- 28 Eylül 2013
- 8.072
- 16.316
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #271.741
Bu arada tartı 69,9 gosterdıGunaydin hatunlarrr![]()
Sen de 68 bısmıllah deyıp baslayalımmmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu arada tartı 69,9 gosterdıGunaydin hatunlarrr![]()
Günaydın canım. İmza aynı. Bi değişiklik yok halaGunaydin hatunlarrr![]()
Canim 59 kiloyum ama resim paylasmayacagim
Yasaklı olduğumdan dün gelemedim kızlar. Tartım 77.5sergerdan uğramıcak mısın dukandaşım?
Yasaklı olduğumdan dün gelemedim kızlar. Tartım 77.5![]()
İkidir siyaset platformunda ban yiyorum sıkıldım vallaAmaan ban mı yedin? Takılma bdv’ye, gel biz derdini dinleriz :)
İkidir siyaset platformunda ban yiyorum sıkıldım vallahaksızlığa dayanamıyorum da neyse. Nolcak kilolar ya
![]()
Dukan express mi ya artık yapamam ben bu dukanı dedim ama bunda her gün yeni bir şey ekleniyor yapabilir miyim dersinGel seni de ele alalım canım, yeter ki iste, 6’lar koşa koşa gelir.
Sen niye yasaklandın?Yasaklı olduğumdan dün gelemedim kızlar. Tartım 77.5![]()
o zaman siyasi konulardan uzak duracaksınİkidir siyaset platformunda ban yiyorum sıkıldım vallahaksızlığa dayanamıyorum da neyse. Nolcak kilolar ya
![]()
Dun bişey gördüm ama nerede hatırlamıyorum.Dukan express mi ya artık yapamam ben bu dukanı dedim ama bunda her gün yeni bir şey ekleniyor yapabilir miyim dersin23 kilo verip 7sini aldım çok korkuyorum hepsini alırım diye
![]()
Oyy geçmiş olsun ikinize deHicbirseye bakamadim bugun misafirlerimiz vardi, hastaligim devam ediyor ve bebem de hastalandi
Su anda uykudan gozlerim kapanmak uzere ama aklim yapamadigim imzada. Kismetse yariin artikk![]()
Dun bişey gördüm ama nerede hatırlamıyorum.medusa38 de demiş olabilir. Dukan ömür boyu uygulanması gerekiyor ama ekspres öyle değil istediğin zaman bırakabilirsin gibi bişeydi
Evet yaaa maalesefdGünaydın canım. İmza aynı. Bi değişiklik yok hala![]()
Ben hasta yataginda, 7den berii tum yedigim 2 yumurta 1 dilim ekmek. Ben boyle ac dururken hanginizin bogazindan gecer ki kacamak falanKizlarrr nerelerdesiniz? Kacamak yapmıyorsunuz insallahh!!![]()
ya bu smiley sahiden ise yariyor havam degisti burnuma loc kokuyoselam pisicikler
evde dik bucak temizlik var
buralarda boş kalmış
elim değimişken topiğe de el atayım
haydinn sildim süpürdüm mis gibim oldu gelin boş bırakmayın![]()