- 6 Nisan 2010
- 4.510
- 16.061
- 733
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #263.501
Merhabalar.Gunaydinlar kizlar bu hafta pek yazamadim sehir disinda oldugum icin su an birileri sunum yaparken gecmisi okuyayim dedim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhabalar.Gunaydinlar kizlar bu hafta pek yazamadim sehir disinda oldugum icin su an birileri sunum yaparken gecmisi okuyayim dedim
Canın sağolsun arkadaşım.Selam kızlarNasılsıniz
Bugün sabah dışarıda isim vardı.tiroid ilacimi ictikten sonra 30 dk bişey yememem gerekiyor sadece oğluma yedirip evden çıktım dönüşte çok acıktım tatlı şeyler istedi canım 1 çikolatalı Gofret bir de kek yedim![]()
QUOTE="bluedolphin, post: 53494464, member: 201011"]Günaydınlar
Dün gün içerisinde yürüyüş yapıp, akşam da 1 saat yürüyüş yapınca haftalık hedefim olan 10000 adıma ulaşabildim çok şükür.
Eki Görüntüle 2067575
Sevgiler. Sağlık her şeyin başı canım. Sağlıklı günler dilerim.![]()
Yok canım onlar benim daha zayıf halimide biliyorlar kilo aldığımın farkındalar ama abarttığımıda düşünüyolar tabi..Bence iş arkadaşların sana şişko dememiş. Zayıfsın zaten ne diyeti demişler gibi geldi bana![]()
Çoook tatlılar çooookYani senin yaşam koçun ve spor hocan olmuş kızın Ayşeciğim.
Benim de yeğenim dans etmeyi çok seviyordu o yaşlardayken. Onlara ziyarete gidince beni de aynanın karşısına alıp dans figürleri gösteriyordu. Çok tatlı oluyorlar o yaşlarda.![]()
Benim iş arkadaşlarımın bir kısmı çok iyi verdin hadi devam diyor. Bir kısmı da hasta olacaksın dur diyor. Bazıları da benden şişkolar ama hep benden daha zayıflar. 46 beden gömlek giyip bunun etketini yanlış yazmışlar aslında bana 42de oluyor ama rahat olsun diye 1 beden büyük alıyorum diyen varYok canım onlar benim daha zayıf halimide biliyorlar kilo aldığımın farkındalar ama abarttığımıda düşünüyolar tabi..
ufaktan kilo aldığımı belli etmek için dalga geçiyorlar
Sanada merhaba gençMerhaba genclıkkk
ooo sen çok iyi vermişsin bence seni kıskanmış onlar tebrik ederim 17 kilo büyük gayret gostermissin ve sabir bizom 3-5 kiloya benzemezBenim iş arkadaşlarımın bir kısmı çok iyi verdin hadi devam diyor. Bir kısmı da hasta olacaksın dur diyor. Bazıları da benden şişkolar ama hep benden daha zayıflar. 46 beden gömlek giyip bunun etketini yanlış yazmışlar aslında bana 42de oluyor ama rahat olsun diye 1 beden büyük alıyorum diyen var
Bu arada 97den 80e düştüm biliyorsun daha vermem gereken en az 20 kilo var![]()
Merhaba canimMerhaba genclıkkk
Gunaydin canimGünaydın herkese![]()
menun cok iyi canim sporunda harika en azindan yapmissin hic yapmamaktan iyidirDünkü menü
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta 60gr süzme light peynir ve domates biber feslegen
Öğlen
Etli bezelye
Yoğurt salata
Ara
10 ad. minik kepekli grisini
350ml ayran
Akşam
Bol dereotlu maydanozlu domates salatası
Kıymalı kapuska. (Bu akşam bitecek inşALLAH)
3.7lt su 1ltsi limonlu suydu
1 sade Türk kahvesi
2 kupa yeşilçay
Spor listesini bırakanfancynancy dün 350 ip atladım. 2dk dinleneyim diye oturdum uyumuşum yoksa 500 üstüne çıkmayı planliyordum. Öğlende 20dk yürüyüş
![]()