Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Eeeee beklıyoruz tatlım benım
medusa38 medusa38
Canim 59 kiloyum ama resim paylasmayacagim
Gecen sene esimle bu nedenlerden kavga etmistik ona soz verdim benim whatsapp prpfilindeckendi resmimi koymam yasak
Arkadaslarla Nisan gibi bulusacaz o zaman beni gorurler
Ben koruma icinde hala ekspress gibi besleniyorum bikac kilo alinca basladim bu dukan guclendirmesi zaten

Dukan express mi ya artık yapamam ben bu dukanı dedim ama bunda her gün yeni bir şey ekleniyor yapabilir miyim dersin :dua: 23 kilo verip 7sini aldım çok korkuyorum hepsini alırım diye :eek:
Dun bişey gördüm ama nerede hatırlamıyorum. medusa38 medusa38 de demiş olabilir. Dukan ömür boyu uygulanması gerekiyor ama ekspres öyle değil istediğin zaman bırakabilirsin gibi bişeydi

Dukanda omur boyu degil ama surec uzun
Ekspressi birakabiliyosun dunkunu de ben demistim :-) herhalde cok konusmusum :-)
Dun bişey gördüm ama nerede hatırlamıyorum. medusa38 medusa38 de demiş olabilir. Dukan ömür boyu uygulanması gerekiyor ama ekspres öyle değil istediğin zaman bırakabilirsin gibi bişeydi

26 Ocak 2018, Cuma akşam yemeğim
Ara öğünde 1 ayva yedim
1 fincan Türk kahvesi içtim.

Eklentiler

• 2018-01-26 20.22.42.webp
    2018-01-26 20.22.42.webp
    45,4 KB · Görüntüleme: 65
Günaydın canım. İmza aynı. Bi değişiklik yok hala :KK12:
Evet yaaa maalesefd:KK34: hasta yavrum beni birakmiyor ne uykusunda ne uyanikken, kahvaltimi zar zor yaptim bilg basina oturamadim:KK43:
Uyuyor ama memeyi cikarinca uyaniyor. Firsat bulmusken onla uyudum bende. simdi uyandim ama o hala uyuyo. Konusmami duysaniz:olamaz: ses yok konusursam aci cekiyorum yataktan cikmasdan yoruldum.

oynakbasi34 oynakbasi34 ah banuşum ah 6 da yattım 8 de kalktım:ruh:
evi toparladım, yardıma çağırdığım yeni hatunu bekledim,11 de teşrif etti hatun:işsiz:
anam kapıyı bi açtım eski yardımcım sandım,sanki kız kardeşi :KK57:töbe bismillah diyip buyur ettim,bu kadar mı insan insana benzer.telefonla görüşmüştük ilk kez yüz yüze tanıştıkHoppa
hatun kişisi şuan kahvaltı ederken de buraya bakıyım dedim,chialı ayranımı yudumlarkene:kahve::KK48:

Kizlarrr nerelerdesiniz? Kacamak yapmıyorsunuz insallahh!!:KK62:
Ben hasta yataginda, 7den berii tum yedigim 2 yumurta 1 dilim ekmek. Ben boyle ac dururken hanginizin bogazindan gecer ki kacamak falan:KK19: yapmaz benim takimdaslarim:KK60:
selam pisicikler:KK54:
evde dik bucak temizlik var:temizlik:
buralarda boş kalmış:KK64:
elim değimişken topiğe de el atayım :KK69:
:temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik:
haydinn sildim süpürdüm mis gibim oldu gelin boş bırakmayın:KK31:
ya bu smiley sahiden ise yariyor havam degisti burnuma loc kokuyo:KK53:

Back
X