Herkese hayırlı sabahlar
İnşallah çok güzel bir hafta olur hepimiz için ve cumaya çok çok güzel rakamlar görürüz

Ben yine bu sabah erkenden uyandım ve kahveyle güne başladım

Kuzuyu okula gönderip o arada birde kahvaltımı yaptım

sonrada büyük kızıda okula uğurlayıp direk eve giriştim
Çok şükür çok fazla işim yoktu süpürge işi bile bitti

sadece toz almak kaldı

Öğlenlik yemeğim de hazır

bir tek makineye bir posta çamaşır atarım onlar yıkanırken de yeğenime söz verdiğim bandanadan örerim

Benim kızda görünce çok beğenmiş kızkardeşim çatlak hayır derim diye Anneme demiş kaş göz arasında benim kızada örse ya diye

kendi sadece düz örgü biliyor birde öğren len derim diye çekindi sanırım

gerçi yine örerdim zaten o ayrı da işte kendini garantiye almış nasılsa Anneme hayır diyemem diye
Banucum guzel enerjinle gelmissin nasilsin canim
Çok şükür canım

Her geçen gün daha iyi hissetmeye başlıyorum kendimi ve inşallah bundan sonra şu ödem ve kabızlık işinide çözmeye başladığıma göre artık daha da güzel eksiler görüp bu yaz bu işi bitireceğim

sonra tabiki korumaya devam
Banuş evden dışarı da çıkmadım ya kendi kendime mi nazar ettim ola, dur aynen diyorum eşime :)
Kız yoksa kocan mı nazar deydirdi

fıstık gibi hatunu gördükçe böyle olmuştur devamlı

Hem evden çıkmasanda namın duyulduğunda bile nazar deyebilir

Rabbim hepimizi nazarlardan sakınsın ....Aminnnnnnnnn
Kızlar selam
annemdeyim bu gece annemle kalıcam,kardeşim arkadaşına gitmiş ,annem yalnız kalmasın diye.Ablam da burda kız kızayız bu gece
Diyetime uygun beslendim,kaçamak yok
Ne güzel canım yaaaa Anne Kız gecesi olmuş

Çok iyi olmuş hem sizlere değişiklik hemde biraz kendine vakit ayırmış oldun ( gerçi enişte bey çok uzun süre ayrı kalmak istemez senden

)
Bak cumaya kadar gram kaçamak yapmıyoruz sonra Sibelden çıkışta Dilek birşeyler yapalım diyor

tabi kaçamak değil