Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Dukan sana 2-3 ogun yap demez izinli sınırli izinli ve yasak gidalar listesi vardir
Sen kendi durumuna gore 2 veya 3 veya 6 ogun yapabilirsin yani aralarla birlikte hepsinde oturup et yemiyosun tabi
Ornegini dukan ekspress yaparken ayrintili goreceksin bizim listedeki 3-4-5-6 .gunler emzirn annelere uygun onu demek istedim
Makul olculerde yemek lazim her diyette oldugu gibi lutfen duakn amcanin iyi niyetini suistimal etmeyelim :-)
Anladım bakalım kendimce eklemeler yaparım o zaman ilk 3 gün.
Mesela güllaç. İçinde süt var ceviz var daha ne olsun:hamarat:

Bende nilgunu anladiydim yanlis anlamisim

Canim tum takimlarda toplan 600 uye var acikcasi uye uzunca bi sure ugramazsa siliyoruz bilgileri ama seabaharda son 10 yil yani bu yarismanin basindan beri olan butun uyelerin bilgileri var
Hadi artik fazla gec olmasin yatin uykusuzlyk odem yapar biliyorsunuz sabah guzel sonuclar bekliyorum sizden
Evet onu okumuştum, diskalifiye olanlar için konuyu görünce belki izinde olanlar için de vardır diye sormuştum ama demek daha derinlerde saklanıyor bilgiler:sus:
Tamam azıcık daha duruyum uyuycam hemen Hoppa

Dukan sana 2-3 ogun yap demez izinli sınırli izinli ve yasak gidalar listesi vardir
Sen kendi durumuna gore 2 veya 3 veya 6 ogun yapabilirsin yani aralarla birlikte hepsinde oturup et yemiyosun tabi
Ornegini dukan ekspress yaparken ayrintili goreceksin bizim listedeki 3-4-5-6 .gunler emzirn annelere uygun onu demek istedim
Makul olculerde yemek lazim her diyette oldugu gibi lutfen duakn amcanin iyi niyetini suistimal etmeyelim :-)
Bir daha düşündüm de güllaç olmasın sen karar ver ne ekleyeceğime sayın hocam:KK53: fensinensisinsiden once mezun olmam lazım:KK54:

Bende yatıyorum. Oğlum uyudu. 5tr kalkarız artık. Alışkanlık yaptı nasılsa çocuk. Şeymacığımla sohbet ederiz artık napalım, ayşeciğimizi işe uğurlarız, nülgüşü kaldırır ineklerine yollarız :KK76:
Ama uyursak daha güzel olur tabiiiii. Öpüyorum kızlar. İyi geceleeerrr, kaptanımda kızdı zati, ben kaçar :KK48::KK48:

Bende yatıyorum. Oğlum uyudu. 5tr kalkarız artık. Alışkanlık yaptı nasılsa çocuk. Şeymacığımla sohbet ederiz artık napalım, ayşeciğimizi işe uğurlarız, nülgüşü kaldırır ineklerine yollarız :KK76:
Ama uyursak daha güzel olur tabiiiii. Öpüyorum kızlar. İyi geceleeerrr, kaptanımda kızdı zati, ben kaçar :KK48::KK48:
:KK3:

Kimsecikler kalmamış ben gelene kadar haliyle:110:
Çok yorgunum ve deli gibi uykum var:uykucu:inşallah uyuyabilirim uykum kaçmazda.yarın tartı ve sibel günü:kahve:
Yatayım , yarın koşturmalı bir gün beni bekliyor:işsiz:
yaaa gitmeseymissin keskee. acliktan uyuyamiyorum:olamaz: su ictim bol bol ustune simdi bi de surekli wcye tasiniyorum :işsiz: bogazimin agrisina basim da eklendi :oha:

Şşştttt gben gben bak takım arkadaşımsın diye söylüyorum aha bu Ayşe var ya o nilgüşle ruh öküzüyüz diyorlar ya aynen, bak kork ondan da. Adresinden aldırır adamı :KK70::KK70::KK70::KK70:aman gözünü sevem bak aramızda kalsın ama. Benden duymadın. :KK70:
Ben nilsub nilsub hanım ağanın tetikçisi gibi oldum bunun üstüne. :işsiz:
Yada Nilgün hanım ağa ben mafya anası gibi bak öyle bir ortaklık düşüncemiz var olabilir. :KK70::KK70::KK70::KK70:
takımda o kadar arkadaşız neden sadece Ayşe ye ruh öküzüm diyorum var bir bildiğim:KK70::KK70::KK70::KK70:
:KK19:
Sekerim neye takilcam diyet topigindeyiz unuttun galiba:-)

Takim diye girdik çete cikti vay arkadas.
Kazen bey bi bakar misiniz acaba:KK53:
:KK70:
:ıslık:

Karatay herkese yaramiyor bizim nilsub bi ara niyetlendi 2 kilo almisti geri birakti
Herşeyden istedigin kadar ye avuç avuç ye bardak bardak iç olurmu yaaa.... hele nilgune. Iyi az almış :KK53::KK53::KK53:
Allahımmm yarın en azından 500 gr vermiş oluyum da kendi imzamda kendim rezil olmiyim ya:olamaz:
Rabbim sen yardım et ben uyurken ödem attır kalori yaktır şunların diline düşürme yaaa Rabbim:olamaz::olamaz:
O işler öyle olsaydı hepimiz 36-34beden arası gidip geliyorduk bebem
Günaydın herkese hayırlı sabahlar bol bol eksiler :KK66:
Günaydın
Ne konusmussunuz gece yaa valla hepsini okuyamadım şöyle bi üstünden geçtim
Hadi bakalım tartı yüzümüzü güldürsün. Listeyi bilgisayar başına geçince atarım, malum cenenizden arada kaynar diye koymadım :işsiz:
Günaydın kızlar. :KK36:
Hepinize günaydın:KK36:

@toplight morordek morordek acaba 5. Takimdan izne ayrilanlarin bir listesi var mi
Ben şahsen burada takılmaya devam edenlerin bilgilerini tutuyorum ama izne ayrılıp sırra kadem basanlarınkini siliyorum :) geri dönerse sonuç listelerinde var zaten bilgileri
5te baya fosur fosur uyuyordum ben Ferahcım :KK48: zaten ifşa oldum bu akıllı saat yüzünden, kimse uyumazken ben uyuyormusum :KK48:

medusa38 medusa38 Ayşem bu sabah baş dönmesi ile uyandım. Spor yapacağım diye 5de uyandım. Baş dönmesine rağmen yine de yılmadım 27dk jillian level 1'i yaptım. Ama duşa zor attım kendimi. Baş dönmesi iyice artmıştı. duş ve nispeten soğuk su iyi geldi şimdi iyiyim ama Nispeten sıfıra yakın tuz tüketiyorum ondan olabilir mi? senin fikrini de almak istedim.

Back
X