Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar :KK68:

Bugün biraz canım sıkkındı sabah ama kafamı dağıtmaya çalışıyorum :KK66:
Erkenden birşeyler atıştırıp doktora gittim şu ödem için :KK66: Sağ olsun doktor güzelce dinleyip idrar ve kan tahlili istedi :KK66: bakalım cuma kontrole gideceğım ne diyecek merak ediyorum :KK66:

Yine çok yoğun bir hafta beni bekliyor :KK48: Yarın kızın yine yüzmesi var sonra perşembe günü hem büyük kızı doktora götüreceğim sabah erkenden öğlende de ufaklık yüzmeye gidecek :KK53: Cuma sabahı doktora sonuç göstermeye gittikten sonrada ordan direk diyetisyene geçerim :KK53: Yani bana kala kala çarşamba kalıyor onuda artık temizlikle geçiririm :KK48:
Bugünlük pek işim yokda kızı okuldan almaya gidene kadar artık biraz iş yaparım ama gözüm buralarda :KK66:

sağ ol kaptanım kimse tutmadın nolur beni hep spor yapayım artık bırakmayayım.

hoş geldin canım ben ebru bol eskiler diliyorum

süpersin canım yaşa cumaya yıkılıcak galiba ortalık

sende süpersin şekerim
canım biz iyice teşvik edeceğiz seni hadi bakalım daha nice güzel günler seni beklyor

Kızlar bundan yıllaaar yıllaaar ònce diyetisyene gitmiştim. Onun listelerine başlayacağım bu gün.
Biraz ekmek fazla. Ama çok güzel kili vermiştim.
Tekrar başlayacağım. Bakalîm faydası olacak mı.

canım muhtemelen tüm kh ihtiyacını ekmek ile vermiştir diyetisyenin, korkma o yüzden. yine de sen menü paylaşınca kh oranı çok gelirse gözüne birer dilim çıkarırsın menünden.

bi de yıllar önce gittiğindeki kilonla aynı mısın önemli ayrıntı.

çünkü kiloya göre veriliyor listeler unutma.

2018 de tüm takım mezun olacak inşallah:KK200:
kep_diploma_mezuniyet.png

mezuniyetlerin_maskotu_kep_artik_yasak_h133458_ddd46.jpg

Bugün de mi kilo bildirimi vardı? Sadece cuma günü var zannediyordum

Çoğu Takım Pazartesi günü de kendi aralarında bildirim yapıyor haftasonunu kaçamaksız atlatmayı garantilemek için canım ;) hani yapmazsan cezası yok ama yapılırsa daha faydalı olur ;)

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar :KK68:

Bugün biraz canım sıkkındı sabah ama kafamı dağıtmaya çalışıyorum :KK66:
Erkenden birşeyler atıştırıp doktora gittim şu ödem için :KK66: Sağ olsun doktor güzelce dinleyip idrar ve kan tahlili istedi :KK66: bakalım cuma kontrole gideceğım ne diyecek merak ediyorum :KK66:

Yine çok yoğun bir hafta beni bekliyor :KK48: Yarın kızın yine yüzmesi var sonra perşembe günü hem büyük kızı doktora götüreceğim sabah erkenden öğlende de ufaklık yüzmeye gidecek :KK53: Cuma sabahı doktora sonuç göstermeye gittikten sonrada ordan direk diyetisyene geçerim :KK53: Yani bana kala kala çarşamba kalıyor onuda artık temizlikle geçiririm :KK48:
Bugünlük pek işim yokda kızı okuldan almaya gidene kadar artık biraz iş yaparım ama gözüm buralarda :KK66:

Aman ben okurken yoruldum.
Sana kolsy gelsin.
Ne kadar güzel yüzmeye gidiyorsunuz.
Ben büyük kızımı ne kadar da zorlasam dpora yönelmiyor. Sevmiyor.

canım muhtemelen tüm kh ihtiyacını ekmek ile vermiştir diyetisyenin, korkma o yüzden. yine de sen menü paylaşınca kh oranı çok gelirse gözüne birer dilim çıkarırsın menünden.

bi de yıllar önce gittiğindeki kilonla aynı mısın önemli ayrıntı.

çünkü kiloya göre veriliyor listeler unutma.

6 kg fazlayım.
Çok fark eder mi ki acaba.
Bak şimdi kafamî karıştırdın. Ama yine de deniyeyim.

Yaaa 59.9 çıktım inanılmaz mutluyum :halay:kaç yıldır 60'tan aşağısını göremiyordum önümde bu handikap vardı şimdi 5'leri gördüm ya artık devamı gelir diye düşünüyorum. Cumartesi günü aranıza katıldığımda 60.3'tüm

Tebriklerrr süperrrr

Back
X