Selamın aleyküm kızlarrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar ve kaçamaksız bir hafta diliyorum
Tabi erkenden yatınca karga kahvaltısını etmeden uyandım

ASlında seviyorum bu saatlerde uyanmayı çünkü benim tek başıma kafa dinleyebildiğim ve oturabildiğim tek zaman

Sağ olsun küçük cimcimem dakika susmaz hep anlatacak bir şey bulur ( kime çektiyse

)
Büyükte ne zaman benle konuşmaya başlasa iş Üniversiteye hazırlıktan açılır ve ucu hep istediği kitaplara dayanır
Neyseki dün ki misafirlik bana çok fazla artı olarak dönmemiş

o az bir şey artıyıda zaten ben fazlasıyla yakarım bugün

Cumaya kadarda çok güzel rakamlar göreceğime eminim

Özellikle yarını iple çekiyorum şöyle gidip bir güzel ter atayım da enerji toplayayım eksilerin üzerinde çalışırken
İnşallah hepimiz için çok güzel bir hafta olur
Aslında bende sadece yoğurt yerim diye düşünüyordum ama listemde son ara öğün olarak o yazınca bende hadi öyle olsun dedim

Kış geldi ya Sibel yine ananas ve kiviye döner

en güzel yağ yakıcı ve metabolizma çalıştırıcıları demişti bir keresinde

Allahtan bende çok severim ikisinide
Bu arada senin uyuklamalar için; ben bir arkadaşımın devamlı şeker aleti yanında

oda devamlı uyukluyorum diyordu meğer şeker sınırdaymış ve şimdi sabah öğle akşam doktor ölç demiş

nasıl birşeyse hatun ağzına tatlı sürmez meyveyi bile çok dengeli yer hatta oda benimle aynı diyetisyene geliyor ama aç tok fark etmiyor devamlı yüksek çıkmış her defasında değerleri

doktora danışmış sıkıntı stres de şekeri fırlatabilir yemeklede pek alakalı değil demiş doktoru

düşünsene hatunun sabah uyanınca bile 200lerde şekeri ki normalde o şekerle hastanelik olanlar var

Acaba seninde yoğunluğun sıkıntı yaptığın bir şey mi var diye düşündüm yazdıklarını okuyunca
Rabbim inşallah hayırlara çıkarır