- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #271.381
Tabi bak Ferah giremediSen listeye girmem garanti olsun diye mi kilo aldın %5'in altında kalmasın diye![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabi bak Ferah giremediSen listeye girmem garanti olsun diye mi kilo aldın %5'in altında kalmasın diye![]()
Soz dinleyen uslu bir kedicik olursan neden olmasinGünaydın bu pazartesi sana takılıp rn kısa zamanda 79'ları görmem lazım![]()
Tebrikler canimGünaydın canlar,
Merhabamorordek
Bugün diyetisyenim ile randevum vardı.
26.01.2018, Cuma sabahı kilom 90,3 kg
Sabah işyerimden diyetisyenimim olduğu tıp merkezine kadar yürüdümfancynancy ,5800 adıma yakın yürümüşüm, 4,4 km, 40 dakika tempolu yürüyüş.
Sevgiler
Eki Görüntüle 2100964
Teşekkür ederim canım. En sevindiğim de verdiğim kiloların yağdan gitmiş olması oldu.Tebrikler canim![]()
Olmam mı düşün yani dukan yapacağım benSoz dinleyen uslu bir kedicik olursan neden olmasin
Ferah'in henüz 6 ayı dolmadı monisim
Süpersin canımGünaydın canlar,
Merhabamorordek
Sabah işyerimden diyetisyenimim olduğu tıp merkezine kadar yürüdümfancynancy ,5800 adıma yakın yürümüşüm, 4,4 km, 40 dakika tempolu yürüyüş.
Sevgiler
Eki Görüntüle 2100964
Sağol canım. onu da denerim@Iydznp canim yulaf sana dokunmadigina gore baska ekmek turude yemedigin icin birde yulaf kepegini dene derim
Yulaf kepeginin ezmesine gore icerigi daha zengin krep falan yaparsin daha tok tutar duzenli tuketience hem kabizlik olmaz hemde ekmek turlerinden gelen B vitaminlerinden yoksun kalmazsin
Günaydın hayırlı cumalar pisiciklerim
Kızlar sizleri listede görmekten çok mutlu oldum
lydznp muhteşemsin hatun
Birazdan diyetisyen yollarına düşeceğim
Benim tartı 81 gösterdi, bu hafta beni delirtti zatenher cuma olduğu gibi diyetisyenimin tartısını baz alıyorum tabiiki,79 u görürsem tartının olmayan boynuna sarılıcam
Çok geç yattım , yoruldum ödem de yapmış olabilirim bilmiyorum
Sibelden canlı tartı resmimi atarım bana da sürpriz olacakrakam hadi hayırlısı
Kocaman öpüldünüz![]()
Canim telafi menusu icin fazla kh var aksam bulgur pilavi yerine salata yesil mercimek yerinede bir sebze olsaydi yaptigin sporlar daha etkili olurduselam kızlar herkese günaydın önce geçmişi okuyup yorumlarımı yaptım anca gelebildim.
liste bu hafta ne güzel kalabalık daha motive edici herkes hoşgelmiş ozaman
önce dünkü menümü pylaşayım sonrada kilo bildirimi yapıcam.
dün sabah
kahvaltı 1 haşlanmış yumurta+peynir+4 yeşil zeytin
ara bitki çayı
öğle yeşil mercimek + yarım dilim kepek ekmeği+salata
ara sade nescafe + yeşil çay
akşam 2 köfet + 3 kaşık bulgur pilavı+yoğurt
ara 1 hurma + yeşil çay
2,5 lt su içildi
45 dk leslie 3 mil + 200 ip atladım
Teşekkür ederim canım. Sağolasın.Ferah'in henüz 6 ayı dolmadı monisim
Süpersin canım
Canım artıdasın ama 1.6 kg artıdasın farkındasın değil mi? Yani bu hafta hiç dikkat etmemişsin gibi bir şey bu..malesef bu hafta artıdayım hafta sonu yaptığım hataları telafi edemedim 3 günde.
geçen hafta 58.1
bu hafta 59,7
üzgünüm takıma zarar verdiğim ve gerçekten veren arkadaşların da çabalarını yok ettiğim için.
bi sonraki hafta telafi edeceğime inanıyorum
bu hafta sonu kaçamak yok![]()
Aysem ben listede yeralmayacagim asagodan takilip en son hafta 2.mezuniyet icin girecegim listeye
Dunku menunu kaydet bi yere unutmadan soyleyim dedimSağol canım. onu da denerim![]()
Tebrikler cnm cok guzel gitmisGünaydın canlar,
Merhabamorordek
Sevgiler
Eki Görüntüle 2100964
Canim bak haftasonu yaptigin kacamak hem butun emeklerini bosa cikardi hem de takima zarar verdi artik bu haftasonu ayni seyi yapmazsin dimi haftaya 58 in altini gormek istiyorum sendenmalesef bu hafta artıdayım hafta sonu yaptığım hataları telafi edemedim 3 günde.
geçen hafta 58.1
bu hafta 59,7
üzgünüm takıma zarar verdiğim ve gerçekten veren arkadaşların da çabalarını yok ettiğim için.
bi sonraki hafta telafi edeceğime inanıyorum
bu hafta sonu kaçamak yok![]()