Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ne 51.5 mu ben 53 civari mezun oldum o kilonun cogunu ramazanda aldim koruma falanda yapmadim saglik sorunlarimda var ve bir seneyi gecti boyum 164 kendimi cok kotu durumda gormuyorum cnm kimi mezun hic ugramiyor bile ugramayanada niye gelmedin denmez gelenede niye kilo aldin denmeyecegi gibibisterse tekrar takima girer kiloaunu verir herkes kendinden sorumlu yani bu kadar derine dalarsan cikamazsin bak sana diyeyim :-)
Evet çıkamadım işin içinden zaten baksana anlatamadım meramımı, belki hastalıktandır. :KK53:
Üstünden zaman geçtiği için belki rakamı unutmuş olabilirsin etap analiz raporunda yazanı söylemiştim. Takımla ilgili yazıyı yazdığım gece toplamıştım sonuçları, sürekli bir araştırma halinde değilim :KK52:Tabii beni takımda olmayan kişiler ilgilendirmez, servey toparlar dediğin için örnek olarak senden bahsetme ihtiyacı duydum. Sen rahatsız olsan zaten listeye girerdin, hele sendeki bilgilerle ohoo hepimize toz yuttururdun:-) Kendi motivasyonumdan bahsederek yazdım sana kilo ver veya çok almışsın neden aldın demedim ki haddime değil yanlış yerden girdim sanırım kendimi anlatmak için, kusura bakma.:KK200: Servey benle yarışmak istiyor, demek rahatsız ve vermek istiyor, onu tetikleyeceğini düşündüğüm şeyi yazdım.

servey servey ve prensesss016 prensesss016 de asıl amacı anlamazsa sileyim ben toptan o imzayı :KK53:

Evet çıkamadım işin içinden zaten baksana anlatamadım meramımı, belki hastalıktandır. :KK53:
Üstünden zaman geçtiği için belki rakamı unutmuş olabilirsin etap analiz raporunda yazanı söylemiştim. Takımla ilgili yazıyı yazdığım gece toplamıştım sonuçları, sürekli bir araştırma halinde değilim :KK52:Tabii beni takımda olmayan kişiler ilgilendirmez, servey toparlar dediğin için örnek olarak senden bahsetme ihtiyacı duydum. Sen rahatsız olsan zaten listeye girerdin, hele sendeki bilgilerle ohoo hepimize toz yuttururdun:-) Kendi motivasyonumdan bahsederek yazdım sana kilo ver veya çok almışsın neden aldın demedim ki haddime değil yanlış yerden girdim sanırım kendimi anlatmak için, kusura bakma.:KK200: Servey benle yarışmak istiyor, demek rahatsız ve vermek istiyor, onu tetikleyeceğini düşündüğüm şeyi yazdım.

servey servey ve prensesss016 prensesss016 de asıl amacı anlamazsa sileyim ben toptan o imzayı :KK53:
Sen bilirsin cnm

Kizlar oglum uyumadi hala ayaktayiz
Dukan ekspress yaparken ne pisirecegim diye dusunenlrr instegram kullananlar Dukenalla ve dukantariflerim sayfalarina goz atsinlar pismn olmazsiniz ozellikle dukenalla cok guzel tarifler vermis

Kizlar oglum uyumadi hala ayaktayiz
Dukan ekspress yaparken ne pisirecegim diye dusunenlrr instegram kullananlar Dukenalla ve dukantariflerim sayfalarina goz atsinlar pismn olmazsiniz ozellikle dukenalla cok guzel tarifler vermis
Benimki de erken uyandi:anne:
Dukanella baya guzel canim ama senin soyledigin hesap mi emin olamadim 2013de paylasimi var en son?

Evet ya son kısmı sileyim bari cok uzun:KK53:
Ama neden öyle olsun kii, mezunların da takıma karşı sorumlulukları var. Sen mezunsun bak nasıl yardım ediyorsun bizee:KK5: Biz de size yardım ediyoruz, boyle kilo artışı yaşadığınızda aaa yakışmadı diyoruz. Yoksa menü spor paylaşımına devam etmenizin bir anlamı yok ki. Takım ruhundan bahsediyorum, listede zaten ruh yok o resmi birşey, ama takımcak aileyiz :KK36:
Motivasyona hepimizin katılımı şart. Anladığım kadarıyla serveyin durumunda tek demotive olan benim, mezun olduktan sonraki 1 ay içinde 4 kilo alabileceksem neden mezuniyeti düşleyim? Mesela sen 51.5la mezun olmuşsun, o zamandan beri bir seneyi doldurmana 2 hafta var, 7.5 kilosunu geri almışsın, toparlanmıyor demek ki. Etkiliyor beni boyle şeyler. Korumayı sağlamak da onemli ve yazdığım serveye yardımcı olacak bir şey, listeye değil.:KK54:

Benim derdim takım yüzdesi değil yazdığım kişilere bir etkisinin olup olmayacağı :KK19:Ama imza karışık evet ya düzenliyim tekrar.:olamaz:
Bence imzanda ikisi toplamda 3 kilo aldi değil de listede kilo alanı ifşa et. Mezun olmadan mezunlar motivasyonunu bozacağına listeyi batıranlar motivasyonunu bozmalı. Yada şöyle söyleyeyim prenses sabit olsaydı biz 6.ydik. kilo verseydi belki derece yapardık. Notamız silindirdi. O notalar sarı karta dönüşünce takıma ceza var. Birde o yönden düşün. Sadece kilo verme değil bu bir YARIŞMA. Büyük harfle yazdım dikkat çekmek için. Bağırmadım ;)

Bence imzanda ikisi toplamda 3 kilo aldi değil de listede kilo alanı ifşa et. Mezun olmadan mezunlar motivasyonunu bozacağına listeyi batıranlar motivasyonunu bozmalı. Yada şöyle söyleyeyim prenses sabit olsaydı biz 6.ydik. kilo verseydi belki derece yapardık. Notamız silindirdi. O notalar sarı karta dönüşünce takıma ceza var. Birde o yönden düşün. Sadece kilo verme değil bu bir YARIŞMA. Büyük harfle yazdım dikkat çekmek için. Bağırmadım :KK66:
Neyle motive olacagima sahiden sen karar verebilseydin keskee:KK36: o zaman hic sikinti yasamazdim ne sporda ne diyettee ama maalesef herkesi baska seyler tetikliyor.Hoppa
Benim motivasyonumu mezunlar da etkiliyor. Sizinkileri de etkiliyor mezuniyet oncesi halleri ki medusadan dennisgodan ilham aliyoruz:KK19:
İmza kalacak.

Günaydın kızlar
Özlenen güneş kendini gösterdi keyfim yerinde. Bugun anneannem geliyor onunla zaman geçiririm. Uğrayamazsam menü paylaşayım

Sabah 1 dilim ekmem 1 haşlanmış yumurta 1 dilim peynir 5 zeytin domates salatalık

Öğlen ; avuç içi kadar haşlanmış tavuk 1 kepçe mercimek çorbası 1 dilim ekmek salata

Ara ; 3 kuru erik

Ara ; türk kahvesi 2 ceviz

Akşam 1 dilim ekmek 8 kaşık kabak yemeği

Ara 1 bardak laktozsuz süt

3 litre su

Neyle motive olacagima sahiden sen karar verebilseydin keskee:KK36: o zaman hic sikinti yasamazdim ne sporda ne diyettee ama maalesef herkesi baska seyler tetikliyor.Hoppa
Benim motivasyonumu mezunlar da etkiliyor. Sizinkileri de etkiliyor mezuniyet oncesi halleri ki medusadan dennisgodan ilham aliyoruz:KK19:
İmza kalacak.
Onların mezuniyet sonrası değil mezun olana kadar yaptıkları desek daha doğru sanki :KK19:

Back
X