- 23 Ağustos 2012
- 14.719
- 38.930
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #262.981
Genel cerraha geldim simdi saat 1 de randevum gerildim iyice yaa
gerilme kaptanım, güzel haberler vereceksin bize.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Genel cerraha geldim simdi saat 1 de randevum gerildim iyice yaa
Peki, seni mi kırıcamheh oldu şimdialışkanlıklarımı kolay değiştiremem
![]()
Bir şey çıkmayacak bence kaptanım rahat olGenel cerraha geldim simdi saat 1 de randevum gerildim iyice yaa
birde canım hem lor hem kivi ikisi beraber çok iyi metabolizma çalıştırıcısı birde kas tamir ediyormuş bir ara bende ikisini her gün ara öğünlerde tüketiyordum
birde canım hem lor hem kivi ikisi beraber çok iyi metabolizma çalıştırıcısı birde kas tamir ediyormuş bir ara bende ikisini her gün ara öğünlerde tüketiyordum
Ben de uygulayayımbirde canım hem lor hem kivi ikisi beraber çok iyi metabolizma çalıştırıcısı birde kas tamir ediyormuş bir ara bende ikisini her gün ara öğünlerde tüketiyordum
Ay gelip yapsanaaaa kuzummm.Ben ütü yapmayı sevmiyorum yemeklerini yapayım![]()
Günaydınnnn, kaptanımız çekmiş kulağınızı, biraz hareketlenmiş, iyi olmuş :)
Ben de bugün evdeyim, yarın ise çok yoğun bir gün olacak. Umut'un 6. ay aşıları, sonra hoca ile görüşme, akşama da bir arkadaşın doğum gününü kutlayacağız.
Mesajlarımı attım gidiyorum mu diyorsun
Hayır vallahi bırakmayız :)
Yulaf, süt, muz üçlüsüne ben de bayılıyorum. Ben özellikle vaktim olmadığı zamanlar sabah kahvaltısı niyetine yerdim işe giderken. Bazen de ara öğün gibi :)
Ferah ve ütüleri![]()
O kiloya gelen sendin. O bir hedef değil. Bir başarı. Yine başaracaksın. Daha iyilerini de göreceksin. Gözünde büyütme. Yapılamaz birşey değil. Ben 95den sonra tamam dedim. 40-45 kilo nasıl verilir dedim. Üstüne 2 kilo daha aldım. Tamam artık tamamen imkansız dedim. Şimdi 17 kilo verdim diyorum. Artık istediğin kiloya göz kırpmak istiyorum. Basacağımi biliyorum. Sende basaracaksın. Bunu da biliyorum![]()
Nefesimi kestiler. Bütün pert. Artık ağzımdan nefes alır oldum. Geçmedi bir türlü. İlletli oldum bacııımmm![]()
Merhabalar,
Gün içerisinde egzersiz olarak ip atlayan arkadaşlarım, günde kaç dakika ile başladınız? Bana biraz bilgi verebilir misiniz?
Dışarıda mı yapıyorsunuz egzersizi?
Alt kat komşularım aklıma geldi de bir an, onun için sordum. 95,4 kg ile iyi ses yaparım aşağıya.
![]()
Hoşgeldin canım, daha önce yarıştıysan yarışma kurallarını biliyorsundur muhtemelen. Durumuna baktım 2014 yılında 56,7 kg ile izne ayrılmışsın. Yine de ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul ettiğini yazar mısın?selam bayanlar
ben 32 yaşında evli, 7 yaşında bir erkek çocuk annesiyim. çalışıyorum muhasebeciyim. boyum 1,60 kilom 62 hedefim ilk önce 55 olmak çok değil ama inanın az kiloyu vermek daha zor. daha önce bu guruplarda yarışmıştım. istekli ve azimli bi insanım tek ihtiyacım olan motivasyon. Bunu da sizlerle burada sağlayabileceğime inanıyorum. beni gruba davet ettiğiniz için teşekkür ederim. Herkese fazla fazla kilo vermeler o zaman![]()
85 kg'a düşüp ip atlamaya başlayınca ben de mutfakta yapayım. Sağolasın arkadaşım.Ben ilk 50 yle başladım sonra 100 200 öyle gidiyor dayanabildigim kadar
Birde ben mutfağı tercih ediyorum altı mermer olduğu icin daha az ses yapıyor gerçi benim alt komşu sorunum yoj ama olsun
Dilerim genel cerrah randevunuz iyi geçer. Sevgiler.Genel cerraha geldim simdi saat 1 de randevum gerildim iyice yaa
Ara öğün yaomadigin için acıkıyorsun. Akşam yediğinde yetmiyor haliyle. Ne zaman diyetisyen görüşmem? Bu kurs ne kadar sürecek. Bence saat ve ara öğünü ayarlayın birlikte. Yoksa yazık olur. Açlıktan gözünün dönmesine bakar işBu ara kursta olduğum için ara öğünlerimi yiyemiyorum. Sadece kahve veya yeşil çay içebiliyorum. acaba ondan mı oluyor diye düşündüm şimdi.
Diyetisyenime de danışayımlydznp , çok haklısın. Belki ara öğünlerimi düzenler.
![]()
ALLAH korusun kaptanım. Getirme aklıma kötü şeylerkızlar sabah dişçiye gittim diştaşı temizliği yaptırdım öğleden sonra da böbrek için kan vermiştim onun sonuçlarını göstereceğim bir de meme kontrolüne gideceğim bu sefer arayı açtım biraz normalde senede 1 yaptırıyordum 17-18 ay oldu korkuyorum açıkcası