Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Dünkü menü
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta 60gr süzme light peynir ve domates biber feslegen

Öğlen
Etli bezelye
Yoğurt salata

Ara
10 ad. minik kepekli grisini
350ml ayran

Akşam
Bol dereotlu maydanozlu domates salatası
Kıymalı kapuska. (Bu akşam bitecek inşALLAH)
3.7lt su 1ltsi limonlu suydu
1 sade Türk kahvesi
2 kupa yeşilçay

Spor listesini bırakan @fancynancy dün 350 ip atladım. 2dk dinleneyim diye oturdum uyumuşum yoksa 500 üstüne çıkmayı planliyordum. Öğlende 20dk yürüyüş:KK66:
Süper:KK5::KK200:

ooo sen çok iyi vermişsin bence seni kıskanmış onlar tebrik ederim 17 kilo büyük gayret gostermissin ve sabir bizom 3-5 kiloya benzemez

Merhaba canim

Gunaydin canim
menun cok iyi canim sporunda harika en azindan yapmissin hic yapmamaktan iyidir
Sağol canım. Ben son 3-5kiloda artık bıkmaktan korkuyorum. Ama onunda bir yolu vardır elbet. Biraz takılır sonra yine başlarız;)

Kızlar sonunda evdeyim gunlerdir yediklerime dikkat edememistim ama neyseki sonuc korktugum gibi değil biraz önce tartildim 77.8 çıktım birde dün akşam regl oldum gunlerdir telasimdan dk hapimi icmeyi unutmusum oda bana süpriz yaptı:kızgın: simdilik durumlar böyle yarına Allah Kerim:KK66:
Tekrardan geçmiş olsun canım. Evinize hoşgeldiniz;)

Kızlar sonunda evdeyim gunlerdir yediklerime dikkat edememistim ama neyseki sonuc korktugum gibi değil biraz önce tartildim 77.8 çıktım birde dün akşam regl oldum gunlerdir telasimdan dk hapimi icmeyi unutmusum oda bana süpriz yaptı:kızgın: simdilik durumlar böyle yarına Allah Kerim:KK66:

Aa evet onu 2 gün içmeyince hemen regl oluyosun. neyse ki artık evinizdesiniz, allah sağlık versin.

böyle yazınca az gibi ama dün ben bayaa bayaa doydum bakma sen. hatta peynirli salatam falan kocaman ve bol peynirliydi çok mu yedim diye düşündüm.

sonra da siz kızmayın diye kocaman bi kase elmalı yoğurt yapıp yedim, yani az göründüğüne bakma.

Son düzenleme:
Tekrardan geçmiş olsun canım. Evinize hoşgeldiniz:KK66:

Çok saol canım :KK200:
Aa evet onu 2 gün içmeyince hemen regl oluyosun. neyse ki artık evinizdesiniz, allah saplık versin.

böyle yazınca az gibi ama dün ben bayaa bayaa doydum bakma sen. hatta peynirli salatam falan kocaman ve bol peynirliydi çok mu yedim diye düşündüm.

sonra da siz kızmayın diye kocaman bi kase elmalı yoğurt yapıp yedim, yani az göründüğüne bakma.

Evet malesef canım durduk yere duzenimi bozdum ama yapacak bisey yok
Cok tşk ederim:KK200:

Canın sağolsun arkadaşım. :KK200:
Canın çok tatlı istemiş demek ki.
Arada sırada benim de oluyor, özellikle regl döneminde.
Nestle Lifita var ya, hani tam buğdaylı gevrek ama ballı, onu sütsüz kıtır kıtır yemiştim bir gece dayanamayıp. :KK48:
Ohhh yarasin ama kilo olarak değil. Ben tatlı deyince çok ama çok abartirim neyseki bunlar hafifti. ..
Mesela ekmeğin arasına tahin helva koyup yerdim, yada kuru kayisinin içine ceviz koyup Bala bandirip yerdim. Yada kakaolu bol cevizli kekin üstüne kakaolu puding döküp yanına da sıcak çikolata icerdim yada yada aaa wafl en bol malzemelisinden kendim yapıyorum anaaaammm :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Ama artık yemiyorum kiloyu verdim şükür birde vücudu duzelttim mi tamamdır sonra haftada bir gün kendime izin vericem istediğimi yiyeceğim. ..

Ohhh yarasin ama kilo olarak değil. Ben tatlı deyince çok ama çok abartirim neyseki bunlar hafifti. ..
Mesela ekmeğin arasına tahin helva koyup yerdim, yada kuru kayisinin içine ceviz koyup Bala bandirip yerdim. Yada kakaolu bol cevizli kekin üstüne kakaolu puding döküp yanına da sıcak çikolata icerdim yada yada aaa wafl en bol malzemelisinden kendim yapıyorum anaaaammm :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Ama artık yemiyorum kiloyu verdim şükür birde vücudu duzelttim mi tamamdır sonra haftada bir gün kendime izin vericem istediğimi yiyeceğim. ..

Kız sen max. kaç kiloya kadar çıktın? ben bunları yapsam kesin 150 kilo olurdum :olamaz: :oha:

İlahi arkadaşım :KK48:
Vallahi bende öyle bi potansiyel vardı ki bir zamanlar 67 kg'dan 110 kg'a kadar çıktım seneler içerisinde. Baklavalar, cheese cakeler, açmalar, börekler, künefeler, daha neleeer neleer :KK48::dondurma::dondurma::dondurma: İnsülin direncinden dolayı çok daha hızlı kilo alıyordum ve canım deli gibi tatlı istiyordu.
Bir de aldığım kiloları çok zor verebiliyordum. Hipotiroid için de ilaç kullanıyorum. Örneğin metabolizması normal çalışan sağlıklı biri benim diyetimle ayda 4 kg verebilirken, ben ancak 2 kg verebiliyordum, günde 10000 adım yürümeme rağmen.
Sen hiç kafana dert etme yediğin zaman da, sonuçta bazen vücudumuzun da ihtiyacı oluyor ve böyle sinyal veriyor sanki.

Selam kızlar ben yeni katıldım aranıza 2 senelik evliyim 5 aylık Fatma zehra adında bir kızım var 63 kilo ile hamile kaldım 75 ile doğum yaptım şuan 70 ve 68 arasında gidip geliyorum hedefim 59 a düşmek çok istiyorum önümde 10 kilo var inşallah verebilirim :)

hoşgeldin canım, allah bağışlasın kızını :anne:

öncelikle ilk sayfada kurallarımız var bi okuyup kabul ettiğini beyan eder misin?

Selam kızlar ben yeni katıldım aranıza 2 senelik evliyim 5 aylık Fatma zehra adında bir kızım var 63 kilo ile hamile kaldım 75 ile doğum yaptım şuan 70 ve 68 arasında gidip geliyorum hedefim 59 a düşmek çok istiyorum önümde 10 kilo var inşallah verebilirim :)
Hosgeldin cnm ben gezenti takim kaptani ilk sayfada kurallarimiz var onlari bi okuyup kabul etmen gerekiyor

***5. Takım 544. Etap***

servey (67,4/ / /%)
moni (81,2/ / /%)
inatettimolacak (59,6/ / /%) 1. kez bildirim yapmadı
Dirilisci hatun (77,6/ / /%)
lydznp (80,2/ / /%)
bluedolphin (95/ / /%)

5. Takım Ortalaması: %

prensesss016 (61,8/ / /%) 392. etapta 56.7 kg ile 2. kez bildirimde bulunmadan izne ayrıldı.

toplight (73,0/ / /%)
514. etapta 70,4 kg ile 2. defa bildirimde bulunmadan izne ayrıldı.
morordek (63,6/ / /%) Mezun olan üye.
wendigo (68,5/ / /%) 496. etapta 60,5 ile izne ayrıldı.
nilsub (83,4/ / /%)480. etapta 74,1 ile izne ayrıldı.
0zlem (74,2/ / /%) 525. etapta 73,2 kg ile bildirimde bulunmadan izne ayrıldı.
fancynancy (74,5/ / /%) 534. etapta 71,4 kg ile izne ayrıldı.
Egeliegeli (67,2/ / /%) 537. etapta 63,8 kg ile izne ayrıldı.
:anneadayı:

Back
X