Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Herkese sevgiler,:KK200::KK39:
Sabah kahvaltıda,
1 haşlanmış yumurta, 5 siyah zeytin, 1 kibrit kutusu taze beyaz peynir, cherry domates ve 2 dilim ekmek ile güne başladım.
Ara öğünde 1 adet sade activia probiyotik, 2 adet mandalina yedim. Sonra 1 fincan yaseminli yeşil çay içtim.
Sabah tartıldığımda kilom 97,0 idi. Önceki 4 Ekim'deki 97,2 kg'a göre -200 gr görünüyor, hadi bakalım hayırlısı. Az ama hiç yoktan iyidir, değil mi?:KK48:
Dün tüm gün toplam 1 saat yürümüş idim. Bugün 10.000 adımı hedefliyorum inşallah. :spor:
Dün akşam yemeğinde de 200 gr biftek, 1 dilim tam buğday ekmeği yedim. :kk77:
Ara öğünde de, gün içerisinde meyve yemediğim için 2 porsiyon meyve yedim.
(1 porsiyon üzüm ve 2 mandalina.)

Sabah kahvaltıda,
1 haşlanmış yumurta, 5 siyah zeytin, 1 kibrit kutusu taze beyaz peynir, cherry domates ve 2 dilim ekmek ile güne başladım.
Ara öğünde 1 adet sade activia probiyotik, 2 adet mandalina yedim. Sonra 1 fincan yaseminli yeşil çay içtim.
Sabah tartıldığımda kilom 97,0 idi. Önceki 4 Ekim'deki 97,2 kg'a göre -200 gr görünüyor, hadi bakalım hayırlısı. Az ama hiç yoktan iyidir, değil mi?:KK48:
Dün tüm gün toplam 1 saat yürümüş idim. Bugün 10.000 adımı hedefliyorum inşallah. :spor:
200 gr vermiş olman gayet iyi. En kısa zamanda 8 lere ulaşacağına inanıyorum çünkü hem düzenli beslenip hem spor yapınca kiloların gitmekten başka şansı kalmıyor. sporunu fancynancy fancynancy etiketleyerek paylaşırsan not ediyor ve haftalık paylaşıyor. Yarışma yapıyoruz kendi aramızda :)

hedef38beden hedef38beden dukan bira vardı ya içiyorduk hani.. başka bir şey gördüm. Ona başladım sana da yazayım dedim. 1 bardak Yeşilçay demleyip 2 bardak su,1 bardak soda,1 ya da 1/2 limondu onu karıştırdım şimdi, 2 çubuk tarçın ile içiyorsun. Metabolizma hızlandırıyormuş. Ben başladım sen de denemek istersin belki..limondan emin değilim ama yarım koydum gitti :)

Selamın aleyküm kızlarrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Bugün yine bomba gibi bir sabaha uyandım :21:
Erkenden kahvaltımı yaptım sonrada doğru parka yürüyüş yapmaya gittim ;) ordan sağlık ocağı eve yürüme derken tam olarak 8. 110 adım atmış oldum :KK71:

Birazdan kuzumu almaya okula gideceğim hatta biraz erken çıkıp marketliğimi de yapacağım ;)
Yarında yine fitness günü :KK71: Cumaya son iki olunca baya bir kendime çoşkuyu verdim :KK48: 8li rakamları ucundan görürüm ümidi var ama bilemiyorum ;) bol suyla devam artık ;)

Erkenden kahvaltımı yaptım sonrada doğru parka yürüyüş yapmaya gittim :KK66: ordan sağlık ocağı eve yürüme derken tam olarak 8. 110 adım atmış oldum :KK71:

Birazdan kuzumu almaya okula gideceğim hatta biraz erken çıkıp marketliğimi de yapacağım :KK66:
Yarında yine fitness günü :KK71: Cumaya son iki olunca baya bir kendime çoşkuyu verdim :KK48: 8li rakamları ucundan görürüm ümidi var ama bilemiyorum :KK66: bol suyla devam artık :KK66:
Bu yaptıkların sana cuma tartısında 8 leri müjdelesin canım.. Bu motivasyonla 8 ler de senden korksun bence :)

:KK55::sampiyon:1 OCAK 2018 MEZUNİYET YARIŞMASI:KK55::sampiyon:

hedef38beden hedef38beden 76,5 >>>> ??
wendy wendy 68,2 >>>> 57
dennisgo dennisgo 67,2 >>> 58
toplight toplight 73,2 >>> 65
morordek morordek 66 >>> 62 (sana ben hedef belirledim :))

Güncel kilo- haftalık değişim- haftalık yüzdesel değim-hedef kilo
Canımsın :KK200:
@Egeliegeli kaç zamandır sende yazmıyosun merak ettim yazayım dedim unuttum. nerelerdesin canım? yoksa mayıs anneleri topiğine mi transfer oldun :)
Eneem 2018 mayıs anneleri mi açılmış, tey tey tey zaman ne çabuk geçiyor :KK51:

Erkenden kahvaltımı yaptım sonrada doğru parka yürüyüş yapmaya gittim :KK66: ordan sağlık ocağı eve yürüme derken tam olarak 8. 110 adım atmış oldum :KK71:

Birazdan kuzumu almaya okula gideceğim hatta biraz erken çıkıp marketliğimi de yapacağım :KK66:
Yarında yine fitness günü :KK71: Cumaya son iki olunca baya bir kendime çoşkuyu verdim :KK48: 8li rakamları ucundan görürüm ümidi var ama bilemiyorum :KK66: bol suyla devam artık :KK66:
maşallah banuşum 8 li rakamlar elinden kaçamaz bu hafta nerden nereye geldin yaww helal olsun sana

Sabah kahvaltıda,
Gayet başarılı gördüm seni ;)

Aleyküm Selam Banu :KK66:
nilsub nilsub koş kız koş moni moni den sonra oynakbasi34 oynakbasi34 de bizi geçmeye geliyormuş:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55:

Back
X