- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #260.501
Evet canım biraz az kalmış sanki. Yarın telafi edersin artık..Yumurta ve ayranAz olmuş olabilir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım biraz az kalmış sanki. Yarın telafi edersin artık..Yumurta ve ayranAz olmuş olabilir
Dengeli bir menü ve haftada 3-4 gün yürüyüş yapmaya çalışıyoruz. Burada menü ve spor paylaşınca gruptaki diğer Kişiler yorumlarını yazdığı için beslenmenin üstünden de konuşuluyor beraberce. Kaçamak varsakızlar peki menülerde illaa şu olmalı, günde şu şu sporlar mutlaka yapılmalı, bu bu şeyler illa tüketilmeli dediğiniz şeyler var mı grupta?
Sorma kuzucum yaaa hala da uyuyamadı bende tabiii. Yapışık ikiz gibiyiz dünden beri uykusunda bile yanından kalktığımda başlıyor ağlamayaOyy yavrum ya.
Sana da ufaklığa da kıyamam. O hasta, sen uykusuz.
Teşekkür ederiz Denizcim.
Maşallah oynakbaşıcım, harikasın.
Hoşgeldin aramıza Senacım.
Ben evli ama çocuksuzum.
Fazla relaksım :)
Hangi bölümde okuyorsun?
Bende de skolyoz başlangıcı varmış.
Bütün kış sırt ağrısından öldüm resmen.
Sonunda skolyoz çıktı. Bunun ilerlemiş halini düşünemiyorum. Çok geçmiş olsun.
Kilo vermek ağrıları rahatlatıyor mu?
Aaa, Karadenizli misin şekercim? Neresi?
Biz bu sene Karadeniz'i baya baya dolaştık.
Çok sevdim ben ama illerde hiç Karadeniz havası kalmamış gibi.
Ben daha farklı hayal etmiştim.
Yeşillik falan beklediğimden çok azdı ama yollar mükemmeldi.
Ayrıca özellikle Ordu'nun insanları çok ilgimizi çekti. Bu kadar yardımsever bir şehir görmemiştim hiç.
Eskişehir'de de insanlar birbirine çok yardımcıdır ama Ordu bir başkaydı.
Beni beniUmarım herkes güzel bir pazar geçiriyordur. Benim sabahtan 1 saat yürüyüşüm var. Hiç sporum olmayınca kimi etiketliyorduk unuttum.
Bu arada hibiskus çayı aldım. Çiçek olarak. Nasıl demliyorduk bunudennisgo cum?
:) iki gündür aşure orucu tuttum ben. Yarından itibaren paylaşıcam inşallah canım :)Dengeli bir menü ve haftada 3-4 gün yürüyüş yapmaya çalışıyoruz. Burada menü ve spor paylaşınca gruptaki diğer Kişiler yorumlarını yazdığı için beslenmenin üstünden de konuşuluyor beraberce. Kaçamak varsamorordek spor cezanı veriyor onu da ayrıca yapıyorsun.. bugünkü menünü paylaş istersen
Yazdım canımAyy teşekkür ederim Egelicim.
fancynancy şekercim ben spor yaptım ama ayda 1 yapıyorum gözden kaçmasın.
![]()
Yazdımmm orticimfancynancy yazdin mi bebeimm sabah sporu mu?
30 dk dambilla kol ve gobis hareketleri.
30 dk eliptik![]()
Süper menü canım, ama su kısmını mutlaka halletmen lazım, ödemle savaş için bu şart.. zaten yarın su oranına da bakacaklar ya diyetisyen sana belki 3 değil 3,5 litre verecek. İçemediğini söylersen belki lezzetlendirmek için alternatifler önerir. Bu menüdeki dereotu maydanoz sayesinde yarın tekrar - olursun, olmazsan Sudan bilirim o kadar :)
1 kepçe neyine yetmedi kaanin anası? Hemide akşam 8deBugünkü menum
Sabah 3 dilim sucuk, 2 ekmek, peynir, 5 zeytin, 2 salatalık 1 biber, 1 sb çay
Ara üzüm, yeşil elma
Öğle disardaydik bişey yemek istemedi canım
Aksam yemegi 19.30 gibi 8 tane hamsi bol salata.
Kaçamak 20.00 gibi 2 kepçe aşure
Su 2 lt
Hafta sonu eşim evde olunca düzen olmuyor hiç bişey yapamıyorum. Bu yüzden pazartesi arti çıkıyorum. Ama hafta ici telafi ediyorum cuma eksiye geçiyorum.
ALLAH kabul etsin:) iki gündür aşure orucu tuttum ben. Yarından itibaren paylaşıcam inşallah canım :)
Canım 2 tatlı kaşığı ile 2 kupa olacak kadar suyu demleyip içiyorum ben. 10 dakika falan bekleyince oluyor. Bazen tarçın zencefil de ekliyorum
Bravo detoksçuların sporsuz zayıflamak isteyen kilo savaşçısına :)
Doğu karadeniz öyle canım. Yumuşak olsalarda dağda teksin. Rize de artvinde trabzonda adamlar tarlalarının başına ev yapmışlar birbirlerinden uzaklar. Bizim köyler batı karadeniz öyle değil. Tarlalar köyün dışında olduğu için evler birbirine yakın.
ay kızlar bu yeşil çay soda limon (dukan birası) duyan deneyen olumlu olumsuz sonuç alan var mı acaba?
birde şu pul biberli limonlu yoğurt küründen haberi olan?
Sorma kuzucum yaaa hala da uyuyamadı bende tabiii. Yapışık ikiz gibiyiz dünden beri uykusunda bile yanından kalktığımda başlıyor ağlamayabeni pert etti bugün yaaaa.
Beni benietiketliyordun
Banu cum öncelikle afiyet olsun. Acaba ananas yerine yoğurt falan mı yesen. Çünkü kaçamaklar ekmek ve meyvelerle dengeleniyor ya menülerde.. ananasın kalorisi düşük aslında ama sonuçta meyve..
Bende şeker olduğunu sanmıyorum kontrol ediliyor ve insülin direnci için ilaç içiyorum zaten. Bir de şekeri yükseltecek bir şey de yemiyorum ki.
Yılbaşından önce mezun olmak istiyorum Hatice cim.
Hayırdır canım?Kızlar, bugün o kadar leş bir gün geçirdim ki.
İnsan bütün aksilikleri aynı anda mı yaşar yahu.
Akşam yemeği falan da kaldı. Bir şeyler içip, film keyfi falan yapacağız. Yoksa stresten çatlayacağım.
Aleyküm selâm BanuSelamın aleyküm kızlarrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar ve kaçamaksız bir hafta diliyorum
Tabi erkenden yatınca karga kahvaltısını etmeden uyandım
ASlında seviyorum bu saatlerde uyanmayı çünkü benim tek başıma kafa dinleyebildiğim ve oturabildiğim tek zaman
Sağ olsun küçük cimcimem dakika susmaz hep anlatacak bir şey bulur ( kime çektiyse)
Büyükte ne zaman benle konuşmaya başlasa iş Üniversiteye hazırlıktan açılır ve ucu hep istediği kitaplara dayanır
Neyseki dün ki misafirlik bana çok fazla artı olarak dönmemişo az bir şey artıyıda zaten ben fazlasıyla yakarım bugün
Cumaya kadarda çok güzel rakamlar göreceğime eminim
Özellikle yarını iple çekiyorum şöyle gidip bir güzel ter atayım da enerji toplayayım eksilerin üzerinde çalışırken
İnşallah hepimiz için çok güzel bir hafta olur
Aslında bende sadece yoğurt yerim diye düşünüyordum ama listemde son ara öğün olarak o yazınca bende hadi öyle olsun dedimKış geldi ya Sibel yine ananas ve kiviye döner
en güzel yağ yakıcı ve metabolizma çalıştırıcıları demişti bir keresinde
Allahtan bende çok severim ikisinide
Bu arada senin uyuklamalar için; ben bir arkadaşımın devamlı şeker aleti yanındaoda devamlı uyukluyorum diyordu meğer şeker sınırdaymış ve şimdi sabah öğle akşam doktor ölç demiş
nasıl birşeyse hatun ağzına tatlı sürmez meyveyi bile çok dengeli yer hatta oda benimle aynı diyetisyene geliyor ama aç tok fark etmiyor devamlı yüksek çıkmış her defasında değerleri
doktora danışmış sıkıntı stres de şekeri fırlatabilir yemeklede pek alakalı değil demiş doktoru
düşünsene hatunun sabah uyanınca bile 200lerde şekeri ki normalde o şekerle hastanelik olanlar var
Acaba seninde yoğunluğun sıkıntı yaptığın bir şey mi var diye düşündüm yazdıklarını okuyunca
Rabbim inşallah hayırlara çıkarır![]()
Günaydın:)Kızlar günaydın
Hayırlı haftalar olsun. Ben her hafta içi olduğu gibi bugün de 5:00 de kalktım. Kahvaltımı ettim. Giyindim saçımı başımı yaptım vee 5:35 de evden çıktım canım babam durağa bıraktı5:50de efsaaane otobüs 500T de online ım
binen varsa selam çaksın
![]()
Musssmutlu sorunsuz bir Pazartesi olsun umarım![]()