- 6 Nisan 2010
- 4.510
- 16.061
- 733
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #263.741
Aynı dileklerle sevgiler.Günaydınlar
Güzel bir hafta olsun, güzel başlasın güzel bitsin insallah![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynı dileklerle sevgiler.Günaydınlar
Güzel bir hafta olsun, güzel başlasın güzel bitsin insallah![]()
Bu uafta kötü olmus gercekten haftaya iyi hazirlanip ilk üçe girelim bence
canim evdeydim oglumla ilgilendim ugrayamadim buraya aksamada tonla misafirim vardi. Ama bol spoelu ve yürüyüşlü bi gündü toplamda 3 saat falan yürüdum sanirim ve leslie 2 mil yaptim
İnşallah haftaya kilonda eksileri göreceksin canım. İyi bir hafta olsun hepimize.Günaydın mutlu haftalar hanımlar, ben +700'le başladım haftaya ama halledip eksiye geçeceğime eminim, yine bu hafta biraz borçlarımı ödeyim diye oruç tutmayı planlıyorum, inşallah güzel bi hafta olsun.
Günaydın hanımlar![]()
Hoşgeldin canımMerhaba 6 aylik bir bebegim var ve zayiflamaya karar verdim 74 kiloyum boyum 1.68 şu an hedefim hedefim dogumdan onceki kilom olan 62 ye dönmek.insallah yardimlarinizla o gunleri de gorurum
Sende hoşgeldin canımIyi geceler.
Ben 6. Takımdan mayıs ayına kendi isteğimle ayrıldım. 6 Ay doldu yada dolmak üzere mümkünse bende aranı
canım oğlun nasıl? toparlandı mı artık?
Baya toparlandı canım öksürük gecmedi sadece ilac kullanıyor ama düzeni tamamen bozuldu hiç uyumuyor ben yaninda olmazsam![]()
oy kuzum, kolay değil tabi. inşallah en kısa sürede geçer gider hepsi de.
Kader arkadaşı olmuşuz +++++ lardayız :)Günaydın kızlar...![]()
Kilom 75.9..![]()