Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kuzummm:KK200:bölük bölçük okuyorum mesajları,bu hafta misafirim olacağını bileydim izinden dönmezdim zamanlama kötü oldu:ruh:
yeme düzenim bozuldu ,su bile içmediğimi farkettim:KK43:zaten şu grip beni bitirdi:KK51:
böyle negatif negatif dolanıyorum:KK75:

Yok ablam, senin negatifliğini seveyim :) toparlarsın merak etme, hastalık bi geçsin de, senin halledemeyeceğin iş yok.

Ahh prensess ahh neyse bir musibet bin nasihattan evladir diye bosuna dememisler cok severim bu sozu gecen hafta cozutunca bu hafta kesinlikle kacamak yapmiyorsun
Sesinin bakislari gozonune geldi de ne sasirmistir
ya ne kacamagi oldum gunlerdir. Ac ac dolasiyorum etrafta agrasifim kompleksliyim. Sizce bi daha arti cikarmiyim ben

Günaydınlar
Güzel bir gün olsun
Cumaya az kaldı sıkı tutun hanımlar. Herkes bi yazsın kilosunu bakayım durumlar nedir
sıkı tutuyorum canim erak etme

Sağol canım. Teşekkürler. :KK200::KK200::KK19:
Dün Migros'a bağlı Macro Center diye bir market var. Oraya uğramıştım. Yulaf kepeği buldum çok şükür. :KK5:
sevindim canim afiyet olsun

Süpersin. Bu kararliliktan vazgeçme. Heme mezun olursun ve devam et. Eski alışkanlıklarına dönme lütfen:KK66:
insallah canim artik amacim o bian once kurtulmak kilolardan sonrada korurum artik

bu arada artıda olan hanımlar özelden mesaj atabilir mi? ona göre bişiler ayarlayalım?

lydznp lydznp kuzucum seni medusaya emanet ediyorum, o çözecek senin ödemi dur medusa38 medusa38

@bluedolphin canım sanıyorum ki artıda değilsin dimi?

prensesss016 prensesss016 kuzucum sende aynen devam et, bi önceki haftanın altı olsun inşallah.

moni moni ablacım yoğunsun, gel artık özlüyoruz :KK200:

@besbb9 @esd_04 kızlar yoksunuz? artı gelmeyin bari ya.

nilsub nilsub @0zlem kuzumlarım siz aynen devam :)

@balpamuk canım sende de sıkıntı yoktu dimi? taşındın yerleşebildin mi?

@gben canım sende durumlar ne? hastalıkla bıoğuşuyosun ama artıda mısın onu bi yaz hele, olmazsa sana yarına uygun bişiler yapalım.

morordek morordek bu hafta hiç tartılmadın, artı değilsin dimi? :KK48: (herkese yazıyom sende mecburi kilo vercen)

toplight toplight kaptaniçelerin en tatlışı, gözün aydın, sigara bitti gitti, kilolar da gidiyo zaten, artıda değilsin dimi?

@fancynancy menüler süper dünürüm, spor olmasa da menüyle kurtarıyosun, tartıldın mı bu ara?

@servey kuzum sende durumlar ne? uğramaz oldun?

@sergerdan kuzum bdv de varsın bizde yoksun, hadi verdiklerin boşa gitmesin, gel motive ol.

@kaanin annesi gözün aydın canım, kalp atışını duymuşsunuz :anneadayı::KK200:

@zoey1616 prensesimizle yarışa girişiyomuşsun öyle duydum, bildirimler gelecek dimi? :KK48:
yok anim artida degilim gayet guzel eksilerdeyim

ay bende de oldu kabızlık ama neyse eşim bulmuş almış yulaf kepeği kurtulduk desene:KK48:

bende süper:halay:cumadan beri 1,300 gitti:rapci:
valla yulaf kepegimi iyi geldi activia yogurtmu bilmiyorum ama acayip gecti abizligim cok hafifim bugün

Selam kizlar ay sonu yogunum bu ara o yuzden sabah aksam dışında ugrayamadim. Dukan ekspres aunen devam. Hic kacamak yapmadim kilomda cumaya supriz olsun gayet iyi gidiyo sevdum ben bu dukani
Dunku menum
Sabah
Peynir domates salatalik maydanoz
Ara yesil cay
Ogle tavuklu salata
Ara ayran yesil cay
Aksam sinemada 60 gr hindi füme
2 adet activia sade yogurt ve 1 yk yulaf kepegi aldim sonunda. Su 3.5 lt
Ama spor yapamadim malesef gec donuncr gözüm yemedi

ya ne kacamagi oldum gunlerdir. Ac ac dolasiyorum etrafta agrasifim kompleksliyim. Sizce bi daha arti cikarmiyim ben

insallah canim artik amacim o bian once kurtulmak kilolardan sonrada korurum artik

valla yulaf kepegimi iyi geldi activia yogurtmu bilmiyorum ama acayip gecti abizligim cok hafifim bugün
Canim bu durumda da arti cikabilirsin ornek lydznp lydznp odem icin ilac kullandigi hafta ac dolasti deli gibi spor yapti ama net hatirlamiyorum 1 veya 2 kg arti cikmisti
Hersey olabilir su an arti ciksan inan kimsenin sana kizmaya hakki yok cunku sen elinden geleni yaptin caba sarfettin odulunu de guzelce alacaksin emin ol

Sakin ol varmışsındır. Zaten p.tesi salı tartın iyidi. Gerilme rahat ol. Gerginlik ödem yapar ;)

Canim bu durumda da arti cikabilirsin ornek lydznp lydznp odem icin ilac kullandigi hafta ac dolasti deli gibi spor yapti ama net hatirlamiyorum 1 veya 2 kg arti cikmisti
Hersey olabilir su an arti ciksan inan kimsenin sana kizmaya hakki yok cunku sen elinden geleni yaptin caba sarfettin odulunu de guzelce alacaksin emin ol
Canım ne 1 ne 2 :( o ilaç haftası ödem arıcılara rağmen 3.5 -4 kilo gelip travma yaşamamıştım. Ama prenses bu hafta artı gelmez. O iyi gidiyor. Gben ilaç kullanıyordu. Onda belki olabilir. Ama hastalık bu. Gerçekten diyecek bisey yok. :(

Yok kaptancim yaa arti cikmayayim inanin dukana harfi harfiye uyuyorum. Hem kendim icin hemde takimi zor durumda birakmamak icin. Bu hafta kimseyi uzmucem insallah. Tek korkum dukan yordu beni cumadan sonra yapmayi dusunmuyorum normal diyete donucem dikkat ederek ama alirim dukani birakirsam diye cok korkuyorum bosa gider emeklerim

Sakin ol varmışsındır. Zaten p.tesi salı tartın iyidi. Gerilme rahat ol. Gerginlik ödem yapar :KK66:
ay ne bileyim ilk defa boyle diyetime sadik kaldim cumadan beri sifir kacamak. Ben bile hayret ediyorum kendime etrafimdakilere bile ayar verdim artik bisey teklif etmiyolar bana :KK70:

Canım ne 1 ne 2 :KK43: o ilaç haftası ödem arıcılara rağmen 3.5 -4 kilo gelip travma yaşamamıştım. Ama prenses bu hafta artı gelmez. O iyi gidiyor. Gben ilaç kullanıyordu. Onda belki olabilir. Ama hastalık bu. Gerçekten diyecek bisey yok. :KK43:
3-4kg varmiydi yaa neyse unutmusum aklimda sadece senin takima zarar verecem diye ac kalip deli gibi spor yapişin kalmis

Bende menümü yazayım;

Sabah; 1 yk yulaf kepeği, azıcık süt 1 yumurta ile omlet

Ara; sade Türk kahvesi, yeşil çay

Öğle; kk et haşlama, kk rosto

Ara; yeşil çay, şade Türk kahvesi

Akşam; kk rosto (başka tarif :)) azıcık mor lahana salatası

Su; 1,5 lt (neden içemiyorummm yaa)
Spor; eve gidince express 1 mile

morordek morordek medusa38 medusa38

Bende menümü yazayım;

Cok basarili canim afiyet olsun

3-4kg varmiydi yaa neyse unutmusum aklimda sadece senin takima zarar verecem diye ac kalip deli gibi spor yapişin kalmis
Aslında daha fazlaydı. Bu cumaya kadar kalan kısmıydı. Bi gece ağlayıp zirlamistim yaa... hatta moni moni cigimi de aglatmistim :KK19::KK60:
Takımı batırdım diye :KK23:

yarına darısı bana diyelim:KK48:
Selam kizlar ay sonu yogunum bu ara o yuzden sabah aksam dışında ugrayamadim. Dukan ekspres aunen devam. Hic kacamak yapmadim kilomda cumaya supriz olsun gayet iyi gidiyo sevdum ben bu dukani
Dunku menum
Sabah
Peynir domates salatalik maydanoz
Ara yesil cay
Ogle tavuklu salata
Ara ayran yesil cay
Aksam sinemada 60 gr hindi füme
2 adet activia sade yogurt ve 1 yk yulaf kepegi aldim sonunda. Su 3.5 lt
Ama spor yapamadim malesef gec donuncr gözüm yemedi
ay garip bi şekilde bende sevdim dukanı:KK66:

Bende menümü yazayım;

:KK9: aferin şekerim ya atalım şu yağları:halay:

buda benden gelsinnnnnnn:halay:

sabah 2 yumurta 1 yk yulaf 30 gr hindi füme 1 kk peynir 1 yk yoğurt 2 çeri domates ile omlet süper oldu:kk77: çay

ara sade türk kahvesi 1 yeşil ekşi elma

öğlen 4 yk taze fasulye (susuz) 1 kepçe yoğurt bol baharatlı

ara 1 kivi

akşam 1 tabak tavuklu mantar sote bol acılı 2 bardak ayran

su 2 lt

spor 30 dk yürüyüş

şimdide 1 demlik yeşil çay demlerim :rapci: dukan amcaya başladığımdan beri açlık krizlerimde geçti

buda benden gelsinnnnnnn:halay:

sabah 2 yumurta 1 yk yulaf 30 gr hindi füme 1 kk peynir 1 yk yoğurt 2 çeri domates ile omlet süper oldu:kk77: çay

ara sade türk kahvesi 1 yeşil ekşi elma

öğlen 4 yk taze fasulye (susuz) 1 kepçe yoğurt baharat

ara 1 kivi

akşam 1 tabak tavuklu mantar sote bol acılı 2 bardak ayran

su 2 lt

spor 30 dk yürüyüş

şimdide 1 demlik yeşil çay demlerim :rapci: dukan amcaya başladığımdan beri açlık krizlerimde geçti

Haaariiikaaaaaa :) süpersin nilgünüm..

Back
X