- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #271.941
En son Pazartesi ip atlamıştım sonra ağrımaya başladı ama dün ve bugün tavan yaptı canım.Geç bile kaldın kuzum sen. Ne kadar zamandır ağrın var seni![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En son Pazartesi ip atlamıştım sonra ağrımaya başladı ama dün ve bugün tavan yaptı canım.Geç bile kaldın kuzum sen. Ne kadar zamandır ağrın var seni![]()
Ayyy kesinlikleNasıl bir yazım hatası ise insanın tüyleri tiken tiken oluyor değil mi :)
Ben yapamadım onu hala canım. Ama Pırasa aldım. Bir dahaki protein sebze gününe artık. Onları dilimleyip buzlupa atsam nasıl olur nilgüş? Kavurmadan öyle taze tazeAy kalkayım ben öğlene mercimek çorbası ile pırasa böreği yapayımyapacak olanlar da yapsın Ferah sende yapacaktın yaptın mı foto atarım size
![]()
Oooo güne sporlar başlanmış çok kıskandım.27dk jillian level 1 ve 12dk jessica strong walk bitti![]()
Ohhh üstüne hulahop. Ben onu da çeviremiyorum, kıvrak diiilim galiba, sonunda nedenini anladım5dk hulohop 50ip atlama 50 iç bacak egzersizi bitti![]()
Performansını yesinler. Ben mesela belime atıp çevirme hamlesi yapıyorum artık kendi başına ne kadar dönerseBen de cevirebiliyorum ama 2 saniye.
Bazen performansim %50 artiyor 3 saniyeyi goruyorum![]()
Evet yaaa o krep acayip tok tutuyor bende sabah yaptım.Ayşe canım yulaf ezmeli krep yaptım gerçekten hiç acıkmıyorum çok enteresan ben ara yapmadan duramazdım şimdi sade kahve içiyorum
Abartma istersen, sen belinde acık daha çevir sonra level atlarsın Allah Allah çeviren var çeviremeyen var yani. Bi de hava atıyooooBırakma. Benim göbek varken ceviremiyordum. Uzunca bir süre almadım elime. Sonra inceleip belim ortaya çıkınca baktım ceviriyorum
Çocukken o hulohopu istediğim yere getirirdim. Belimden boynuma çıkarır oradan dizime indirir sonra tekrar belime getirirdim. Bugün denemeye çalıştım ama yarı yolda kaldı.![]()
Hiç çiğ koymadım o yüzden hiç bir fikrim yok canımBen yapamadım onu hala canım. Ama Pırasa aldım. Bir dahaki protein sebze gününe artık. Onları dilimleyip buzlupa atsam nasıl olur nilgüş? Kavurmadan öyle taze taze
Ipi de düz atlamıyorum şekilli şukulluAbartma istersen, sen belinde acık daha çevir sonra level atlarsın Allah Allah çeviren var çeviremeyen var yani. Bi de hava atıyoooo![]()
Buzdolabından çıkınca haşlanmış gibi olur. Su salmaz mi? Bence yine kavurman gerek sankiHiç çiğ koymadım o yüzden hiç bir fikrim yok canım
Ne ımzası yaa anlasam bı derEvet çıkamadım işin içinden zaten baksana anlatamadım meramımı, belki hastalıktandır.
Üstünden zaman geçtiği için belki rakamı unutmuş olabilirsin etap analiz raporunda yazanı söylemiştim. Takımla ilgili yazıyı yazdığım gece toplamıştım sonuçları, sürekli bir araştırma halinde değilimTabii beni takımda olmayan kişiler ilgilendirmez, servey toparlar dediğin için örnek olarak senden bahsetme ihtiyacı duydum. Sen rahatsız olsan zaten listeye girerdin, hele sendeki bilgilerle ohoo hepimize toz yuttururdun
Kendi motivasyonumdan bahsederek yazdım sana kilo ver veya çok almışsın neden aldın demedim ki haddime değil yanlış yerden girdim sanırım kendimi anlatmak için, kusura bakma.
Servey benle yarışmak istiyor, demek rahatsız ve vermek istiyor, onu tetikleyeceğini düşündüğüm şeyi yazdım.
servey ve @prensesss016 de asıl amacı anlamazsa sileyim ben toptan o imzayı
![]()
Ah canım benımmmmnnEvet canım benim çok doğru. Bizimservey imiz bir klasiktir 1 Ayda 4.5 alır iki haftada 6 verir ve takım yüzdesini etkilemiyor. Bir de o zaman
gben cim oraya servey almış prenses sadece şu kadar vermiş dediğinde algı olarak kilo aldığı düşünülmüyor. Ve imza gerçekten karışık, okuması da zahmetli, pek bakıp çözmek isteyen olacağını düşünmüyorum
![]()
Tatlım ben senle 63 e doğru bırlıkte ılerleyelım dedım yarısalım demedımya hergun mu tartilcaz
Ben sana baya bi fark atmisim kiii ben basladigimda sen benden zayiftin bence simdiden kazanan belli
Mezun olmak onemli degil mezuniyet kilonu korumak onemli
![]()
Evet kaptan bi süre göremedim bende.Kizlar sitede sorun vardi sanirim bi sure giremedim sizde de oldu mu
bencede pek güzel olmaz gibi çiğdenBuzdolabından çıkınca haşlanmış gibi olur. Su salmaz mi? Bence yine kavurman gerek sankifancynancy
Servey yaa tamam ben mesaji aldimTatlım ben senle 63 e doğru bırlıkte ılerleyelım dedım yarısalım demedım
Yarısmam kı ben
Cunku ben yenerım yarışırsam bu da zevklı olmaz
Yarıs konusu bır yana bırlıkte ılerlemekten de vazgectım basarılar tatlım sana![]()