- 25 Ocak 2017
- 7.175
- 22.507
- 348
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #271.701
Kızlar ben ip atlayıp yatacağım. Sabah 5de jillian beni tokatlayacak daha
Iyi geceler herkese

Iyi geceler herkese

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1.5 kadar ilk gun diyorum cumartesi pazarda 500 gram ver 4 gundede 1.3 verilmezmiolurmu o kadar çok geldi gözüme![]()
ben zaten her sabah yürüyorum yeterliKızlar ben ip atlayıp yatacağım. Sabah 5de jillian beni tokatlayacak daha
Iyi geceler herkese
![]()
Gifiyor csnim sigara ciktiktan sonra cok fark olacak eminimHadi kaptanım çıkar su hayatından zararlı şeyleri 1er 1er![]()
hiç yapmadığım için fikrim yok ama cumartesi ve pazarda veririm 200-300 hadi hayırlısı yarın sırf merkeze malzeme almaya gideceğim başka eksiğim yok eşime dedim yarın gidicem hayırdır dedi pazartesiye malzeme lazım dedim tamam dedi1.5 kadar ilk gun diyorum cumartesi pazarda 500 gram ver 4 gundede 1.3 verilmezmi
Kac dakika yuruyorsun ekspresste her gun 5 dakika artiracaksin daha etkili oliyorben zaten her sabah yürüyorum yeterli![]()
ay inşALLAH çok zararlı gerçekten birde parası yazık günah hadi kaptanım bir atakta senden bekliyoruzGifiyor csnim sigara ciktiktan sonra cok fark olacak eminim
gidiş dönüş 30 dk ama eliptikte yaparım evde çünkü mecbur çıkıyorum hayvanlara gidiyorumKac dakika yuruyorsun ekspresste her gun 5 dakika artiracaksin daha etkili oliyor
Daha once bu tar diyet yapmadigin icin sanki bana tahminimden daha cok verecekmissin gibi geliyor bu diyetle 4-5 kilo bile veren vargidiş dönüş 30 dk ama eliptikte yaparım evde çünkü mecbur çıkıyorum hayvanlara gidiyorum
Alırken iyiydiHadi yaa desene yandik vermezsek![]()
Bu haftanın sonuç listeleri, herkes baksın görsün/ bu hafta 10. Olmuşuz, onuncu. Te allahım.
Geçmiş olsun kuzumherahalde. nerde üşüttüysem, kapı dışarıda çıkamıyorum ki mert hasta diye... anlamadım valla, ağrı kesici aldım. dizlerimde çok ağrıyor yaaaa, moralim bozuldu.
62.2morordek senin son kilon kacti cok gecmiste kaldi
Ama ben Dukan mukan yapamam ya. Kendi çapımda takılıyorumDUKAN EKSPRES KATILMCILAR
HEDEF LİSTESİ
1.Iydznp=76.3==2.3===74
2.Bluedolphin=90.3==1.8==88.5
3.Ozlem=77,7===2===75.7
4.Fancnancy===78.2==2==76.2
5.Balpamuk ===66.2==2.2==64
6.Wendigo==70.9==1.5==68.4
7.gben ==68.2-2.2===66
8.prenses ==59.7===2.2===57.5
9.nilsub =83.2===3.3==79.9
10 morordek= ilk kilon aklima gelmedi ama 61.8 diyorum
Olan senin yuzdeye olduBu kadar yüzdeye 10. Yani SONDAN 3. olmuşuz![]()
Normalde öyleyim de bakalım medusa bana kaçı uygun gördü diye meraktan sordumduBana göre sen hedefi geçtin artık hedefsiz takıl![]()
Eh iste hic spor yapmamıştan halliceyimEki Görüntüle 2101364 Eki Görüntüle 2101365 Eki Görüntüle 2101367 Eki Görüntüle 2101368
15 günlük listemiz kızlar, illaki eksiğimiz, atladığım vardır. söyleyin düzeltirim![]()
Hefefler biraz yuksek olmamismi ldyzp ayse odemini attigi icin bu hafta 76 yi gordu artik odemi kalmadi 2.3 vermesi icin sagligini zora sokmasin gecen hafta express yapanlar bu hafta gene 2 kg civari vermeleri cok zor gben emziriyor bebegi 7-8aylik laktik asit olusur 2.2 kg verirseDUKAN EKSPRES KATILMCILAR
HEDEF LİSTESİ
1.Iydznp=76.3==2.3===74
2.Bluedolphin=90.3==1.8==88.5
3.Ozlem=77,7===2===75.7
4.Fancnancy===78.2==2==76.2
5.Balpamuk ===66.2==2.2==64
6.Wendigo==70.9==1.5==68.4
7.gben ==68.2-2.2===66
8.prenses ==59.7===2.2===57.5
9.nilsub =83.2===3.3==79.9
10 morordek= ilk kilon aklima gelmedi ama 61.8 diyorum
Biliyorum dukan yapsan 400 gr yazarmiyim sende verirdin 1.5 kgAlırken iyiydi
Geçmiş olsun kuzum
62.2
Ama ben Dukan mukan yapamam ya. Kendi çapımda takılıyorum
Olan senin yuzdeye oldu
Normalde öyleyim de bakalım medusa bana kaçı uygun gördü diye meraktan sordumdu
Eh iste hic spor yapmamıştan halliceyim![]()
Kaptanim ben olabilecek en yuksekleri yazdimHefefler biraz yuksek olmamismi ldyzp ayse odemini attigi icin bu hafta 76 yi gordu artik odemi kalmadi 2.3 vermesi icin sagligini zora sokmasin gecen hafta express yapanlar bu hafta gene 2 kg civari vermeleri cok zor gben emziriyor bebegi 7-8aylik laktik asit olusur 2.2 kg verirse
Bluedolphin icinde ayni sey gecerli belki bu hafta verebilir dukan yapacagi icin ama surekliligi olmaz
Isine karismak istemedim ama hedefler biraz yuksek grldi sagliklarina zarar gelsin istemem hedeflere bakarken bunlari da gozonune almissindir umarim
1.5 kg versem zaten bitiyor benim olayBiliyorum dukan yapsan 400 gr yazarmiyim sende verirdin 1.5 kg![]()
medusam hocam benim saatlerim kızım okula başlayınca daha düzene girer ama elimden geldiğince uymaya çalışırım. maalesef benim küçük sıpamın uyku saatleri çok değişken, ne yaptıysam olmadı bende akışına bıraktım. öbür türlü sinirleniyorum hem kendimi hem de onu üzüyorum. birde gece kalkmalarımız çoğaldıİc canim metobolizman daha da hizlanir
kalori bazlı değil bebeğiim, süre bazlıYalnız bu yuruyusu ve egzersizleri ayırarak mi? 30dk yürüyüşle 30dk saat yada jillian aynı kalori değil.
Senin mazeret var canim kendine uydurusun ins sonra duzene girermedusam hocam benim saatlerim kızım okula başlayınca daha düzene girer ama elimden geldiğince uymaya çalışırım. maalesef benim küçük sıpamın uyku saatleri çok değişken, ne yaptıysam olmadı bende akışına bıraktım. öbür türlü sinirleniyorum hem kendimi hem de onu üzüyorum. birde gece kalkmalarımız çoğaldıay çok bahane üretir gibi hissettim kendimi
ama yok valla bahane değil, maalesef gerçekler.
Sen onuda yaparsin iki aya merak etme1.5 kg versem zaten bitiyor benim olay![]()
Sağol canımmmGeçmiş olsun canım
okeeeeTamam cnm icinde olculerde olursa super olur eline saglik
eline saplık
![]()
sağol ördekimmmGeçmiş olsun kuzum![]()
Eh iste hic spor yapmamıştan halliceyim![]()