Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben de bilişim alanında doktora yapıyorum şu an :) Gerçi temel olarak veri madenciliği üzerine çalışıyorum, yazılım konusunda cok tecrübeli olmasam da alanımız aynı sayılır :)
Maalesef tiroid cok önemli bir organ, ondaki sıkıntı direkt tüm vücudu etkiliyor. Diyetisyene başlaman cok iyi olmuş, hayatında bazı şeyleri değiştirmek için böyle adımlar atmak gerek :)

1 demet yemediği sürece az miktarda sorun olmuyor :) @Egeliegeli

Ya aslında ben de biraz mahcubum, benim işler başladı, bugün tüm gün tezle ve Umut'la uğraştım. Moral, motivasyonum çok düştü o yüzden
Neyse sen lohusa kadrosundasin @Egeliegeli de hamile kadrosunda. Geriye biz kaldım bakalım ne olacak sonuç :KK39:

Merhabalar ,
"Colorayzn" Cuma Zayıflama Yarışması'nda 5. takıma katılabileceğimi söyledi.
Kendimi tanıtayım:
Kilom 97,8 kg, boyum 1,69 cm. 42 yaşındayım. Hipotiroidim var. Düzenli olarak Levotiron kullanıyorum. İnsülin direncim vardı, şu an yok, ama kilom sınırdaymış. Dikkat etmek zorundayım. 15 Mayıs 2017 tarihinden bu yana diyetisyen kontrolünde 12 kg verdim. Hedefim eski kilom olan 67 kg'a ulaşabilmek.
Gruba katılınca Cuma günü 16:30'a kadar kilo bildirimimizi yapıyoruz, değil mi?
5. Takım grup liderine mesaj yazarak mı kilo bildirimi yapacağız?
Çok yeniyim, çok soru sordum, değil mi?
Bilgilendirebilirseniz çok sevinirim.
İlginiz için şimdiden teşekkürler.
Gününüz güzel geçsin.
Aramıza hoş geldin o zaman :KK25: ben güncele 10 sayfa geriden geliyorum eminim tüm teknik detaylar yazılmıştır sana canım. Bol bol kilo verelim :sampiyon:
Bu arada ben 37 yaşında 2 çocuk annesi, şimdilik ev hanımıyım. Görüşürüzzzzz.

Neyse sen lohusa kadrosundasin @Egeliegeli de hamile kadrosunda. Geriye biz kaldım bakalım ne olacak sonuç :KK39:
Lohusa kategorisinden size bol eksi getirmeyi düsünüyordum ama çok ters bi haftaya denk geldi. Bugün afakanlar bastıkça biraz yemeye verdim kendimi :(
Iyi aksamlar kizlar masallAH cok guzel gidiyorsunuz bu hafta ruzgar gibi esip gececeksiniz hadi bakalim kizlar yarin izmire gidiyorum persembe manisadayim seyahat programimi degostirdim persembe gun servey servey le bulusacagiz size foto atariz bu arada benim kosturmaca yarin 18 ucagi ile gidecegim sabah buyuk oglani dise goturup oglene kadar isteyim sobrasinda kosturmaca kolay gelsin bana
İyi yolculuklar kaptanım

Bulunuyorum Denizcim.
Bir de çay kaynattım araya.
Daha iyiyim :)
Bunu duyduğuma çok sevindim canım.. gece geç saate kadar oturup iştahı kontrol etmek öyle kolay bir şey değil.tabiki imkansız da değil.. Bence büyük bir şey başarıyorsun şu an
Bi kaç güzel zumba videosu indirmeliyim, bi bakınmam lazım bunun içinde. Leslie den daha zevklidir dimi :)
zumba kesinlikle daha zevkli.. biz işten çıkıp giderdik çok eğlenir acayip stres atardım zamanında :)
Iyi aksamlar kizlar masallAH cok guzel gidiyorsunuz bu hafta ruzgar gibi esip gececeksiniz hadi bakalim kizlar yarin izmire gidiyorum persembe manisadayim seyahat programimi degostirdim persembe gun servey servey le bulusacagiz size foto atariz bu arada benim kosturmaca yarin 18 ucagi ile gidecegim sabah buyuk oglani dise goturup oglene kadar isteyim sobrasinda kosturmaca kolay gelsin bana
kolay gelsin kaptanım şimdiden iyi yolculuklar ve servey servey ile güzel vakit geçirmeler size

Allahımmmm cok guzel bır haber buuuu
Yasasınnnnnnn

Bunu duyduğuma çok sevindim canım.. gece geç saate kadar oturup iştahı kontrol etmek öyle kolay bir şey değil.tabiki imkansız da değil.. Bence büyük bir şey başarıyorsun şu an

zumba kesinlikle daha zevkli.. biz işten çıkıp giderdik çok eğlenir acayip stres atardım zamanında :)

kolay gelsin kaptanım şimdiden iyi yolculuklar ve servey servey ile güzel vakit geçirmeler size

Çok güzel moral veriyorsun Denizcim gerçekten.
Gece gece biraz kahve içtim ama son durum gayet güzel.
Bu saatten sonra çok sıkıntı yaşamam zaten sanırım. Ufaktan keyif saati geldiği için.

Kahvaltı
Yeşil elma + tarçın + 4 yk yulaf ezmesi

Ara
Şekersiz çay
Sade kahve
Karışık bitki çayı (yeşil çay, rezene, kekik tohumu)

Öğle
1 kase karalahana çorbası
3 yk yoğurt

Ara
1 yeşil elma

Akşam
200 gr hindi ızgara
Bol yeşil salata

Su: 2,5 lt bitti
Spor:
55 dk yürüyüş
10 dk iç bacak egzersiz
35 dk Leslie burn body fat

Kahvaltı
Yeşil elma + tarçın + 4 yk yulaf ezmesi

Ara
Şekersiz çay
Sade kahve

Öğle
1 kase karalahana çorbası
3 yk yoğurt

Ara
1 yeşil elma

Akşam
200 gr hindi ızgara
Bol yeşil salata

Su: 2,5 lt bitti
Spor:
55 dk yürüyüş
10 dk iç bacak egzersiz
35 dk Leslie burn body fat

Şekerim seninkisi ekstra mı az oldu?
Nasıl durdun aç aç yahu?

Bugünkü menum
Sabah 1 sb limonlu Yeşilçay 1 dilim ekmek 6 zeytin 1 salatalık 2 biber maydanoz, peynir tost makinesinde kizarttim kk kadar,

Öğle misafirim vardı 1 dilim börek 1 poğaça yedim

Aksam bol salatalık ve hamsi az zeytinyaginda kızarmış
Su 3 lt
Spor yok ara öğünde yok

Bugünkü menum
Sabah 1 sb limonlu Yeşilçay 1 dilim ekmek 6 zeytin 1 salatalık 2 biber maydanoz, peynir tost makinesinde kizarttim kk kadar,

Öğle misafirim vardı 1 dilim börek 1 poğaça yedim

Aksam bol salatalık ve hamsi az zeytinyaginda kızarmış
Su 3 lt
Spor yok ara öğünde yok
Kaanin anasi tebrikler böyle bir yarışma haftası ve sen börek poğaça kızarmış hamsi yiyorsun.
Kaptan ben bireysel takılmaya karar verdim. Benim motivasyonumu bozuyor bu takım herkes kaçamak yapıyor. Ceza bakanı morordek morordek uyuyormus? :(

Günaydın kızlar dün döndüm eve esya yerlestirmekten yazamadim size bugün regl oldum ve sabah tartı da 83.2 çıktı:KK43: gram gram giden kilo bi anda nasıl toptan dönebiliyor anlamıyorum:KK34::KK34:
Gunaydin. Bu arada bizim takım toptan regl haftasında. Bende de aynı sıkıntı canım. Atacağız ödemeleri inşALLAH. Ödem çayı yap iç bol bol:KK66:

Back
X