Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

1.5 kadar ilk gun diyorum cumartesi pazarda 500 gram ver 4 gundede 1.3 verilmezmi
hiç yapmadığım için fikrim yok ama cumartesi ve pazarda veririm 200-300 hadi hayırlısı yarın sırf merkeze malzeme almaya gideceğim başka eksiğim yok eşime dedim yarın gidicem hayırdır dedi pazartesiye malzeme lazım dedim tamam dedi:KK48:

Hadi yaa desene yandik vermezsek :KK17::KK48:
Alırken iyiydi :110:
Bu haftanın sonuç listeleri, herkes baksın görsün/ bu hafta 10. Olmuşuz, onuncu. Te allahım.
:olamaz::olamaz::duduk:
herahalde. nerde üşüttüysem, kapı dışarıda çıkamıyorum ki mert hasta diye... anlamadım valla, ağrı kesici aldım. dizlerimde çok ağrıyor yaaaa, moralim bozuldu.
Geçmiş olsun kuzum :(
morordek morordek senin son kilon kacti cok gecmiste kaldi
62.2
DUKAN EKSPRES KATILMCILAR
HEDEF LİSTESİ

1.Iydznp=76.3==2.3===74

2.Bluedolphin=90.3==1.8==88.5

3.Ozlem=77,7===2===75.7

4.Fancnancy===78.2==2==76.2

5.Balpamuk ===66.2==2.2==64

6.Wendigo==70.9==1.5==68.4

7.gben ==68.2-2.2===66

8.prenses ==59.7===2.2===57.5

9.nilsub =83.2===3.3==79.9

10 morordek= ilk kilon aklima gelmedi ama 61.8 diyorum
Ama ben Dukan mukan yapamam ya. Kendi çapımda takılıyorum
Bu kadar yüzdeye 10. Yani SONDAN 3. olmuşuz :nazar::KK9:
Olan senin yuzdeye oldu :(
Bana göre sen hedefi geçtin artık hedefsiz takıl :KK48:
Normalde öyleyim de bakalım medusa bana kaçı uygun gördü diye meraktan sordumdu :KK48:
Eki Görüntüle 2101364 Eki Görüntüle 2101365 Eki Görüntüle 2101367 Eki Görüntüle 2101368

15 günlük listemiz kızlar, illaki eksiğimiz, atladığım vardır. söyleyin düzeltirim :KK76:
Eh iste hic spor yapmamıştan halliceyim :işsiz:

DUKAN EKSPRES KATILMCILAR
HEDEF LİSTESİ

1.Iydznp=76.3==2.3===74

2.Bluedolphin=90.3==1.8==88.5

3.Ozlem=77,7===2===75.7

4.Fancnancy===78.2==2==76.2

5.Balpamuk ===66.2==2.2==64

6.Wendigo==70.9==1.5==68.4

7.gben ==68.2-2.2===66

8.prenses ==59.7===2.2===57.5

9.nilsub =83.2===3.3==79.9

10 morordek= ilk kilon aklima gelmedi ama 61.8 diyorum
Hefefler biraz yuksek olmamismi ldyzp ayse odemini attigi icin bu hafta 76 yi gordu artik odemi kalmadi 2.3 vermesi icin sagligini zora sokmasin gecen hafta express yapanlar bu hafta gene 2 kg civari vermeleri cok zor gben emziriyor bebegi 7-8aylik laktik asit olusur 2.2 kg verirse
Bluedolphin icinde ayni sey gecerli belki bu hafta verebilir dukan yapacagi icin ama surekliligi olmaz
Isine karismak istemedim ama hedefler biraz yuksek grldi sagliklarina zarar gelsin istemem hedeflere bakarken bunlari da gozonune almissindir umarim

Alırken iyiydi :110:

:olamaz::olamaz::duduk:

Geçmiş olsun kuzum :KK43:

62.2

Ama ben Dukan mukan yapamam ya. Kendi çapımda takılıyorum

Olan senin yuzdeye oldu :KK43:

Normalde öyleyim de bakalım medusa bana kaçı uygun gördü diye meraktan sordumdu :KK48:

Eh iste hic spor yapmamıştan halliceyim :işsiz:
Biliyorum dukan yapsan 400 gr yazarmiyim sende verirdin 1.5 kg :-)

Hefefler biraz yuksek olmamismi ldyzp ayse odemini attigi icin bu hafta 76 yi gordu artik odemi kalmadi 2.3 vermesi icin sagligini zora sokmasin gecen hafta express yapanlar bu hafta gene 2 kg civari vermeleri cok zor gben emziriyor bebegi 7-8aylik laktik asit olusur 2.2 kg verirse
Bluedolphin icinde ayni sey gecerli belki bu hafta verebilir dukan yapacagi icin ama surekliligi olmaz
Isine karismak istemedim ama hedefler biraz yuksek grldi sagliklarina zarar gelsin istemem hedeflere bakarken bunlari da gozonune almissindir umarim
Kaptanim ben olabilecek en yuksekleri yazdim
Ben yediklerini ictiklerini herseyi takip ediyorum zarar verecek kadar az yemelerine izin vermem
Bu kilolar biraz da olabildigince spor yapsinlar haftasonuda yoldan cikmasin diye
Bence ellerinden geleni yaptiktan sonra 100 gramda verseler + olmaktan iyidir
Kaptanim keske pazartesi sdeseydiniz bu kilolar cok diye :-)

İc canim metobolizman daha da hizlanir
medusam hocam benim saatlerim kızım okula başlayınca daha düzene girer ama elimden geldiğince uymaya çalışırım. maalesef benim küçük sıpamın uyku saatleri çok değişken, ne yaptıysam olmadı bende akışına bıraktım. öbür türlü sinirleniyorum hem kendimi hem de onu üzüyorum. birde gece kalkmalarımız çoğaldı :( ay çok bahane üretir gibi hissettim kendimi :KK48: ama yok valla bahane değil, maalesef gerçekler.

medusam hocam benim saatlerim kızım okula başlayınca daha düzene girer ama elimden geldiğince uymaya çalışırım. maalesef benim küçük sıpamın uyku saatleri çok değişken, ne yaptıysam olmadı bende akışına bıraktım. öbür türlü sinirleniyorum hem kendimi hem de onu üzüyorum. birde gece kalkmalarımız çoğaldı :KK43: ay çok bahane üretir gibi hissettim kendimi :KK48: ama yok valla bahane değil, maalesef gerçekler.
Senin mazeret var canim kendine uydurusun ins sonra duzene girer

Back
X