Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

balpamuk balpamuk tatlim bahsettigin cankaya biyorezonanstan randevu aldim sali gun sigarayi birakmak icin gidecegim @bluedolphin tatlim yanlis mi hatirliyorum sende oyle bisey demistin sanki eger dusunuyorsan 31 ocak a kadar kampanya varmis 500tl olan sigara birakma 150 tl ye dusmus yakala.co da
Cok uygunmus Kaptan'ım.insallah faydasini gorürsün.. iki seans mı? :KK36:
Askolsun kiz ben nerdeydim ki herseyi okusam da fazla cevap yazamiyorum ben asil sizleri gorunce cok mutlu oluuorum hele ki bu hafta listeye eskilerimiz de girince daha bir guzel oldu :KK9:
Hep birlikte listeye girdik hep birlikte mezun oluruz insallahh.:KK36:

Askolsun kiz ben nerdeydim ki herseyi okusam da fazla cevap yazamiyorum ben asil sizleri gorunce cok mutlu oluuorum hele ki bu hafta listeye eskilerimiz de girince daha bir guzel oldu :KK9:

Sen güzelsin ondan bizde daha güzel olduk :) sen haftaya gör bizi :)

kaptanım böyle bir kural varsa neden daha önce almadınız beni listeye ki morordek morordek kuraldan haberiniz yokmuydu

Kaptanım yazmış ya kuzum sen hiç liste ister gibi durmuyordun, hatta alerjim var diyen sen miydin? Betül de olabilir.

Bugün 150 dak. yürümüşüm fancynancy fancynancy
Öğlene kadar tempolu yürüyüş yaptım.
İşyerimden diyetisyenimin çalıştığı tıp merkezine yürüyerek gittim, oradan çıktım yürüyerek geri gittim.
11649 adım atmışım şu ana kadar.:spor::KK200:

150 mi? Allahımm, maşallah.

Sen güzelsin ondan bizde daha güzel olduk :) sen haftaya gör bizi :)

Kaptanım yazmış ya kuzum sen hiç liste ister gibi durmuyordun, hatta alerjim var diyen sen miydin? Betül de olabilir.

150 mi? Allahımm, maşallah.
Çok teşekkür ederim canım. Sağolasın. :KK200::KK200:
Bugün kilo verdim diye sevinçten ne yapacağımı şaşırdım.:KK48:

balpamuk balpamuk tatlim bahsettigin cankaya biyorezonanstan randevu aldim sali gun sigarayi birakmak icin gidecegim @bluedolphin tatlim yanlis mi hatirliyorum sende oyle bisey demistin sanki eger dusunuyorsan 31 ocak a kadar kampanya varmis 500tl olan sigara birakma 150 tl ye dusmus yakala.co da

İnanmıyorummm... Fiyatı çok iyi vermişler bu fırsatı kaçırmayın cidden. Ay çok sevindim yaa... inşallah bir güzelliğe vesile olurum. @toplight heyecanla bekleyeceğim sonucunu.

Cok uygunmus Kaptan'ım.insallah faydasini gorürsün.. iki seans mı? :KK36:

Hep birlikte listeye girdik hep birlikte mezun oluruz insallahh.:KK36:
Yok tatlim tek seansta bitiyor
İnanmıyorummm... Fiyatı çok iyi vermişler bu fırsatı kaçırmayın cidden. Ay çok sevindim yaa... inşallah bir güzelliğe vesile olurum. @toplight heyecanla bekleyeceğim sonucunu.
Canim sen gecen sefer cankaya deyince arastirmistim bugun de yakala.co da gorunce hemen sali icin rezervasyon yaptirdim hatta ptesi uygun olan saatte cocuklarin tekvando dersi var diye saliya aldim randevuyu

ben bendeeeee:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:ne lazım yarın merkeze ineceğim eksik olmasın ton balığıda oluyormu lıght olandan sabah öğle tamamda akşama ton balığı yerim dedim fikir verin bakalım

Ton balığı uygun ben seviyorum, yiyorum ancak konserve gıda olduğu için pek tavsiye etmiyorlar. Hazır gıdaları yemesek daha hızlı kilo veririz diye olacak...

Bu arada senden bir ricam olacak. Sen pırasa böreğinden bahsetmiştin. Onun tarifini paylaşman mümkün mü acaba? Bana da bir farklılık olur hem... :KK52:

Yok tatlim tek seansta bitiyor

Canim sen gecen sefer cankaya deyince arastirmistim bugun de yakala.co da gorunce hemen sali icin rezervasyon yaptirdim hatta ptesi uygun olan saatte cocuklarin tekvando dersi var diye saliya aldim randevuyu

2 defa önüne gelmiş. Birşeyler vesile olur ama cidden senin kısmetinmiş :)) Demek cidden faydalı olacak, inanıyorum... Hadi bakalım.:KK200:

ben bendeeeee:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:ne lazım yarın merkeze ineceğim eksik olmasın ton balığıda oluyormu lıght olandan sabah öğle tamamda akşama ton balığı yerim dedim fikir verin bakalım
Oluyor canimda cok sık olmasin paket sonucta normal balik alirsin arada sen kereviz pirasa ispanak vs sebzelerini al meyve gunleri icinde ayva nar kivi gibi meyvelerden tamamdir

Kaptanlarim izin varsa bundan sonra cuma tartisina arti gelenlere ben ertesi gunlerde acimiyacagim prenses yazikki buna birinci ornek oldu
Arkadaslar arada boyle sorunlari olanlar saklamasin pazartesi tartilip yazsin onlarada bir iki taktik verelim
Gelecek hafta 5. Takim listelerde birinci olacak ve bireysel birinvisinide aramizdan cikaracagiz varim diyenler listeye yazilsin :-)

kaptanım böyle bir kural varsa neden daha önce almadınız beni listeye ki morordek morordek kuraldan haberiniz yokmuydu
Herkes demiş ben de diyeyim ben senin listeye girmek istediğini bilmiyordum şahsen :)
Kaptanlarim izin varsa bundan sonra cuma tartisina arti gelenlere ben ertesi gunlerde acimiyacagim prenses yazikki buna birinci ornek oldu
Arkadaslar arada boyle sorunlari olanlar saklamasin pazartesi tartilip yazsin onlarada bir iki taktik verelim
Gelecek hafta 5. Takim listelerde birinci olacak ve bireysel birinvisinide aramizdan cikaracagiz varim diyenler listeye yazilsin :-)
Prensese acıma valla, 1.6 kg nedir, vallahi benim içime oturdu :olamaz:

Back
X