- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #274.761
KıyamıyoruummmmEEe yeter daaa nıye bıraktırmıyon artıkk
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
KıyamıyoruummmmEEe yeter daaa nıye bıraktırmıyon artıkk
VALLA BEN gün sayıyorum yıldım artıkkKıyamıyoruummmm
Hedef 52Bünyeni tanıyorsun, daha ne olsun :)
Hedef neydi senin?
Bu menüde bi tuhaflık var. Çözemedim. Pilav değil ama.Kahvaltı
2 dilim kızarmış çok tahıllı ekmek üzeri Pınar beyaz
Çay
Ara
Yarım armut
2 mandalina
Sütlü filtre kahve
Öğle
Tavuk suyu çorba
1 dilim çok tahıllı ekmek
Akşam
3 yk pilav
Haşlanmış tavuk
1 kase cacık
Su: 1,5 lt
Spor: pilav yüzünden gidip 20-25 dk kadar eliptik yapicim. Yoksa hiç halim yok
Ben artık sustum. Ana oğul arasına girmeyeceğimKıyamıyoruummmm
selam canim hosgeldin aramiza ben ebru. Kilolarimiz cok yakın dun sabah itibariyle 58 im hedefim 55 yarisabilirim seninle aslinda ama sen emziriyormussun. Ben emziren annelere pek güvenmiyorumokudum , kabul ettim,
haftasonu şehir dışındaydım yazamadım bugğnden itibaren yazmaya başlıyorum inşallah kızar, cuma 60,6 çıkmıştım bu sabah 60,8 çıktım, haftasonu azıcık kaçamak yapmıştım da .
bugünden itibaren şekeri çıkardım hayatımdan 21 günlüğüne, paketli gıda yemeyi de yaskladım kendime, bol su içiyorm, ekmek kahvaltı dışında çok yiyen biri değilm zaten benim tek zaafım tatlılardı...
tekrar yazayım: hedef kilom 55, 6 aylık bebeğim var emziriyorum
yok canim yaaa benimki 7 yaşında emmesin bi zahmetEmzirin emzirin. Bende emziriyorum,morordek te emziriyor.
servey
gben
prensesss016 da. Unuttuğum varsa affola
Benimki 2 yaş 2 ay oldu.![]()
günaydin canim bende dün itibariyle basladim spora yoksa ip elden kacicak..basla bence sende bian onceGünaydın kızlar. Dün p.tesi p.tesi yolda çıktım. Tabiki bende biservey olamadigim için cumayı bilemiyorum. Bu sabah kalktım ama sanki dün çok ağır spor yapmışım gibi bacaklarım ağrıyordu. Bu aralar çok yoruluyorum. En kısa zamanda spora başlayacağım inşALLAH
![]()
Bak yaaa bi de beni etiketlemisselam canim hosgeldin aramiza ben ebru. Kilolarimiz cok yakın dun sabah itibariyle 58 im hedefim 55 yarisabilirim seninle aslinda ama sen emziriyormussun. Ben emziren annelere pek güvenmiyorumemzikliyim deyip deyip götürüyorlar
motivasyon kalmaz
@gben
yok canim yaaa benimki 7 yaşında emmesin bi zahmetemzirmiyorum yani ben
günaydin canim bende dün itibariyle basladim spora yoksa ip elden kacicak..basla bence sende bian once
Merhaba canım,
Hoşgeldin.
Sahiden, İstanbullu Gelin'in son bölümü izlemesi keyifli, dolu dolu bir bölümdü. İnanır mısın, Pazartesi'den sabırsızlanmaya başlıyorum Cuma akşamı gelse bir an evvel de yeni bölümü izlesem diye![]()
Hedef 52![]()
Öğlen: 2 haşlanmış yumurta, biraz lor, 2 dilim ekmek
Akşam: çok az sulu patates, 1 dilim ekmek ,bol salata ,yoğurt .
Su:2 litreye yakın , spor: 90 dk yürüyüş
yok canim yaaa benimki 7 yaşında emmesin bi zahmetemzirmiyorum yani ben
![]()
Günaydın kızlaar
Gunaydinn