Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

selam kızlar herkese günaydın önce geçmişi okuyup yorumlarımı yaptım anca gelebildim.
liste bu hafta ne güzel kalabalık daha motive edici herkes hoşgelmiş ozaman :halay::KK76::halay:
önce dünkü menümü pylaşayım sonrada kilo bildirimi yapıcam.
dün sabah

kahvaltı 1 haşlanmış yumurta+peynir+4 yeşil zeytin

ara bitki çayı

öğle yeşil mercimek + yarım dilim kepek ekmeği+salata

ara sade nescafe + yeşil çay

akşam 2 köfet + 3 kaşık bulgur pilavı+yoğurt

ara 1 hurma + yeşil çay

2,5 lt su içildi
45 dk leslie 3 mil + 200 ip atladım

Günaydın canlar,
Merhaba morordek morordek
Bugün diyetisyenim ile randevum vardı.
26.01.2018, Cuma sabahı kilom 90,3 kg :halay:
Sabah işyerimden diyetisyenimim olduğu tıp merkezine kadar yürüdüm fancynancy fancynancy ,5800 adıma yakın yürümüşüm, 4,4 km, 40 dakika tempolu yürüyüş.
Sevgiler :KK200:

20180126_100437.webp

Eklentiler

• 2018-01-26 10.15.26.webp
    2018-01-26 10.15.26.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 76
Son düzenleyen: Moderatör:
malesef bu hafta artıdayım hafta sonu yaptığım hataları telafi edemedim 3 günde.:KK43::KK43:
geçen hafta 58.1
bu hafta 59,7

üzgünüm takıma zarar verdiğim ve gerçekten veren arkadaşların da çabalarını yok ettiğim için.:110:
bi sonraki hafta telafi edeceğime inanıyorum
bu hafta sonu kaçamak yok :KK43::KK43:

fancynancy fancynancy ferahım giremedi mi:cry: toplight toplight kaptanım seni de listede görmek istiyoruz Hoppa
Ferah'in henüz 6 ayı dolmadı monisim
Günaydın canlar,
Merhaba morordek morordek
Bugün diyetisyenim ile randevum vardı.
26.01.2018, Cuma sabahı kilom 90,3 kg :halay:
Sabah işyerimden diyetisyenimim olduğu tıp merkezine kadar yürüdüm fancynancy fancynancy ,5800 adıma yakın yürümüşüm, 4,4 km, 40 dakika tempolu yürüyüş.
Sevgiler :KK200:

Eki Görüntüle 2100964
Süpersin canım

@Iydznp canim yulaf sana dokunmadigina gore baska ekmek turude yemedigin icin birde yulaf kepegini dene derim
Yulaf kepeginin ezmesine gore icerigi daha zengin krep falan yaparsin daha tok tutar duzenli tuketience hem kabizlik olmaz hemde ekmek turlerinden gelen B vitaminlerinden yoksun kalmazsin
Sağol canım. onu da denerim ;)

SElanın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar :KK68:

Umarım herkes çok güzel rakamlar görür bugün tartıda ;)

Günaydın hayırlı cumalar pisiciklerim:KK36:
Kızlar sizleri listede görmekten çok mutlu oldum:KK19:

lydznp lydznp muhteşemsin hatun:nazar::KK9:
Birazdan diyetisyen yollarına düşeceğim:KK55:
Benim tartı 81 gösterdi, bu hafta beni delirtti zaten:tokat:her cuma olduğu gibi diyetisyenimin tartısını baz alıyorum tabiiki,79 u görürsem tartının olmayan boynuna sarılıcam:KK74::KK48:
Çok geç yattım , yoruldum ödem de yapmış olabilirim bilmiyorum:KK17:
Sibelden canlı tartı resmimi atarım bana da sürpriz olacak Hopparakam hadi hayırlısı:KK28:
Kocaman öpüldünüz:KK15:

Ayşem al benim tartıyı vur seninkine :D bende anlamadım gitti çok saçma rakamlar gösterdi bende senin gibi Sibele güveniyorum :confused: İnşallah çok güzel eksiler görürüz de rahatlarız ikimizde ;)
Valla bu hafta inanılmaz sıkıt tuttum kaçamaksız devam ettim hatunun çayını da yaptım artık eşşek değil ya güzel bir şey gösterir :D

selam kızlar herkese günaydın önce geçmişi okuyup yorumlarımı yaptım anca gelebildim.
liste bu hafta ne güzel kalabalık daha motive edici herkes hoşgelmiş ozaman :halay::KK76::halay:
önce dünkü menümü pylaşayım sonrada kilo bildirimi yapıcam.
dün sabah

kahvaltı 1 haşlanmış yumurta+peynir+4 yeşil zeytin

ara bitki çayı

öğle yeşil mercimek + yarım dilim kepek ekmeği+salata

ara sade nescafe + yeşil çay

akşam 2 köfet + 3 kaşık bulgur pilavı+yoğurt

ara 1 hurma + yeşil çay

2,5 lt su içildi
45 dk leslie 3 mil + 200 ip atladım
Canim telafi menusu icin fazla kh var aksam bulgur pilavi yerine salata yesil mercimek yerinede bir sebze olsaydi yaptigin sporlar daha etkili olurdu
Haftasonu kacamak yaparsan ekspreds listeme almam seni haberon olsun

malesef bu hafta artıdayım hafta sonu yaptığım hataları telafi edemedim 3 günde.:KK43::KK43:
geçen hafta 58.1
bu hafta 59,7

üzgünüm takıma zarar verdiğim ve gerçekten veren arkadaşların da çabalarını yok ettiğim için.:110:
Canım artıdasın ama 1.6 kg artıdasın farkındasın değil mi? Yani bu hafta hiç dikkat etmemişsin gibi bir şey bu..

geçen hafta 58.1
bu hafta 59,7

Canim bak haftasonu yaptigin kacamak hem butun emeklerini bosa cikardi hem de takima zarar verdi artik bu haftasonu ayni seyi yapmazsin dimi haftaya 58 in altini gormek istiyorum senden

Back
X