Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canim sende glutensiz un kullanabilirsin krep falan yaparsin ilerki donemde yeni tariflerde bulursun birlikte olduktan sonra basaririz bencede umarim hep boyle devam kisa zamanda herkes istedigi kilolara ulasir
Benim tekrar paylasimda bulunma sebebplerimden biride bu bircok aekadas ben giderken geldi onlara fazla bir destegim olmadi biraz yogun bir donemdi simdi evdeyken biraz faydam olsun sonra benim isler baslayacak bu sefer engelli cocuklar icin calisacagim insallah

Allah yolunu açık etsin medusacım. Bu arada ben mesajını okudum ancak o sırada arkadaşım mesaj attı, evi topladım, onlar geldi-gitti derken şu an mesajını okuyunca cevap yazamadığımı hatırladım.
Ne kadar güzel ve ne kadar kutsal bir işe kalkışıyorsun. Yolun hep engelsiz, açık ve başarılarla dolu olsun inşallah...

Canim sende glutensiz un kullanabilirsin krep falan yaparsin ilerki donemde yeni tariflerde bulursun birlikte olduktan sonra basaririz bencede umarim hep boyle devam kisa zamanda herkes istedigi kilolara ulasir
Benim tekrar paylasimda bulunma sebebplerimden biride bu bircok aekadas ben giderken geldi onlara fazla bir destegim olmadi biraz yogun bir donemdi simdi evdeyken biraz faydam olsun sonra benim isler baslayacak bu sefer engelli cocuklar icin calisacagim insallah
Canım inşallah bir gün tanışma şansımız olur, karşılıklı bir kahve içeriz. Desteğin, paylaşımların takımımıza inanılmaz bir pozitif enerji kazandırdı.
Ayrıca engelli çocuklar ile ilgili yapacağınız çalışmalar ile ilgili de senden bilgi almak isterim. Projeniz beni çok heyecanlandırmıştı okuduğum zaman. Ne güzel demiştim. Belki bu çalışmalarında da destek olabilirim elimden geldiğince. Mutluluk duyarım.:KK200::KK200::KK19:

neyse ki ben atıştırdım aralarda canım. bari salatalık kemirseydin kuzucum :KK48: bi de kahveeee, kafeinsiz, misss. acayip oyalayıcı ve tok tutuyor beni.

Ne bileyim kardeş falan olunca sorun değil yaparsın da arkadaşımın yanında ayıp olmasın diye hiçbir şey kemiremedim. Hahahah:KK75::KK70:

Bakın Tefal tartımla beraber çizmişler beni Ayrılmaz bir ikili olduk. :KK48::KK70:
399833_325308614188817_244753448911001_929596_1191345847_n-1.webp

Canım inşallah bir gün tanışma şansımız olur, karşılıklı bir kahve içeriz. Desteğin, paylaşımların takımımıza inanılmaz bir pozitif enerji kazandırdı.
Ayrıca engelli çocuklar ile ilgili yapacağınız çalışmalar ile ilgili de senden bilgi almak isterim. Projeniz beni çok heyecanlandırmıştı okuduğum zaman. Ne güzel demiştim. Belki bu çalışmalarında da destek olabilirim elimden geldiğince. Mutluluk duyarım.:KK200::KK200::KK19:
Tamam cnm suan dernek gorusmeleri yapiyoruz projeyi sekillendirme asamasindayiz sonrasinda belediye ve bakanlik gorusmesi yapacaz bakalim daha yeni basladik insallah devami gelir

bu arada ortak paylaşımdaki ölçü listesini düzenliyorum kızlar, ölçüleri eksik olanlar var, yarın ölçüp atıversinler, düzenleyebilenler düzenlesin beybiler.
Google e-tabloları kullanarak ortak bir excel dosyamız var, g-mail kullanan varsa özelden bana mailini yazarsa kullanıcı olarak ekleyebilirim, yapılan sporları ve ölçülerinizi yazabilirsiniz

medusa38 medusa38
Bu süreçte sana destek olabileceğim herhangi bir konu olursa her zaman seve seve yapacağımı bil... Gönüllü olarak her zaman hazırım.
Saol cnm
Normalde zihinsel engelli cocuklarin haftada 2 saat bireysel dersi var biz bunu gunde 6 saate cikarip ekstra yasam beceri resim muzik atolyesi bahce duzenleme mutfak atolyesi gibi derslerde verecegiz orda idari islerle ilgilenecegim birde tabiiki cocuklarin sosyal faaliyetlerini artirmak icin calismalarimda olacak yerimiz acilsin sizinle daha ayrintili bilgi paylasirim insallah resimlerinide atarim

Saol cnm
Normalde zihinsel engelli cocuklarin haftada 2 saat bireysel dersi var biz bunu gunde 6 saate cikarip ekstra yasam beceri resim muzik atolyesi bahce duzenleme mutfak atolyesi gibi derslerde verecegiz orda idari islerle ilgilenecegim birde tabiiki cocuklarin sosyal faaliyetlerini artirmak icin calismalarimda olacak yerimiz acilsin sizinle daha ayrintili bilgi paylasirim insallah resimlerinide atarim
rabbim kolaylık versin her işiniz rast gitsin inşALLAH:dua:

Öğlen bir arkadaşım aradı evde misiniz gelebilir miyiz diye. Onun da çocuğu var 4 yaşında. İki çocuğun bağırışlarından, dalaşmalarından zaten ne konuştuğumuzu da anlamadık. Gün böyle geçti size de yazamadım. Allahtan onlar gelmeden önce öğle yemeğimi yemiştim. Onlar evde olduğu sürece ikram yaparken ben farklı birşey yiyemediğimden biraz boş kaldı öğle aram ve akşam yemeğim arası.
Ayy benim evde tam kres gibi cocuklari tablet telefondan uzak tutacagim diye kafayi yedim
Insallah canim yaa cokta mutlu olurum. Bursanin neresinde gelinsin
Cnm esimin ailesi artvinli ama 40 senedir teleferikte oturuyorlar ben ankaradayim 2-3ayda bir geliyoruz bursaya

Gelelim ekspress 4.gune
Oncelikle beraber yurudugumuz tum 5.takima kocaman:KK9: alkislar gelsin
:KK9::KK9:

4.gun listeye ekmek giriyor kizlar sabah yemenizi oneririm etiket okuyun derim bu konuda cunku bugday orani cok yuksek oluyo paketli ekmeklerin yulaf kepeklerinizi yemeyide unutmayin bu arada
Her gun sporunuz az da olsa artmali
Hala 2 meyve yiyebilirsiniz sabah ve oglene dagitin
Sebze yarin cogunlukbpirasa yiyecek galiba
Pirasacilar bol su icmeyide unutmayin
Proteine aynen devam
Bu isi artik ogrendiginizi dusunuyorum kolay gelsin

bu arada ortak paylaşımdaki ölçü listesini düzenliyorum kızlar, ölçüleri eksik olanlar var, yarın ölçüp atıversinler, düzenleyebilenler düzenlesin beybiler.
Google e-tabloları kullanarak ortak bir excel dosyamız var, g-mail kullanan varsa özelden bana mailini yazarsa kullanıcı olarak ekleyebilirim, yapılan sporları ve ölçülerinizi yazabilirsiniz
Ayy ben unutuyorum hep ölçü almayı. Yarın unutmasam bariii

ALLAH gonlundekini karşına çıkarsın. İşlerinde kolaylık versin inşALLAH :)

Back
X