tam benlikmiş. Karıştır karıştır iç :))

Ara:
Buzlu kahve (Tabi ki şekersiz.)

Ara:
3 ceviz

Akşam:
2 kaşık makarna
4-5 kaşık elmalı mantar
2 bardak ayran

2 litre kadar su (Daha yatana kadar içerim.)
2 maden suyu
2 fincan kahve
Afiyet olsun ay bir ara ben yapıyordum canım ama dikkat et duraksatmıştı benim kilomu smothie

Selamlar kizlar.. bugun yoğundum baya. Sabah bi yere kahvaltiya davetliydik aksam da arkadasin d.gununu kutladik ancak gelebildim.
Bu hafta ben de sporuma geri baslamak istiyodu bozmam niyetimi insallah.
Bana dusen bakanligim da baki.. zaten ilk girisleriniz vardi ben de hazir ayin 1i de geliyo siz yazin etiketleyin bana olculerinizi ben iki elim kanda da olsa hazirlicam analizlerinizi :KK15:
not beni de yaziverin bi grubun kosesine kostek olmamaya calisicam allahin izniyle

Bugünkü menum
Sabah 3 dilim ekmek, omlet, 2 salatalık 2 biber 1 ck bal, 6 zeytin, kk kadar peynir 1 sb çay
Ara 1 sb kefir
Öğle 2 yemek kaşığı taze fasulye 2 gün önceden kalan :KK53: bitsin gari
1 kepçe Şehriye çorbası

ara 1 yeşil elma

Aksam 5 ızgara köfte yarım sb ayran
2 cb çay
Su 2 lt
Spor 45 dk yürüyüş
50 mekik
50 ip atlama dünkü cezam

Bugünkü menum
Sabah 3 dilim ekmek, omlet, 2 salatalık 2 biber 1 ck bal, 6 zeytin, kk kadar peynir 1 sb çay
Ara 1 sb kefir
1 kepçe Şehriye çorbası

ara 1 yeşil elma

2 cb çay
Su 2 lt
Spor 45 dk yürüyüş
50 mekik
50 ip atlama dünkü cezam :p

Aahhhh ahhh bu da birşey miiii, eskiden buralarda sayfalar bitmezdi atlar özet isterdik :KK70::KK70::KK70: formdan düşmüşüz :KK66:
Neee düşmüş haliniz mi :KK70:okudum okudum bitti kafamı kaldırdım nası başım agrimis uykum da geldi neyse kahve kurtardı beni. SEVILIYORSUNUZ 5. TAKIM :KK68::KK68::KK68:

Bazen içimden ne geçiyor biliyor musun? Listedeki tüm ekmeklerimi öğlene toplayıp şöyle yarım bagete sandviç yapmak :) baget çok seviyorum nedense.
Eger sabah ve akşam ekmeksiz gecirebileceksen bir gün öyle yapabilirsin :)
Hatta bu hafta ekmeklerini kesmeden de yapabilirsin yani neden olmasın :p
Selamlar kizlar.. bugun yoğundum baya. Sabah bi yere kahvaltiya davetliydik aksam da arkadasin d.gununu kutladik ancak gelebildim.
Bu hafta ben de sporuma geri baslamak istiyodu bozmam niyetimi insallah.
Bana dusen bakanligim da baki.. zaten ilk girisleriniz vardi ben de hazir ayin 1i de geliyo siz yazin etiketleyin bana olculerinizi ben iki elim kanda da olsa hazirlicam analizlerinizi :KK15:
not beni de yaziverin bi grubun kosesine kostek olmamaya calisicam allahin izniyle
Kaptım seni o zaman detoks metoks yapmadığına göre, bizımlasın bebeyim :KK15:
Regl olmayacaksın di mi bu hafta? Senin sadece o hafta biraz artın olabiliyor ya :KK48:
Bugünkü menum
Ara 1 sb kefir
1 kepçe Şehriye çorbası

ara 1 yeşil elma

2 cb çay
Su 2 lt
Spor 45 dk yürüyüş
50 mekik
50 ip atlama dünkü cezam
Güzel menü çekirge
Bu hafta kaçamak yok, yaparsan misli misli ceza var ona göre :)

@moni @servey @Dirilisci hatun kaanin annesi kaanin annesi morordek morordek sizlerden hiç ses soluk yok. Sanıyorum size bu hafta piyangodan yatış çıktı. Nasıl olsa detokscular bizi yenecek diyerek sermeye mi karar verdiniz? :sinirli:
Aklınızı başınıza alın ve harekete geçin. Yalnız bizim takımda bir ben bir @moni var kilosu fazla olan. Azdan az ve zor gider ama gider. Gerçi siz her hafta iyi kilo veriyorsunuz. Bunu benim kendime söylemem lazım ama :KK34:
3 pogcaci lütfen bu hafta kh ları sağlıklı olanlarından seçelim. @Egeliegeli seni unuttum sanma:anneadayı: ilk aylarda 500gr yeterli hatta almasan da olur. Ama diyet falan yapayım diye düşünme. Bebeğin için sağlıklı olan herşeyi ye :KK39:
Başkan @moni gözüm üzerinde. Istersen saat başı taciz edebilirim :KK45:
Artık kılıçlar kuşanıldı. :sopa::sopa::sopa:
Bu oklavalı ama olsun idare edelim :KK48::KK48:
3 poğaça ci cevap veriyor :KK53:
Sen hiç merak etme kaçamak yok haftaya ağzıma surersem :super: :KK70:
Azıcık tutsam bogazimi hedefi çoktan tutturdum gram gram vermezdim. Önceden girseydim gruba senin gibi kocum olsaydı çoktan hedefe ulasirdim. Benim koçum olur musun :KK19:

HEdefçim liste genel olarak iyi bence Afiyet olsun. Ama şu 6 grisini var ya o 1 dilim ekmek ediyor. Öğlen ne kadar yulaf koydun bilmiyorum ama sabah öğlen akşam ve arada ekmek oluyor. Bir öğünden ekmek çıkarmak iyi olabilir.. Böyle bir durumda akşam mantar değil protein seçip ekmek yememek daha iyi olabilir. Ekmek yemediğin için diğer yemek seni tok tutmalı o da protein olmalı. Sebze ile aç kalırsın :)

Denizcim, tanesi 1,5 gramdı.
6 tanesi yani 9 gramı 1 dilim ekmek ediyor mu? Bir listen varsa sana zahmet bakar mısın?
Eğer öyleyse hiç yemeyeyim. Öyle çok sevdiğim bir şey değil. Sırf karnım çok acıkıvermesin diye atıştırmıştım.

Yulafı 1 dolu olmayan yemek kaşığı koydum. Hiç fark etmeden ne kadar çok ekmek yemişim.
Akşam eğer KB almazsam gece canım tatlı istiyor. O nedenle 2 günden birisinde yemeye çalışıyorum ama gün içerisinde bunlara dikkat edeyim.

Evet okudum şimdi bundan sonra seni öyle mi çağırsak biz de bagetli Deniz diye :KK48:

Selam Banucum, ipleri ele almamızın vakti geldi de geçiyordu bile :)
Umarım çok daha küçük bedenleri de görürsün canım :)

:KK48::KK48:
Ahaha olur mu olur :KK48:

Diyet için değil hedefcim hamileyken günlük alınması gereken miktar :) bebek fazlasını tolere edemiyormuș.

Ayy, ödüm patlamıştı diyet için diye. :KK48::KK48:

Afiyet olsun ay bir ara ben yapıyordum canım ama dikkat et duraksatmıştı benim kilomu smothie

İçerisine ne koyulduğu önemli diye düşünüyorum Nilgüncüm.
Benimkisinde yarım armut, 1 büyük fincan beyaz çay ve 1 serpme kaşık yulaf kepeği vardı.
Diyet şeyler yapıyorum genellikle.

Back
X