Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hosgeldinn:KK19:
Kac ay kaldin icerde ben 2 aydir varim pek gormedim seni:KK53:
Gizli okuyucuyum stalkerım ben :KK59: Şaka bi tarafa kaptan yardımcısıyım ben canım,buralardayım da kolumu kanadımı kırdılar uçamıyom :işsiz: Okhuyom ben yeaaa :kahve: Tezimi yazıyorum,deneylerın son düzeltmeleri,sonuç tartış,literatür tara makaleye hazırlık yap mesaim azmış gibi 2ye katladım kendimi. Öyle bi uğradım,gelince mapusa düştüm hemen çıktım ama :KK45:
Düşün mezun oldum,emek emek verdiğim kiloların başarı hikayesini oturup yazamadım daha..Neyse bi ara halledicimm o işi:KK51:
Hoşgeldin bu arada takıma.Kansere çare bulucaz derken kanser olmadan toparlayabilirsem işi dönücem sahalara,daha çok görürsün beni o zaman :21:
hoşgeldin kader mahkumu:KK70::KK70::KK70::KK70:
İnsan bi don fanila yollar ayıp ayıp:tokat::KK48: olmadı bi çift organik yımırta protein olurdu bana mapus damlarında :KK48:
Gel kuzum gel siki siki sarilalim sana da bi daha dusmeyin mapuslara :KK200::KK200:
Annemin kardeşimle bana attığı dayak hikayesi vardı ya. Sonunda ayağa kalkıp yine yapsın yine dövücem dediğim :KK53::olamaz: :D Ben uygun bir şekilde bişeyler yazdım mevzu aldı yürüdü,pişman değilim çünkü pişman olacak terbiyesizlik saygısızlık yapmadım. Ama tünelin ucu açtığımız yerden başka bi yere çıkınca yönetim sıra dayağına çekti,bu da bi tercih ok dedim yattım mapusumu çıktım :KK66:
ahhahahaha cok iyi yaaa
:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Ayaginda cizme var di mi su an hazir bekliyorsunn:KK70:

yok çivi topuklu:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Kovboy çizmesi canlandı benim de gözümde nedense :D

Ağız tadıyla bi detoks yaptırmıyonuz yaa :KK48:
Gizliden yap aman kimseecikler duymasınnn :sus: yoksa bu @toplight ve morordek morordek falakaya yatırıyo bizi listede şüşko kalırsak,mezun olana kadar kimseye derdimi anlatamadım ama artık açıklıyorum. Gaddar yönetim :63::KK48::KK70::KK70::KK70:
özgem mapuslara mı düşmüş de gelmiş.kuzumm:KK15:
sarılalım tabii sımsıkı sarılalım hemde:KK74::KK74::KK74::KK74:
daha çok gel,özlüyoruz:KK200::KK200::KK200:
Sorma sorma monişim.. İçerde çok zor günler geçirdim :D :D seren serengil 1 ben 2..çok şeyler gördük geçirdik mapus damlarında :D :D

Gizli okuyucuyum stalkerım ben :KK59: Şaka bi tarafa kaptan yardımcısıyım ben canım,buralardayım da kolumu kanadımı kırdılar uçamıyom :işsiz: Okhuyom ben yeaaa :kahve: Tezimi yazıyorum,deneylerın son düzeltmeleri,sonuç tartış,literatür tara makaleye hazırlık yap mesaim azmış gibi 2ye katladım kendimi. Öyle bi uğradım,gelince mapusa düştüm hemen çıktım ama :KK45:
Düşün mezun oldum,emek emek verdiğim kiloların başarı hikayesini oturup yazamadım daha..Neyse bi ara halledicimm o işi:KK51:
Hoşgeldin bu arada takıma.Kansere çare bulucaz derken kanser olmadan toparlayabilirsem işi dönücem sahalara,daha çok görürsün beni o zaman :21:

İnsan bi don fanila yollar ayıp ayıp:tokat::KK48: olmadı bi çift organik yımırta protein olurdu bana mapus damlarında :KK48:

Annemin kardeşimle bana attığı dayak hikayesi vardı ya. Sonunda ayağa kalkıp yine yapsın yine dövücem dediğim :KK53::olamaz: :KK70: Ben uygun bir şekilde bişeyler yazdım mevzu aldı yürüdü,pişman değilim çünkü pişman olacak terbiyesizlik saygısızlık yapmadım. Ama tünelin ucu açtığımız yerden başka bi yere çıkınca yönetim sıra dayağına çekti,bu da bi tercih ok dedim yattım mapusumu çıktım :KK66:

Kovboy çizmesi canlandı benim de gözümde nedense :KK70:

Gizliden yap aman kimseecikler duymasınnn :sus: yoksa bu @toplight ve morordek morordek falakaya yatırıyo bizi listede şüşko kalırsak,mezun olana kadar kimseye derdimi anlatamadım ama artık açıklıyorum. Gaddar yönetim :63::KK48::KK70::KK70::KK70:

Sorma sorma monişim.. İçerde çok zor günler geçirdim :KK70: :KK70: seren serengil 1 ben 2..çok şeyler gördük geçirdik mapus damlarında :KK70: :KK70:
çabuk çıktın azcık daha kalaydın içerde yollardım yımırtı kızma bana yoksa mıtıvım bızılıyır:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

buda benden gelsinnnnnnn:halay:

sabah 2 yumurta 1 yk yulaf 30 gr hindi füme 1 kk peynir 1 yk yoğurt 2 çeri domates ile omlet süper oldu:kk77: çay

ara sade türk kahvesi 1 yeşil ekşi elma

öğlen 4 yk taze fasulye (susuz) 1 kepçe yoğurt bol baharatlı

ara 1 kivi

akşam 1 tabak tavuklu mantar sote bol acılı 2 bardak ayran

su 2 lt

spor 30 dk yürüyüş

şimdide 1 demlik yeşil çay demlerim :rapci: dukan amcaya başladığımdan beri açlık krizlerimde geçti
Aman da aman.Dukan da yaparmışş.. Yulaf kepeği de yermişşş :KK200: uslu öğrenci oldun bakıyom organiğim afiyet olsun,şifa olsun,yağlara savaşçı olsun yidiklerin :KK48:

çabuk çıktın azcık daha kalaydın içerde yollardım yımırtı kızma bana yoksa mıtıvım bızılıyır:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Amaann yumurta aşkına mı yataydım mapuslarda.. İnsan der ki kargoya atıp yollayam kapının önünde bekliyo kargocu :D :D oz doho koloydun diyo bi de :KK12::63::olamaz::KK70::KK70::KK70:

Yok kaptancim yaa arti cikmayayim inanin dukana harfi harfiye uyuyorum. Hem kendim icin hemde takimi zor durumda birakmamak icin. Bu hafta kimseyi uzmucem insallah. Tek korkum dukan yordu beni cumadan sonra yapmayi dusunmuyorum normal diyete donucem dikkat ederek ama alirim dukani birakirsam diye cok korkuyorum bosa gider emeklerim
Canim abur cubura karboya saldirmazsan kg almazsin merak etme diyetisyenlerin verdigi sende de vardi sanki liste onu yaparsin

Annemin kardeşimle bana attığı dayak hikayesi vardı ya. Sonunda ayağa kalkıp yine yapsın yine dövücem dediğim :KK53::olamaz: :KK70: Ben uygun bir şekilde bişeyler yazdım mevzu aldı yürüdü,pişman değilim çünkü pişman olacak terbiyesizlik saygısızlık yapmadım. Ama tünelin ucu açtığımız yerden başka bi yere çıkınca yönetim sıra dayağına çekti,bu da bi tercih ok dedim yattım mapusumu çıktım :KK66:

Kovboy çizmesi canlandı benim de gözümde nedense :KK70:

Sorma sorma monişim.. İçerde çok zor günler geçirdim :KK70: :KK70: seren serengil 1 ben 2..çok şeyler gördük geçirdik mapus damlarında :KK70: :KK70:
Kiz sen yonetimde degilmisin gaddar yonetim
Hatta itiraf ediyom senin onayini almadan seni erken mezun ettiko_Oo_O ama islerin cok yogundu kg nu bile cepten bildiriyordun siteye giremeyip simdi gel.kuzum hakkaten cok ozledik seni bi arada su resimlerinle mezuniyet hikayeni yaz biz eskiler biliyoz da yeniler ogrensin mitivisyin alsinlar :KK45::KK45:

Back
X