Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ay kalkayım ben öğlene mercimek çorbası ile pırasa böreği yapayım:KK66: yapacak olanlar da yapsın Ferah sende yapacaktın yaptın mı foto atarım size:KK66:
Ben yapamadım onu hala canım. Ama Pırasa aldım. Bir dahaki protein sebze gününe artık. Onları dilimleyip buzlupa atsam nasıl olur nilgüş? Kavurmadan öyle taze taze

Bırakma. Benim göbek varken ceviremiyordum. Uzunca bir süre almadım elime. Sonra inceleip belim ortaya çıkınca baktım ceviriyorum :KK53:
Çocukken o hulohopu istediğim yere getirirdim. Belimden boynuma çıkarır oradan dizime indirir sonra tekrar belime getirirdim. Bugün denemeye çalıştım ama yarı yolda kaldı.:KK45::KK45::KK45:
Abartma istersen, sen belinde acık daha çevir sonra level atlarsın Allah Allah çeviren var çeviremeyen var yani. Bi de hava atıyoooo :63::halay:

Enneeemmm kimse yok kendi kendime konuşuyormuşum :KK53: oğluş uyudu, kızım da, babişte ohhh. Bende kıvrılıvereyim yanlarına bari. Sessizlik, huzuuuurrr, sakinlik. Evde işler yokmuş gibi uyuyayım ben :KK45:
Akşama görüşürüz o zaman. :KK25:

Evet çıkamadım işin içinden zaten baksana anlatamadım meramımı, belki hastalıktandır. :KK53:
Üstünden zaman geçtiği için belki rakamı unutmuş olabilirsin etap analiz raporunda yazanı söylemiştim. Takımla ilgili yazıyı yazdığım gece toplamıştım sonuçları, sürekli bir araştırma halinde değilim :KK52:Tabii beni takımda olmayan kişiler ilgilendirmez, servey toparlar dediğin için örnek olarak senden bahsetme ihtiyacı duydum. Sen rahatsız olsan zaten listeye girerdin, hele sendeki bilgilerle ohoo hepimize toz yuttururdun:-) Kendi motivasyonumdan bahsederek yazdım sana kilo ver veya çok almışsın neden aldın demedim ki haddime değil yanlış yerden girdim sanırım kendimi anlatmak için, kusura bakma.:KK200: Servey benle yarışmak istiyor, demek rahatsız ve vermek istiyor, onu tetikleyeceğini düşündüğüm şeyi yazdım.

servey servey ve @prensesss016 de asıl amacı anlamazsa sileyim ben toptan o imzayı :KK53:
Ne ımzası yaa anlasam bı der

Evet canım benim çok doğru. Bizim servey servey imiz bir klasiktir 1 Ayda 4.5 alır iki haftada 6 verir ve takım yüzdesini etkilemiyor. Bir de o zaman gben gben cim oraya servey almış prenses sadece şu kadar vermiş dediğinde algı olarak kilo aldığı düşünülmüyor. Ve imza gerçekten karışık, okuması da zahmetli, pek bakıp çözmek isteyen olacağını düşünmüyorum :KK70::KK70:
Ah canım benımmmmnn

ya hergun mu tartilcaz:oha:
Ben sana baya bi fark atmisim kiii ben basladigimda sen benden zayiftin bence simdiden kazanan belli:deli:
Mezun olmak onemli degil mezuniyet kilonu korumak onemli:süslü:
:KK70:
Tatlım ben senle 63 e doğru bırlıkte ılerleyelım dedım yarısalım demedım
Yarısmam kı ben
Cunku ben yenerım yarışırsam bu da zevklı olmaz:halay:
Yarıs konusu bır yana bırlıkte ılerlemekten de vazgectım basarılar tatlım sana:KK50:

menümü yazıp kaçayım kızlar arkadaşım çaya gelecek

kahvaltı 2 yumurta 1 y yulaf ezmesi 2 kk peynirden krep biraz domates sosu çay

ara sade türk kahvesi

öğlen 2 kepçe mercimek çorbası (unsuz) 1 dilim pırasa böreği 4-5 dilim hindi füme

ara 1 kupa zencefilli limonlu çay 1 muz

akşam bol salata balık

su 2.5 lt

spor 30 dk yürüyüş

1 demlik yeşil çay birazdan

Tatlım ben senle 63 e doğru bırlıkte ılerleyelım dedım yarısalım demedım
Yarısmam kı ben
Cunku ben yenerım yarışırsam bu da zevklı olmaz:halay:
Yarıs konusu bır yana bırlıkte ılerlemekten de vazgectım basarılar tatlım sana:KK50:
Servey yaa tamam ben mesaji aldim:olamaz:
Yarismayalim birlikte ilerleyelim yine, sen bana yol goster lutfen:KK200:

Back
X