Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Selam kızlar
Ben yeni girebildim
Dün aksam yediğim dokunmuş, geceden beri mide bozulması ile cebellesiyorum. Cok halsizim. Umarım en kısa sürede geçer kolumu oynatamiyorum
Gecmis olsun mordak hemen iyilesirsin umarim:KK200:
canım ben 1 yumurtayla yapıyorum. gayette yeterli oluyo. kestaneler olmamış bu arada + kaçınılmaz son:sinirli:
Maalesef oyle oldu ya tum dayaklari hak ettim.
olabilir :)

bende burdayım, öğle yemeğine gideceğim şimdi :)
Afiyet olsunn

selamlarr
sonunda evde yalnız kalabildim cocukları okula gönderip biraz yattım kahvaltıydı ortalığı toparlamaydı anca gelebildim
Kizlar yaaa bizim 1 tane notamiz varmış ben bu uygulamayi ysni gördüm ve cok üzüldüm. Benmi neden oldum acaba buna benim arti geldigim haftami olsu acaba tam bakamadim sayfalara ve duzeltmemuz icin ilk uce germemiz gerekiyormus. Onu sildirmek için elimden gelen bütün cabayi göstericem bu hafta cok iyi olalim kızlar :KK49::spor::KK73:
canım wendigo yazmış o nota senden kaynaklı değildi 1 performans dönemi 8 hafta sürüyor bu süre içinde nota almamamız gerekiyor
27.tur performans dönemi bitti bu hafta yeni bir döneme başlıyoruz notasız bitiririz inşallah bu dönemi

afiyet olsun canım ben yanımda getirdim. hindi füme ve yoğurt :kk77:
sen yapıyomusun dukan ekspres

saol canım, bende tavuk haşlama ile cacık yedim :)

Burdayim ortim askolsun ya nasil gormedin kestane yazdim omlet yazdim:duduk:

açaydım kollarımı yeme diyeydimm :skandal:

görmemiş gibi davranınca eksilerin azalır belki ne dersin?

saol canım.

morordek morordek geçmiş olsun tatlım
ben şimdi ata sporu ütüye geceyim bari

işe ne zaman başlıyosun kaptanım?

Kizlar gunaydinnn:KK200:
Uyanali oldu ama yeni yazabiliyorum. Sabah yulaf kepegini sut ve yumurtayla yaptim krep omlet arasi birsey oldu. 2 yumurta, 1bucuk kasik kepek, 0.75 cay bardagi sutle. Ama fazla oldu galiba su an cok asiri tokum siz kac yumurtadan yapiyorsunuz?
Sabah tartim 69.6:olamaz: kabizlik yok, dun yemekten sonra kestane yemistim ondan galiba :kızgın: Bir de suyum 2 ltydi tum haftasonu icemedim:KK43:
Sabah; 2 haslanmis yumurta
Ara: yesil elma
Aksam: 4 kofte, 1 patates, ceyrek patlican firinda. Salata, yogurt, 2 tbe
Gece: kestane:skandal:1 tabak:ıslık:

Oglen yemeyisime guvenip yemistim kestaneyi:oops:
Ben 1 yumurta 2-3yk su yada sütle yapıyorum. Bazen 1yk yulaf kepeği kullanıp yarim kaşığı akşam yoğurtla tüketiyorum

saol canım, bende tavuk haşlama ile cacık yedim :)

açaydım kollarımı yeme diyeydimm :skandal:

görmemiş gibi davranınca eksilerin azalır belki ne dersin?

saol canım.

işe ne zaman başlıyosun kaptanım?
Canim sanirim onumuzdeki hafta bu hafta ev islerini bitireyim tamamen diye dusunuyorum sikilirsam haftasonuna dogru baslarim net bilmiyorum

Selam kizlar
Bir iki gun pek gelemedim dagildik mi yine hadi toplanin gelin daha haftanin basindayiz toparlayalim durumu :skandal:
evet yaaa hadi topla kızları canım herkes salmış bi vaziyette:işsiz:

selamlarr
sonunda evde yalnız kalabildim cocukları okula gönderip biraz yattım kahvaltıydı ortalığı toparlamaydı anca gelebildim

canım wendigo yazmış o nota senden kaynaklı değildi 1 performans dönemi 8 hafta sürüyor bu süre içinde nota almamamız gerekiyor
27.tur performans dönemi bitti bu hafta yeni bir döneme başlıyoruz notasız bitiririz inşallah bu dönemi
anlaım canım umarım bidaha yemeyiz :duduk:kızlar ona göre:sinirli::sinirli:

40 dk öğle arası temiz havada yürüyüş yaptım kızlar.
yoğurt ve hindi fümemide yedim.
az önce fabrikada kek dağıttılar tabi ben yemiyorum aynen oğluma.:KK66:
kaçamaksız 10. günüm falan herhalde en çok çikolatayı özledim ama inatla yemiyorum :KK20: bittr bile:KK20:

süpersin canım, aynen devam :)

ben hafta sonu hafif servey servey leştim ama hemen ipi aldım elime, keşke bende yürüyebilsem ah, ona bi vakit bulamıyorum yaa.

https://urun.gittigidiyor.com/spor-outdoor/ultima-gym-002-pembe-dikey-kondisyon-bisikleti-242909821

kızlar şu alayım diyorum ne dersiniz kötü müdür? ya da ses yapar mı? istanbulda elden alacak olanlara 100 tl ama kargoya vermiyolar :KK42:

242909821_tn50_0.webp

süpersin canım, aynen devam :)

ben hafta sonu hafif servey servey leştim ama hemen ipi aldım elime, keşke bende yürüyebilsem ah, ona bi vakit bulamıyorum yaa.
sağol canım. ben ip atlamıyorum bu ara regl den sonra atlıcam artık
https://urun.gittigidiyor.com/spor-outdoor/ultima-gym-002-pembe-dikey-kondisyon-bisikleti-242909821

kızlar şu alayım diyorum ne dersiniz kötü müdür? ya da ses yapar mı? istanbulda elden alacak olanlara 100 tl ama kargoya vermiyolar :KK42:

Eki Görüntüle 2106407
canım bence eliptik daha iyi bence oturmalılar bana biraz tembl işi geliyor. birazd bölgesel sanki

canım bence eliptik daha iyi bence oturmalılar bana biraz tembl işi geliyor. birazd bölgesel sanki

canım eliptik için şu an müsait yerim yok maalesef, tembel işi de olsa bi kalori yakımı olacak illa ki diye düşünüyorum. evde oturmaktansa üstünde 1 saat çalışmak daha iyi gibi geliyo.

80 olmak istemiyorum :rolleyes:
Nasıl bir iradesizlik bu anlamıyorum. Durduramiyorum, eşim çok yediğin için miden sürekli bulanıyor dedi. Kaan a hamileyken çok dikkat ediyordun hiç bulantin olmadı dedi :-) haklı yani

diline düşmeye ramak kalmış aman dikkat et :)

bol bol yürü bari biraz da yakmaya çalış kalorileri?

Back
X