- 25 Ocak 2017
- 7.175
- 22.507
- 348
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #262.941
Foruma yazmaya yazmaya unutmussun diyecegim tabi whatsup kadar hizli degil

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Foruma yazmaya yazmaya unutmussun diyecegim tabi whatsup kadar hizli degil
Mesajlarımı attım gidiyorum mu diyorsunKaptanım @toplight 7 mesaj oldu. Bununla da 8 ben şimdi bugünlük izinli mi oluyorum
Ay birden korktum. Kaptan bu mesaj üstüne beni yolmasın.
Şimdilik ben kaçayım o zaman uzak ufuklara doğru yiii huuuu
Atım yok ama benim gibi cadıya süpürge daha bir yakıştı sanki![]()
Yulaf, süt, muz üçlüsüne ben de bayılıyorum. Ben özellikle vaktim olmadığı zamanlar sabah kahvaltısı niyetine yerdim işe giderken. Bazen de ara öğün gibi :)Merhabalar arkadaşlar,
Kivinin zayıflama sürecine yardımcı, tok tutan bir meyve olduğunu öğrendim. Sizlerle de paylaşmak istedim.
Bir de yulaf ezmesi çok faydalı bu süreçte. Ben yulaf lapası yapıyorum. Öyle yemesi daha kolay oluyor. 1 bardak süte 4 yemek kaşığı yulaf ezmesi ve 1 muz koydum dün, güzel oldu.
Ferah ve ütüleriÜttüüümmm varrrr, kim gelip yapar kızlar.
Yoğurt yağlı ve kalori olarak da çok düşük değil. Ama 1 demet kıvırcık yada maydonoz süperCanim yogurt yesen en masumu o
Bilmezmişim arkadaşım bilmezmiyimDün sabah tansiyonum düşmüş. Çok halsizdim, kafamı kaldıramadım uzun süre.
Ödem var diye tuzsuz yiyordum herşeyi. Uykusuzdum. Bir de bir gün evvel yediğim bir şey dokunmuştu. Hepsi üst üste geldi sanırım.
Kahvaltı yaptıktan sonra biraz iyi geldi.
Ama yine de tüm gün başımdaki uyuşukluk tam geçmedi.![]()
Akşam yemeğimi saat 19:00'da yiyorum genelde. En geç 19:30'da yiyorum.Akşam yemeğini çok erken mi yiyorsun? Bana diyetisyen öyle durumlarda salatalık yiyebileceğimi söyledi. 3 tane minik salatalık yedikten sonra psikolojik olarak 4.yü yiyemedim
Birde kıvırcık, marul, göbek gibi şeyler yiyebilirsin dedi
O kiloya gelen sendin. O bir hedef değil. Bir başarı. Yine başaracaksın. Daha iyilerini de göreceksin. Gözünde büyütme. Yapılamaz birşey değil. Ben 95den sonra tamam dedim. 40-45 kilo nasıl verilir dedim. Üstüne 2 kilo daha aldım. Tamam artık tamamen imkansız dedim. Şimdi 17 kilo verdim diyorum. Artık istediğin kiloya göz kırpmak istiyorum. Basacağımi biliyorum. Sende basaracaksın. Bunu da biliyorumValla iki çocukla 1 aydır gözümü zor açtım. Hala da hastalığı atlatamadım yani. Dün ip atalıyım dedim gece göğüs daralması öksürükten uyuyamadımben listeye girene kadar mezun olacaklar var baksanıza. En azından listeye girmeye aday varsa mani olmayayım dedim. Tabii ki ben diyet ve spor yapacağım. Ama atlayıp zıplama olayına göğsüm düzenlene kadar ara. Bende faranjit ve astım var malum ikisi de yapıştı mı bırakmıyor. Kışın böyle coşup beni pert ediyorlar.
Kış ayını sırf bu yüzden sevmiyorum. Bi de 71,4 yaaaaa. Offff neden çok uzak görünüyor şu anda gözüme bilmiyorum.
![]()
Sana da çok geçmiş olsun arkadaşım. Dilerim bugün daha iyisindir.Bilmezmişim arkadaşım bilmezmiyim![]()
Tamam canım. Deneyeyim.Yoğurt yağlı ve kalori olarak da çok düşük değil. Ama 1 demet kıvırcık yada maydonoz süper![]()
Evde halinin üstünde spor ayakkabı ile. Ama senin biraz daha kilo vermen lazım. Bana fizik tedavi dr.um 85in altına inmeden hoplamalı zıplamalı sporlar yok. Sadece leslie ve yürüyüş dedi. Ben pek uslu durmadım arada yaptım ama korka korka. 10-15 zıplama gibi. Dizlere çok yük bindiği için zararlı.Merhabalar,
Gün içerisinde egzersiz olarak ip atlayan arkadaşlarım, günde kaç dakika ile başladınız? Bana biraz bilgi verebilir misiniz?
Dışarıda mı yapıyorsunuz egzersizi?
Alt kat komşularım aklıma geldi de bir an, onun için sordum. 95,4 kg ile iyi ses yaparım aşağıya.
![]()
Kolum ağrıyor yoksa gelip yapardımŞimdi kahvaltımı yapcam sonra kızın okuluna gideceğim Veli görüşmesi için, sonraaaa noterde manyak ev sahibimizin istediği bi evrak var onu albay gitmem lazım. PTT ye gitmem lazımmmm. Of çok işim varmış
Üttüüümmm varrrr, kim gelip yapar kızlar.
Ben de 85 kg'a düşmeden iple atlamayayım. Yürüyüşlere devam edeyim. Çok teşekkür ederim bu bilgiyi paylaştığın için.Evde halinin üstünde spor ayakkabı ile. Ama senin biraz daha kilo vermen lazım. Bana fizik tedavi dr.um 85in altına inmeden hoplamalı zıplamalı sporlar yok. Sadece leslie ve yürüyüş dedi. Ben pek uslu durmadım arada yaptım ama korka korka. 10-15 zıplama gibi. Dizlere çok yük bindiği için zararlı.![]()
Genelde senin menüleri görmediğimiz için ne yediğin hakkında pek fikrim yok açıkçası şekerim.bugün hiç kahvaltı yapasım gelmedi elma yiyorum.
Bak kaptan gördüm mu tek ben değilimay sorma bende buraya yazarken zorlanıyorum
Sezon sezon izle. Hiç bitmeyen diziGünaydınnnn, kaptanımız çekmiş kulağınızı, biraz hareketlenmiş, iyi olmuş :)
Ben de bugün evdeyim, yarın ise çok yoğun bir gün olacak. Umut'un 6. ay aşıları, sonra hoca ile görüşme, akşama da bir arkadaşın doğum gününü kutlayacağız.
Mesajlarımı attım gidiyorum mu diyorsun
Hayır vallahi bırakmayız :)
Yulaf, süt, muz üçlüsüne ben de bayılıyorum. Ben özellikle vaktim olmadığı zamanlar sabah kahvaltısı niyetine yerdim işe giderken. Bazen de ara öğün gibi :)
Ferah ve ütüleri![]()
InşALLAHSana da çok geçmiş olsun arkadaşım. Dilerim bugün daha iyisindir.
Sahiden de zor bir durum. Bir daha olmasın inşallah.![]()
Rica ederim canım. Önce sağlık. Sağlıksız kilo verdikten sonra ya tekrar alırsın yada sakatlanır yine kilo alırsın. Yani kısacası kilo almamak için sağlıklı vermek lazımBen de 85 kg'a düşmeden iple atlamayayım. Yürüyüşlere devam edeyim. Çok teşekkür ederim bu bilgiyi paylaştığın için.![]()
Rica ederim canım. Önce sağlık. Sağlıksız kilo verdikten sonra ya tekrar alırsın yada sakatlanır yine kilo alırsın. Yani kısacası kilo almamak için sağlıklı vermek lazımBen de 85 kg'a düşmeden iple atlamayayım. Yürüyüşlere devam edeyim. Çok teşekkür ederim bu bilgiyi paylaştığın için.![]()
Tamam şekerim bekliyoruz ama mesajlar birikir mi emin olamadım :)
Ben de muzlu sütlü yulaf lapasını çok sevdim canım. Muzlu pasta gibi oluyor.Günaydınnnn, kaptanımız çekmiş kulağınızı, biraz hareketlenmiş, iyi olmuş :)
Ben de bugün evdeyim, yarın ise çok yoğun bir gün olacak. Umut'un 6. ay aşıları, sonra hoca ile görüşme, akşama da bir arkadaşın doğum gününü kutlayacağız.
Yulaf, süt, muz üçlüsüne ben de bayılıyorum. Ben özellikle vaktim olmadığı zamanlar sabah kahvaltısı niyetine yerdim işe giderken. Bazen de ara öğün gibi :)
Ferah ve ütüleri![]()
Ben de muzlu sütlü yulaf lapasını çok sevdim. Tadı muzlu pasta gibi oluyor.Günaydınnnn, kaptanımız çekmiş kulağınızı, biraz hareketlenmiş, iyi olmuş :)
Ferah ve ütüleri![]()