Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Gunaydinlar ayse pek erkencisin tatlim tansiyonun nasil oldu
Günaydın canım,
Bugün evet biraz erkenciyim. Çünkü bugün ödem atıcı detoks yapacağım. Dün akşam Zeynep hanımın paylaşım günü böreklerini hazırlayınca kendi mamalarımı hazırlayamadım. Sabah erkenden kalkıp yemek sepetimi hazırladım.
Tansiyonum daha iyi. Ama halsizlik devam ediyor. Çok ödemim var. Düne nazaran daha iyi ama botlar hâlâ dar :(
Yeşil çay içmemek beni o yüzden üzüyor. Sanki bütün ödemi o atıyormuş gibi hissediyorum :KK48:
Sen nasılsın? Sunumu toparladın mi? Elin kolun nasıl?

Gunaydinlar ayse pek erkencisin tatlim tansiyonun nasil oldu
Günaydın canım,
Bugün evet biraz erkenciyim. Çünkü bugün ödem atıcı detoks yapacağım. Dün akşam Zeynep hanımın paylaşım günü böreklerini hazırlayınca kendi mamalarımı hazırlayamadım. Sabah erkenden kalkıp yemek sepetimi hazırladım.
Tansiyonum daha iyi. Ama halsizlik devam ediyor. Çok ödemim var. Düne nazaran daha iyi ama botlar hâlâ dar :(
Yeşil çay içmemek beni o yüzden üzüyor. Sanki bütün ödemi o atıyormuş gibi hissediyorum :KK48:

Günaydın canım,
Tansiyonum daha iyi. Ama halsizlik devam ediyor. Çok ödemim var. Düne nazaran daha iyi ama botlar hâlâ dar :KK43:
Doymadım yazmalara birde çifter çifter paylaşıyorum :KK70::KK70::KK70:

Dünkü menüyü paylaşsam mi acaba:işsiz:
Kalkınca 500ml su 2tane ceviz
Kahvaltı
2dilim tbe domates ve 60gr light süzme peynir

Öğlen
1 tavuk bit
Salata ayran

1.ara 3 gün kurusu kayısı
2.ara ayran

Akşam
Pırasalı kuru domates kavurması
1 köfte salata

1 büyük kupa beyaz çay
1 sade Türk kahvesi
3.2lt su
Spor
2 tepsi patatesli börek sarıldı :KK70::KK70::KK70:

Günaydın canım,
Tansiyonum daha iyi. Ama halsizlik devam ediyor. Çok ödemim var. Düne nazaran daha iyi ama botlar hâlâ dar :KK43:
Sunumu simdi susleyecegim fotolarla anlatacagim metin kismi butti rahatladim

Günaydın arkadaşlar :KK54:
Bugünlerde diyet listemi uygulasam da akşam bir saatten sonra çok karnım acıkıyor. Tarçınlı su içiyorum, kivi yiyorum tok tutsun diye ama yine de geçmedi. :KK72::KK35: Sizin bana önerileriniz nelerdir?

Dün sabah tansiyonum düşmüş. Çok halsizdim, kafamı kaldıramadım uzun süre.
Ödem var diye tuzsuz yiyordum herşeyi. Uykusuzdum. Bir de bir gün evvel yediğim bir şey dokunmuştu. Hepsi üst üste geldi sanırım.
Kahvaltı yaptıktan sonra biraz iyi geldi.
Ama yine de tüm gün başımdaki uyuşukluk tam geçmedi. :KK43:

Ne o Ferah herşeyden vaz mı geçtin :silah:

Listeye girmekten umidi mi kestin

Valla iki çocukla 1 aydır gözümü zor açtım. Hala da hastalığı atlatamadım yani. Dün ip atalıyım dedim gece göğüs daralması öksürükten uyuyamadım :KK43: ben listeye girene kadar mezun olacaklar var baksanıza. En azından listeye girmeye aday varsa mani olmayayım dedim. Tabii ki ben diyet ve spor yapacağım. Ama atlayıp zıplama olayına göğsüm düzenlene kadar ara. Bende faranjit ve astım var malum ikisi de yapıştı mı bırakmıyor. Kışın böyle coşup beni pert ediyorlar. :KK43: Kış ayını sırf bu yüzden sevmiyorum. Bi de 71,4 yaaaaa. Offff neden çok uzak görünüyor şu anda gözüme bilmiyorum. :olamaz:

Back
X