Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bir cok seye faydasi varmis bu hibiskusun. Hastalik icin kis cayi aldim onun icinde olmasida ayrica dikkatimi cekti.

Bencede olabilir.

Kefiri cok sevemedim sanki. Yarin alim zorlayim kendimi.
Aslinda kefir mayasi bulabilseydim kendimde mayalamak isterdim.
kefiri dereotlu, naneli ya da fesleğenli dene bence.. o zaman daha lezzetli gelecektir belki de. Çok güzel aroma katıyorlar.

:KK55::sampiyon:1 OCAK 2018 MEZUNİYET YARIŞMASI:KK55::sampiyon:

@hedef38beden >>>>
@wendigo >>>>
@dennisgo 67,2>>>58

Aramızdaki yarışı haftalık sürdürelim mi kızlar? Her hafta birincimize bir puan yazalım ve bakalım hedefe giden yolda en yüksek puanı kim alacak?yarışsa kendimizi tam motive edelim dedim size de uyarsa :)

Güncel kilo- haftalık değişim- haftalık yüzdesel değişim - hedef kilo
Canim bende listeye girip mezun olcam o tarihe
Toplight 73.2 =>65

ordeğim canım yeter artık dedim bu kilolarda fazlası ile koruma yaptım yaklaşık 3 aydır 100 gr aşağı 100 gr yukarı aynı kilodayım öyle olunca sıkıldım ve mezun olma niyetindeyim açıkcası menopoza girmeden su kg sorununu halletmek istiyorum zayıf bir insan olarak menapoza gireyim ki bana artısı olsun
Kaptanım sürekli bi yolculuk halindesin bi düzene giremedin ki cok normal aslında. Ama artık cok kararlısın bence istedikten sonra yapabilirsin :)

Canim bende listeye girip mezun olcam o tarihe
Toplight 73.2 =>65
Seni de ekledim kaptanım
Ya beni de bi yarışa alın bari, açıktan okul bitirme gibi, liste dışından mezuniyet yarışmasına mi katılsam? :KK48:
sen hangi yarışa gireceksen hızlı bir giriş yapacaksın bence..listeye dönme yarışı sana olmaz sanki mezuniyet daha uygun gibi ne dersin ?

Dünkü menüm,
Kalkınca 500ml su 2 ceviz içi

Kahvaltı
2 dilim tbe ile peynirli sandviç

Öğlen
2tane tavuk baget
Bol salata
Ayran

Ara 1 kupa kefir

Akşam
4yk kıyma sote
1.5 dilim tbe
Bol salata

2.8lt su
3 büyük kupa beyaz çay
1 orta boy yağsız sütlü filtre kahve

20dk yürüyüş fancynancy fancynancy

Gunaydin Özlem, Günaydın herkese:KK36:
Neden kimse forumda değil. 3-5 kişi miyiz biz? Hani nerede listeye girmek isteyenler. Sanıyorum hepsi mezun oldu:KK64:
1 saat yuruyusumde kahvaltimda aradan cıktı..:KK6:
nilsub nilsub Canim sende onceden sabah erkenden yuruyuse cikardin devam etmiyormusun artik?:KK64:

Günaydın hanımlar
sen hangi yarışa gireceksen hızlı bir giriş yapacaksın bence..listeye dönme yarışı sana olmaz sanki mezuniyet daha uygun gibi ne dersin ?
Aslında vermem gereken fazla bir kilo kalmadı Denizcim ama 65 civarından sonra vermem yavaslayacak gibi hissediyorum. Yediklerime dikkat edemiyorum yaa bunu düzene koymam lazım :( Mezuniyet yarışına katılayım madem beni de yolun ara sıra :)

Günaydın kızlar
Herkese için güzel bir gün olur umarım. Cuma tartısı için 2 dolu günümüz var. Kaçamaksız, bol su içip, sporlamızı da yaptık mı güzel eksiler bizlerin olur bence.
İki akşam hafif beslenelim diyen grubun akşam planı nedir şimdi?

Günaydın hanımlar

Aslında vermem gereken fazla bir kilo kalmadı Denizcim ama 65 civarından sonra vermem yavaslayacak gibi hissediyorum. Yediklerime dikkat edemiyorum yaa bunu düzene koymam lazım :KK43: Mezuniyet yarışına katılayım madem beni de yolun ara sıra :)
Tamam kaç kilo hedefin olsun o zaman? Başlangıç kilosu için ben cumayı yazdım toplight toplight kaptanım senin de cuma kilonu yazacağım..

Günaydın kızlar
Herkese için güzel bir gün olur umarım. Cuma tartısı için 2 dolu günümüz var. Kaçamaksız, bol su içip, sporlamızı da yaptık mı güzel eksiler bizlerin olur bence.
İki akşam hafif beslenelim diyen grubun akşam planı nedir şimdi?
Ben yine soda + limon + yogurt üclüsüyle takılmayı düsünüyorum. :KK66:

Back
X