Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kedili kepin üstüne de takım olarak huni veriyoruz:KK56:
DR0fXPoW4AAmagT.jpg
:D :D :D

O değil de şu çocuk istismarı olaylarına dayanamıyorum artık, ne yapılacaksa yapmaya hazırım, yüreğim yanıyor gerçekten :KK42:

Ama bu olaylarda ortaya çıkan provake olaylardan korkuyorum, çıkarız sokağa da amacı anlaşılsa ah.

Gerçekten bişeylere ön ayak olmaya, sosyal medyadan yaymaya hazırım, yeterki gerekli cezaları alsınlar..
Benimde yaram. Hatta herkeste yara olmalı bu. Yok yani çocuğa ayrı kadına ayrı hayvana ayri diye düşünmeden bu ceza otomatik idam olmalı. Hadım diyordum bir ara ama yok sonra bu manyaklar hadım oluncada intikam için doğrarlar :sinirli::sinirli::sinirli:

Ne sandin:süslü:
Ben aslinda en ust kademeyim ama kimse bilmez, kadinlar klubu benim aklima gelmisti:süslü::süslü: Kazen acinca neeeyyyse dedim:süslü: Takima da kaptan olurdum ama vaktim yok naparsin hep bi mesguliyet :KK53:
:KK70:
:KK70::KK70::KK70:
Hepimiz mi taniscaz:KK57: nilsub nilsub gelmesin bence bi topuktan vurdurma olaylari vardi onun,:KK48:
Sen korkma o topuktan vurmak isterse ben seni bulur önüne koyarım. Hem topuktan vurmak için gitmez o bi yere. Ayağına çağırıp vuruyor :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
:KK48: ilahi alemsin
nilsub nilsub gelsin gelsin
Ben hatırlamıyorum o topuktan vurdurma olayını; ama kıyamaz o hiçbirimize. Belki topuğa doğru nişan alıp dansettirir :KK70:İyi kalori yakarız o zaman. İp atlamadan fazla kalori yakarız vallahi.:KK48::KK48::spor::spor::KK28:
:-):-):-):-)

Hepimiz mi taniscaz:KK57: nilsub nilsub gelmesin bence bi topuktan vurdurma olaylari vardi onun,:KK48:
Ben hatırlamıyorum o topuktan vurdurma olayını; ama kıyamaz o hiçbirimize. Belki topuğa doğru nişan alıp dansettirir :KK70:İyi kalori yakarız o zaman. İp atlamadan fazla kalori yakarız vallahi.:KK48::KK48::spor::spor::KK28:
Bence toplanın buraya gelin ben size kuzu keserim tavuk çeviririm bol bol organik yumurta yersiniz sp günü yaparız ohh sütü inekten sağıp yoğurt yaparız gelmeyen pişman olur:rapci:

kızlar bu hafta yarışmak isteyenler ,listeden kendilerine rakip seçsin.seçilen rakibe de onaylarsa eşleşirler:21:

lydznp lydznp
besbb9 besbb9
@bluedolphin
esd_04 esd_04
whitedaisy84 whitedaisy84
moni moni
nilsub nilsub
fancynancy fancynancy
toplight toplight
0zlem 0zlem
prensesss016 prensesss016
servey servey
balpamuk balpamuk

:KK31:RAKİPLER:KK31:

@wendigo - murya07 murya07
gben gben - M morrigann

dn1:yarışma fikri benim değil.
fikir aşağıdaki kızlardan çıktı da tam kimdi hatırlamıyorum,yazarsa sevincem:KK70:
@wendigo - murya07 murya07
gben gben - M morrigann

dn2:kim listeyi tutmak ister?

dn3:iş güçten bu ara aktif olmayanları eklemedim,katılmak isteyen adını yazsın.

Selam canım.
moni moni canım bu eşleştirme yapmışsın sağol ama besbb9 besbb9 uğramıyor bile. Ben nasıl mitivi olicim:KK57:
Seninle eski ortilerdeniz canim.Sen de onaylarsan bu hafta seninle yarisalim.. :KK19:
Yarismakdan ziyade birbirimizi takip edelim.. Gereken yerde uyarı yapalım.:KK62:

Menum;
Sabah disardaydik yoldan simit alip yedik.

Aksam da süs biberi salcasi ile bulgurlu kofte yaptim yaninda ayran marul. 1 dilim cavdar ekmegi.

2 büyük t.kahvesi
1 yesil cay

2 L su

Spor;
8000 adım
Üsenmezsem eliptikte yapim diyorum ama bu ara yine üsenme modundayim!!!

Nisan almaksa tamam aman isabet ettirmesinnn:anne:
Eki Görüntüle 2112108

Canlı yayına devam :) şimdilik 6000 adım saydı telim, bilekliğim olsaydı gün içi kaç oldu bilirdim.
Havali sey senii demek bilekligin varr:KK8:
o da çömezden hallice:KK70::KK70::KK70:
yönetimi sana yazayım ben:
kaptaniçemiz toplight toplight melekleri @morordek & @inatettimolacak
Ask olsun moni ya, hicbiseyim yoksa 10senelik uyeligim var:KK12:
seni cız resmi paylaşmaktan yoldum tatlım:KK56:
Ee hak ettim o zaman:KK53:
tamamdır sende:KK56:
yarın sabah itibari ile başlıyoruz.anlatıcam birazdan:KK39:

ol hadi ol,5 dilim ekmeği götürdün:KK70::KK70::KK70:
Oleeeyyy:sampiyon::sampiyon::sampiyon:
Helal olsun ya tam bir azmin zaferi ornegisin:KK9::KK9::KK9:
Yok kız o arsız kademesinde :KK70:: D: D
gben gben gözümüz aydın senin hakkından gelecek birini bulmuşsun: D:KK70:: D
Bozuk para gibi harcadiniz beni ask olsun ya:tokat: Bana arka cikmaniz lazimdi:KK53:
:KK70::KK70::KK70:

Sen korkma o topuktan vurmak isterse ben seni bulur önüne koyarım. Hem topuktan vurmak için gitmez o bi yere. Ayağına çağırıp vuruyor :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

:-):-):-):-)
Sizin bu kankaliginiz yetti artik:KK11: Nifak tohumlarini getirin bana:KK62:
Ebeni bana verin gben gben 2 hafta boyunca geçtim onu mıtıvı ılılım:KK70::KK70::KK70:
Ben kapildim tatli kiz siraya gec:süslü:
Bence toplanın buraya gelin ben size kuzu keserim tavuk çeviririm bol bol organik yumurta yersiniz sp günü yaparız ohh sütü inekten sağıp yoğurt yaparız gelmeyen pişman olur:rapci:
sp gunu:KK70:insaallah diyelim valla zor olur ama plan kurman yeter canim:cool:
Menum;
Sabah disardaydik yoldan simit alip yedik.

Aksam da süs biberi salcasi ile bulgurlu kofte yaptim yaninda ayran marul. 1 dilim cavdar ekmegi.

2 büyük t.kahvesi
1 yesil cay

2 L su

Spor;
8000 adım
Üsenmezsem eliptikte yapim diyorum ama bu ara yine üsenme modundayim!!!
Usenme modunu nasil yenebilirizz, sana motive sart:KK3:

Back
X