Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kizlar iyi aksamlar gecmisi yarim yamalak okudum sonra detayli okurum
Bugun cocuklari disciye goturmustum isyerine yakin bir hastanenin polikliniginde cocuk dis hekimi vardi ufaklik agzini acmayinca dr merkez binaya gonderdi anestezili dolgu yapilsin diye4 tane olacak ana binaya gittik ordan ameliyathane ile gorustuk ordan kecioren egitim qrastirmaya gonderdiler once cocuk dr u gordu arkasindan kan verdik eko cekildi rontgen cekildi perisan olduk ankaranin o taraflarini hic bilmiyorum canim cikti cikista da bassagligina gittik eve yeni geldim

Çok teşekkür ederim canım. Sağolasın, eksik olmayasın. :KK200::KK200::KK15:
Haftaya Pazartesi günü öğlearasında Anıttepe yürüyüş parkurunda yürüyüş yapabiliriz istersen. Bugün oraya gelemeyeceğim, bir işim var da oraya yürüyerek gideceğim.
Ne dersin?
Çok selamlar, sevgiler.:KK19::KK200::KK200:
Canim ptesi yada sali kucuk oglum anestezili dolgu olacak carsambaya olsun mu

Nisan almaksa tamam aman isabet ettirmesinnn:anne:

Havali sey senii demek bilekligin varr:KK8:

Ask olsun moni ya, hicbiseyim yoksa 10senelik uyeligim var:KK12:

Ee hak ettim o zaman:KK53:

Oleeeyyy:sampiyon::sampiyon::sampiyon:

Helal olsun ya tam bir azmin zaferi ornegisin:KK9::KK9::KK9:

Bozuk para gibi harcadiniz beni ask olsun ya:tokat: Bana arka cikmaniz lazimdi:KK53:

Sizin bu kankaliginiz yetti artik:KK11: Nifak tohumlarini getirin bana:KK62:

Ben kapildim tatli kiz siraya gec:süslü:

sp gunu:KK70:insaallah diyelim valla zor olur ama plan kurman yeter canim:cool:

Usenme modunu nasil yenebilirizz, sana motive sart:KK3:
:KK70: :KK70: :KK70:
Dedigim gibi göz kestirmekten ziyade birbirimi teşvik etmek.. Onemli olan birliktr guzel sonuclar alabilmek..
Kendimize belli basli kurallar koyalim hem beslenme konusunda hem de spor konusunda..:KK19:
Bu hafta spora başlamam şart artık :(
Yemekte sıkıntı olmuyor ama spor olmayınca hiç olmuyor:(

:KK70: :KK70: :KK70:

Bu hafta spora başlamam şart artık :KK43:
Yemekte sıkıntı olmuyor ama spor olmayınca hiç olmuyor:KK43:

Mesela karar verelim dukan ekpres mi yapalim yoksa diyetisten listemizi mi uygulayalim?
ip atliyorduk bir sayi belirleyelim hergun atlamak icin birbirimizi zorlayalalim..
Azda olsa bisikletini kullan ben de eliptik kullanirim. Ogle arasinda yuruyordun firsatin olursa 20 dakika bile yurusen senin yararina olur.

Mesela karar verelim dukan ekpres mi yapalim yoksa diyetisten listemizi mi uygulayalim?
ip atliyorduk bir sayi belirleyelim hergun atlamak icin birbirimizi zorlayalalim..
Azda olsa bisikletini kullan ben de eliptik kullanirim. Ogle arasinda yuruyordun firsatin olursa 20 dakika bile yurusen senin yararina olur.
Çok güzel kararlar vermişsin canım :)
Eski mobilizasyon şehrin göbeğiydi yürüyebiliyordun. Şimdiki yerde yürüyebilecek yer yok. Zaten heryer dize kadar çamur olduğu için tempo falan da olmaz. C.tesi pazar taksimden karakoye yürürüm ama h.içi çok zor :(
Bisikleti hiç istemiyorum bende baya baya travma yaptı :KK48::KK48::KK48:
Lisyete gelince benim liste dukan eksprese benziyor. Yarın sp yapıp cumaya kadar devam edelim. Birde p.tesi sincabın doğum günü partisi var. Kendime dukan poğaça yaparım kh eklenmemiş oluyor ama:110:
A... bi de ip var. Ben öyle senin gibi 2 iş arası atlayamiyorum. Ancak su 1000 adet intervale başlarım 500ip+500 egzersiz :ıslık:

Çok güzel kararlar vermişsin canım :)
Eski mobilizasyon şehrin göbeğiydi yürüyebiliyordun. Şimdiki yerde yürüyebilecek yer yok. Zaten heryer dize kadar çamur olduğu için tempo falan da olmaz. C.tesi pazar taksimden karakoye yürürüm ama h.içi çok zor :KK43:
Bisikleti hiç istemiyorum bende baya baya travma yaptı :KK48::KK48::KK48:
Lisyete gelince benim liste dukan eksprese benziyor. Yarın sp yapıp cumaya kadar devam edelim. Birde p.tesi sincabın doğum günü partisi var. Kendime dukan poğaça yaparım kh eklenmemiş oluyor ama:110:
A... bi de ip var. Ben öyle senin gibi 2 iş arası atlayamiyorum. Ancak su 1000 adet intervale başlarım 500ip+500 egzersiz :ıslık:
Onemli olan yapmak canim nasil yaptigin hic onemli degil yeter ki yapalim ve ihmal etmeyelim.. interval super zaten biraz ısınabilsen iyi olur dikkat et kendine..:KK15:

Nisan almaksa tamam aman isabet ettirmesinnn:anne:

Havali sey senii demek bilekligin varr:KK8:

Ask olsun moni ya, hicbiseyim yoksa 10senelik uyeligim var:KK12:

Ee hak ettim o zaman:KK53:

Oleeeyyy:sampiyon::sampiyon::sampiyon:

Helal olsun ya tam bir azmin zaferi ornegisin:KK9::KK9::KK9:

Bozuk para gibi harcadiniz beni ask olsun ya:tokat: Bana arka cikmaniz lazimdi:KK53:

Sizin bu kankaliginiz yetti artik:KK11: Nifak tohumlarini getirin bana:KK62:

Ben kapildim tatli kiz siraya gec:süslü:

sp gunu:KK70:insaallah diyelim valla zor olur ama plan kurman yeter canim:cool:

Usenme modunu nasil yenebilirizz, sana motive sart:KK3:
gben gben canım çok teşekkür ederim. Bugün candan mesajların beni çok mutlu etti. Sağolasın. İyi ki varsın.:KK200::KK200::KK19:
Ortim olur musun? :KK5:

Kizlar iyi aksamlar gecmisi yarim yamalak okudum sonra detayli okurum
Bugun cocuklari disciye goturmustum isyerine yakin bir hastanenin polikliniginde cocuk dis hekimi vardi ufaklik agzini acmayinca dr merkez binaya gonderdi anestezili dolgu yapilsin diye4 tane olacak ana binaya gittik ordan ameliyathane ile gorustuk ordan kecioren egitim qrastirmaya gonderdiler once cocuk dr u gordu arkasindan kan verdik eko cekildi rontgen cekildi perisan olduk ankaranin o taraflarini hic bilmiyorum canim cikti cikista da bassagligina gittik eve yeni geldim
Çok geçmiş olsun canım. Yorucu bir gün olmuş sizin için.:KK200::KK200:

Back
X