Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar bağırsak sorununuzu enn yakın zaman da çözersiniz inşALLAH. Bana diyetisyen sağlıklı yağları az tüketirsen bu sorunu yaşarsın demişti. Normalde 1 tatlı kasigibolan yağ miktarını bende 1 yemek kaşığına çıkarmıştı. Yemek hariç bu sadece salatamdaki yağ miktarı.

Allah yardımcın olsun canım :KK66: çok zor valla ev içinde tadilat bile beni maf ederken taşınmayı düşünemiyorum :KK43:
Çok geçmiş olsun canım bol bol su iç inşallah yarına inmiş olur şişliklerin de :KK66:

Canım sanada çok geçmiş olsun :KK66: çok fazla ayağının üzerine basma ki çabuk iyileşsin :KK66:
Dikkat et şişliği artarsa acilde bir film çektir kırık yada çatlak olmasın :KK66:

Sanada çooook geçmiş olsun canım :KK66: Birilerine kendini okut canım belkide nazara geldin :KK66: malum kem göz deveyi devirir derler :KK43: benim ne zaman dayanılmayacak gibi olsa baş ağrım hemen eşime beni bir okusana diyorum ve sonrasında Şabanın filminde olduğu gibi karşılıklı gözümüzden yaş gele gele esneyip duruyoruz eşimde yuh bu ne ağırlık diyor :KK70:
Çok teşekkür ederdim oynakbası insallah gerek kalmaz

Selam kizlar misafirlerimi az once yolcu ettim evi sildim supurdum sizlere bakayim dedim gauet guzel gidiyor gibi gorunuyor menuler fazlan esd_04 esd_04 canim gecmis olsun
@balpamuk tasinmak kolay degil cnm allah yardimcin olsun
Çok teşekkür ederim toplight toplight
Sana da geçmiş olsun umarim sindirim sistemin bir an önce düzelir

Hadi canim yaaa sen kendinmi kesip parcaladin bravo yaaa ben daha bütün tavuğu parcalayamiyorum. Hele kemikli eti hic kesemem. Massallah sana
canım kp kesip yüzdü elimize verdi kp sürüsü var neyse mecbur önce kemiklerininden etini sıyırdım etleri hallettim sonrada kemikleri balta ile doğradım yumruk gibi düdüklüye sığacak şekilde:bicak:
Ellerine saglık canim. Zor bir is yardim edecek baska biri yokmuydu?:KK12:
yoktu canım kv oram buram diyip duruyor eşimde işte neyse bitti bölüştük iyi oldu ama çok yoruldum:işsiz:

Evett arkadaslar bir haftasonu daha bitti yarin sabah herkesler tartilsin da haftasinunun getirisini gorelim bakalim
ay çok fenaydı bu haftasonum hiç böyle hayal etmemiştim et işi kv oraya gelen giden ne yediğimi anladım ne içtiğimi :işsiz:neyse cuma ya bomba gibi olalım kızlar:KK76:

selam canim benimle yarışıyordun. Ama olsun wendigomlada yarisabiliriz ben artik herkesle yarisiyorum. Menu guzel afiyet olsun canim

evet sonuc cok guzel 5. Olmusuz cok sevindim haftaya insallah ilk uce gireriz bunun icin ben calismalarimi hizlandirdim

evet canim borekler kotu olmus. Kacamak yaptigimiz hergun arti cikmaya mahkumuz. Yarin telafi ederisin canim
Kusura bakma canım vallahi adını unuttum seninle yarışıyorum hafta sonu çok fena dağıttım ve hedefim 20 günde 3 kilo vermek var mısın :KK55:

Selam kizlar ay sonunda dondum evime ama hastalanarak orda cok yoruldum biraz da terledim sanirim sonunda sifayi kapip geldim eve
Yatamadim bu saat olmus tikanmisim
Actim tv ye ayar yapiyorum gece gece esimde uydu ayarini bozmus ben yokken saolsun :-)
Umarim hic kacamaksiz guzel bir hafta sonu gecirmisinizdir sabah gorecegiz artik
Dimi
Haydi bakalim guzel ve bol eksili sonuclar olsun herkese iyi geceler
Bende gozumden akan yaslari sileyimde yatayim bari :-)

Kahvaltı/öğlen
Dukan krep hindi fume beyaz peynir ile dürüm
1 haşlanmış yumurta
Ara
2 dilim ananas
Akşam
1firin balık
Mandalina
2lt su
pazar menüsü için süper canim

Kızlar size bol menemenli bır menü sunuyorum :kk77:

Sabah kıymalı yumurta 2 dilim tam buğday

Ara yok öğlen yerıne sütlü kahve

Akşam kıymalı menemen sanırım 3 dilim ekmek

Vallahi çok değişik bir menü olmuş :olamaz:

Yazmasaydım daha iyiydi

Su 2 litre bu kadar
canim ekmekler bence fazla olmus gibi

canım kp kesip yüzdü elimize verdi kp sürüsü var neyse mecbur önce kemiklerininden etini sıyırdım etleri hallettim sonrada kemikleri balta ile doğradım yumruk gibi düdüklüye sığacak şekilde:bicak:

yoktu canım kv oram buram diyip duruyor eşimde işte neyse bitti bölüştük iyi oldu ama çok yoruldum:işsiz:
massallah yaaa evelallah hersey gelir elimden diyosun. Gercekten tebrik ettim.

Kusura bakma canım vallahi adını unuttum seninle yarışıyorum hafta sonu çok fena dağıttım ve hedefim 20 günde 3 kilo vermek var mısın :KK55:
olsun canim ben bu ay sonu mezun olmayi planlıyorum zaten 3 kilo fazlam kaldım. Yarış baslasin o zaman

Selam kizlar ay sonunda dondum evime ama hastalanarak orda cok yoruldum biraz da terledim sanirim sonunda sifayi kapip geldim eve
Yatamadim bu saat olmus tikanmisim
Actim tv ye ayar yapiyorum gece gece esimde uydu ayarini bozmus ben yokken saolsun :-)
Umarim hic kacamaksiz guzel bir hafta sonu gecirmisinizdir sabah gorecegiz artik
Dimi
Haydi bakalim guzel ve bol eksili sonuclar olsun herkese iyi geceler
Bende gozumden akan yaslari sileyimde yatayim bari :-)
hosgeldin canim insanin evi gibisi yok ama hastalanmana üzüldüm. Dikkat et kendine gecmis olsun

Selam kizlar herkeslere günaydın:KK36:
Hayirli mutlu sağlıklı bol eksili haftalar diliyorum herkese:KK36::dua:
Ben dün aksam annemlerde kaldim.
Ve malesef tartılarının pili bitmis.:eek: Aslinda yulaf kepegime kadar diyetle ilgili herseyimi tasimistim aksam onlara ama bu hafta orda kalicim çünkü :anne:keske tartimida alsaymışım.Hoppa Neyse bu aksam tartimida alirim evden. Yani bu sabah tartilamadim.:KK43:
Dün sabahki kilom 58 onu baz alalim evde olsam kesin eksi cikardim bu sabah:ıslık: ama neyse. Evet dukan ekspres başladı saf protein günü yarismacilari görelim:KK9::KK73::KK73::KK71:

Dünkü menumude paylasayim
Sabah
2 gün kurusu kalkar kalkmaz. Diyetin en sevmedigim yanı kabizlik
Kahvalti
1 dilim kizarmis ekmek
Peynir domates salatalik maydanoz
1 tk kayisi reçeli
2 portakaldan taze sikilmis portakal suyu
Ara
Activia yogurt
Yesil cay
Aksam
Yarim kase mercimek corbasi
3 köfte 2 kasik bulgur
Yoğurt

3 lt su
Spor yok malesef

Kizlar yaaa bizim 1 tane notamiz varmış ben bu uygulamayi ysni gördüm ve cok üzüldüm. Benmi neden oldum acaba buna benim arti geldigim haftami olsu acaba tam bakamadim sayfalara ve duzeltmemuz icin ilk uce germemiz gerekiyormus. Onu sildirmek için elimden gelen bütün cabayi göstericem bu hafta cok iyi olalim kızlar :KK49::spor::KK73:

Back
X