Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

İyi akşamlar kızlar:KK25:
Bugün takıldım eşimin peşine kemerburgaz göktürke gittik,orada bayimiz var.yemeği diyete uygun yedim,bayimize gittiğimizde eşim pelitin önüne parketti arabada bekliyordum ,gerisini anlatmama gerek yok sanırım:oops:bu hafta çok dikkat ettim çorbayla geçti öğünlerim ama tartıda güzel sonuç göremeyince moralim bozuktu bahane oldu:KK42:ya tartım bozuk ya da kilom hala direniyor:KK64:yarın sibel de öğreneceğim artık neymiş:KK75:
Pelitten sonra sibel de ne öğrenebilirsin acaba? :KK64:
Bir daha pelite gitmemeyi :KK70::KK70::KK70:

Ben yine fırının başında nöbetteyim. Bu sefer bizim sincap için almış olduğum 1 paket fazladan yufka bozulmadan evdekilere börek yapayım dedim. Ispanaklı börek yaptım. Yine rahmetli babam aklıma geldi. "Ispanakli bu börek, diyetinize bisey olmaz" derdi. ALLAH bütün olmuslerimize rahmet etsin inşALLAH. :)

***5. Takım 543. Etap***

servey (67,4/)
moni (81,7/)
inatettimolacak (59,6/)
Dirilisci hatun (79/)

lydznp (80,2/)
bluedolphin (95,4/)

5. Takım Ortalaması: %

prensesss016 (62/) 392. etapta 56.7 kg ile 2. kez bildirimde bulunmadan izne ayrıldı.

toplight (73,0/)
514. etapta 70,4 kg ile 2. defa bildirimde bulunmadan izne ayrıldı.
morordek (64,6/) Mezun olan üye.
wendigo (68,5/) 496. etapta 60,5 ile izne ayrıldı.
nilsub (83,4///%) 480. etapta 74,1 ile izne ayrıldı.
0zlem (74,2///%) 525. etapta 73,2 kg ile bildirimde bulunmadan izne ayrıldı.
fancynancy (74,5///%) 534. etapta 71,4 kg ile izne ayrıldı.
Egeliegeli (67,2/) 537. etapta 63,8 kg ile izne ayrıldı. :anneadayı:

:bicak::bicak::eek:
Ben yine fırının başında nöbetteyim. Bu sefer bizim sincap için almış olduğum 1 paket fazladan yufka bozulmadan evdekilere börek yapayım dedim. Ispanaklı börek yaptım. Yine rahmetli babam aklıma geldi. "Ispanakli bu börek, diyetinize bisey olmaz" derdi. ALLAH bütün olmuslerimize rahmet etsin inşALLAH. :)
Aminnn:dua:
Rahmetli babacığım da çok severdi yemek yemeyi babamın kızıyım bende:bicak:

kaanin annesi kaanin annesi yok canım kusması vardı rota virüsü salgını varmış çocuklarda ondan suphelendiler birakmadilar çok şükür sonuçlar temiz
çok geçmiş olsun temiz cikmasina sevindim üşütmüştür belki

40 yaşında 2. kere anne oldum. Bence peşpeşe iyi. Şimdi 2 farklı insanlar. Otelleri farklı herşeyi farklı. Benim şartlarım pes peşe yapmaya uygun değildi. Olsaydı 2-3 yaş ara ile 3.yü bile yapabilirdim :ıslık:
:KK70::KK70::KK70:
Benim öyle suan sartlarim 2. Çocuğu dogurmaya uygun değil calismam gerek. Annem ilk cocuguma bakti 2. yede bakarim diyor ama ben kıyamıyorum annemede cocuklarada haksizlik gibi geliyor o yuzden biraz daha bekliyorum.

Jessica'nın egzersizleri ile de tanışmalıyım sanırım.:KK5::KK200:
bende bende bendeeeeee hiç tanismadim kendileriyle hemen tanismam lazım

Günaydın kizlar
Bende bildirim yapicam herhalde uapayim o zaman
Hafta basinda 62.3 düm
Ve bu sabah 61.8
Sadece 500 gr gitmis ama olsun zaten tam anlamiyla dün baslamistim insallah haftaya guzel rakamlar görürüm

Günaydin kızlar:KK3: Dun internet paketim bittigi icin bakamadim neyseki bu kisa surdu ve gece yarisi yenilenmis. Dikkat edemedigim icin liste kilomdan 700gr artidayim gune guzel basladim en kisa zamanda liste kilomun altina inecem insallah.. :KK36:

Dünkü yediklerim
Sabah
1 simit
2 ucgen peynir
Domates salatalik biber
5 adet siyah 3 adet yesil zeytin
Yesil cay
Öğle
Izgara kofte
1 dilim ekmek
Salata ayran
Ara
1 mandalina
1 elma
Aksam
Hamsi tava
Salata
Yarim kase tarhana corbasi

Ben aksam yemeginden sonra ara yapmiyorum sadece cay iciyorum zaten cayida sekersiz icerim.
Ama dünkü menüm simdi yazinca kalabalik geldi bana bence ekmek ve simit olmamaliydi sanirim sizce

Günaydin kızlar:KK3: Dun internet paketim bittigi icin bakamadim neyseki bu kisa surdu ve gece yarisi yenilenmis. Dikkat edemedigim icin liste kilomdan 700gr artidayim gune guzel basladim en kisa zamanda liste kilomun altina inecem insallah.. :KK36:
700gr sonra listeye merhaba diyorsun haa.. hasretle bekliyoruz seni. Sen şimdi listeye girince yine şahlanırsın spor da. Vay vay vay :halay::spor::KK55:

Dünkü yediklerim
Sabah
1 simit
2 ucgen peynir
Domates salatalik biber
5 adet siyah 3 adet yesil zeytin
Yesil cay
Öğle
Izgara kofte
1 dilim ekmek
Salata ayran
Ara
1 mandalina
1 elma
Aksam
Hamsi tava
Salata
Yarim kase tarhana corbasi

Ben aksam yemeginden sonra ara yapmiyorum sadece cay iciyorum zaten cayida sekersiz icerim.
Ama dünkü menüm simdi yazinca kalabalik geldi bana bence ekmek ve simit olmamaliydi sanirim sizce
1 simit 4 dilim ekmek demek. 1 kase çorba da 2 dilim ekmek. Sen dün 7 dilim ekmek tüketmişsin. Aslında simit yerine 2 dilim tbe yeseydin yada yarım simit yeseydin. Perfecto olacaktı. Ekmeksiz diyet bence olmaz. Belki her öğün değil ama olmalı diye düşünüyorum. Birde sadece ekmek olarak değil tahıllarla dönüşümlü tüketmek gerek diye düşünüyorum.
Birde öğlen ve akşam protein olmuş. 1i sebze olsaydı daha iyiydi.
Hamsi tava yağlı değildi diye düşünerek es geçiyorum. 1 öğünde tüketmemiz gereken yağ miktarı (salata, yemek vs dahil) 1 yk olmalı. Bu kaşık sanki bana fazla geldi. Belkide 1tk dır :110:

Benim 2 günlük listem aynıydı. Liste dışına çıkmadım. Paylaşmayı da hep unuttum :110:
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
60gr süzme light peynir
Domates salatalık dereotu nane maydanoz

Ara
Domates smoothie

Öğlen
Akdeniz yesillikleri ile Mercimek salatası

Ara
Kuru cacık dereotu naneli

Akşam
Kabak sote
60gr light süzme peynir
Salata (salata listede yoktu ama yeşillikli salata olduğu için yedim)
3.2lt su
1 sade Türk kahvesi
1 kupa yesil/beyaz çay
Spor maalesef yok :KK43:

Back
X